Arkadaslar Cafemde 30 Adet bilgisayar var ve hepsi aynı teknik özelliklere ve donanıma sahip, fakat sisteme virus bulastı LovGate temizlemeyi denedim ama bi turlu olmadı Makineleri formatladım oyun kurmadım sadece msn vs.. programlar yukledim simdi bir makineyi tam sistem 45 oyun ile birlikte hazırladım ve Partition Magic ile imaj aldım fakat imajı 3,5 saatte aldı 45GB veri var HDD lerde yuklemeside bi o kadar sürüyor Bunu daha kolay ve daha hızlı nasıl yapabilirim bir kaç arkadas Casper XP den bahsetmiş ama olayın ayrıntılarından söz etmemiş Casper XP işimi görecekse nerden download edebilirim ve nasıl kullanabilirim ayrıntılı bir açıklama yapan veya her hangi bir sekilde yardımcı olabilecek bir arkadas olursa sevinirim.
Saygılarımla.
Norton Ghost 9.0 ile imaj almayı ve network ten boot edip kurmayı bilen varsa bu konuda da yardımlarınızı beklerim
yanlış bilmiyorsam yazmak için ve okumak için ayrı exeleri yar dos üzerinden kolaylıkla kullanılıyor dosta açıp partıtıon to image gibi bir seçeneği seçip başka bir bölüme atacaksın