Şimdi Ara

Ekran kartı driver yükleyince görüntü gidip gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lenovo G500 NOTEBOOK CORE İ3 3110M 2.4GHZ-4GB

Laptop bu. AMD driverı yükleyince ekran gidip gidip gelmeye başlıyor sebepsiz yere.
    2 kere format attım durum yine aynı. Neden olabilir?

• Yeni laptop aldık saatler içerisinde perti çıktı ya valla kafayı yicem
  • Intelin sürücüsünü silip sadece AMD yükleyeceğim bakalım nolacak
  • Vazgeçtim AMD'nin sitesinden indiriyorum driverı inşallah bu olur.
  • Beyler AMD'nin kendi sitesinden driverı yükledim ve sorun puf oldu uçtu.
    Lenovonun sitesindeki güncel değilmiş olay bu.

Yani benim mallığım.
  • ahz-ı yed A kullanıcısına yanıt
    Aynen bende aynı laptobu aldım onboard intel hd 4000 grafil kartı ve harici AMD 2gb hd 8570 ekran kartı var. intel hd4000 güncelleyince ekran pır pır açılıp kapanmaya başladı bende amd olan ekran kartını aygıt yöneticisnden kaldırdım sorun düzeldi sonra dediğin gibi amd kendisi sitesind n "amd catalys omega " uzantılı win7 64 bit li driveri yükleyince sıkıntı kayboldu demekki lenovanın kendis sitesinden indirdiğimiz driver sorunluymuşş.. sağol yol gösterdiğin için arkadaşım..

win7 64 bt için hd8570 ekran kartı için driver linkinide vereyim belki başka bir arkadaşa yardımcı olur.. "http://support.amd.com/en-us/download/mobile?os=Windows%207%20-%2064 "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksaray1 -- 18 Aralık 2014; 20:54:04 >

• Aynı hatayı ben de aldım ama aygıt yöneticisine bile giremiyorum çünkü ekran çok hızlı gidip geliyor. Nasıl çözülebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam aynı sorun bende de var. intelin güncellemesinden kaynaklanıyor olabilir ancak bende hiçbir işlem yapamıyorum görev yöneticisi dışında. ne yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.