Şimdi Ara

Driver yükledikten sonra ekran renkleri matlaşıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar selam bugün gtx 760 ekran kartı aldım pcye format attım hersey normal .ekran kartı driverını yükledikten snra renklerde bi matlaşma ve donukluk var ..ayarlardan eski haline getiremedim işin içinden çıkamadık ..hdmi ile 106 ekran tv ye bağlı kabloyu flnda değiştirdim ama sorun hala devam ediyor yardımcı olabilirseniz çok iyi olur tşkler

• Monitörün yada tv nin renk ayarları otodaysa sürücüyü kurduktan sonra nvidia denetim masasından digital vibranceyi artırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayarlarla baya bi oynadım ama ilk kurulumdaki o canlılık gelmedi şimdi tekrar deniyorum
  • değişiklik yok usta beyazlar grimsi hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: jybe

değişiklik yok usta beyazlar grimsi hala

Herhangi bir çevirici aparat mı kullanıyorsun yoksa doğrudan hdmı to hdmı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur88

quote:

Orijinalden alıntı: jybe

değişiklik yok usta beyazlar grimsi hala

Herhangi bir çevirici aparat mı kullanıyorsun yoksa doğrudan hdmı to hdmı mı?

doğrudan hdmi lerden bağlı usta
  • http://forum.donanimhaber.com/m_75251432/tm.htm Konuda belirtildiği gibi
    nvida kontrol panelde-masaüstü renk ayarları-dijital renk formatını RGBden YcBcr444e çevrirerek deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArabaCıl

http://forum.donanimhaber.com/m_75251432/tm.htm Konuda belirtildiği gibi
    nvida kontrol panelde-masaüstü renk ayarları-dijital renk formatını RGBden YcBcr444e çevrirerek deneyebilirsiniz.

bunuda denedim brz düzelme war gibi artık gözlerde bozuldu hangisi normal onuda anlayamıyoruz :) dvi dan bağlasam aynı görüntümü olur peki ..bütün çözünürlükleri denememe rağmen ekrana bi türlü sığmıyor tvde 1920/1080 ama kenarlarda bi bant genişliği kalıyo yada çok büyük geliyo anlamadım gitti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.