Şimdi Ara

Driver Setup Dosyaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Görüntüdeki driverlarla alakalı dosyalar yaklaşık 7 GB yer kaplıyor.Bunların hangilerini silebilirim ve hangilerine dokunmamalıyım.Bilgilendirirseniz sevinirim.
     Driver Setup Dosyaları

• Sadece son güncel sürüm dışında hepsini silebilirsiniz. Radeon son sürüm şu an ( opsiyonel olan değil normal sürüm) 16.12.2 .. Windows 10 x64 sistem kullanıyorsanız sadece Amd Radeon Software Crimson Relive Edition 16.12.2 kalabilir. Minimallerle falan işiniz yok. Eğerki diğer windows sürümleri için olan varsa onlarda kalabilir. Ancak dediğim gibi sadece Win 10 64 bit kullanıyorsanız ona ait olan söylediğim dosya kalsın diğer herşeyi silin. Ve Relive paketlerini tutmanıza gerek yok. Çünkü normal kurulumu yaparken kurulum sonunda soruyor Relive kurulsun mu diye evet diyip kurabilirsiniz. Diğerleri fazladan indirilmiş gereksiz fazla dosya. Bende aynı şekilde Win 10 x64 bilgisayarda R9 380 için sadece tek güncel dosya kullanıyorum diğerleri fazlalık. O da en fazla 500 mb civarlarında bişey.
  • MexeSs kullanıcısına yanıt
    Opsiyonel sürüm hangisi oluyor.Bende şu an son sürüm olarak 17.2.1 gözüküyor.Dediğiniz gibi gereksizleri temizledim ve sadece şu dosyalar kaldı.Bu arada sistem x64 ve APU kullanıyorum.
     Driver Setup Dosyaları
  • Berk9933 B kullanıcısına yanıt
    Optional diye geçen. 17.2.1 olan sürüm. Yeni düzenlemeler eklenmiş henüz beta sayılaccak düzeyde olan ve ek yapılandırmalar içeren sürüm. Yani sistem içi kararsızlık ve hata oranı daha yüksek olan sürüm. Ana ve stabil olan sürüm ise 16.12.2.. Sadece 16.12.2 sürümünü tutmanız yeterli. Zaten 17 sürümüne stabil olduğunda geçişi sadece güncelleme ile yaparsınız. Yeniden setup indirmenize gerek yok. Sadece Ocak güncellemesi olan 16.12.2 sürümü kalırsa yeterlidir. Diğerleri gereksiz. Yani sonunda Jan3 ( 3 ocak )yazan dursun diğerlerini silebillirsiniz. Attığınız resimlere göre en altta olan kalsın diğerlerini silebilirsiniz.
  • MexeSs kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi yaptım.Yardımlarınız için çok teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows Boot manager Sorunu..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.