Bildirim
Ekran kartı driver yükleyince görüntü gidip gelmesi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Yeni laptop aldık saatler içerisinde perti çıktı ya valla kafayı yicem -
Intelin sürücüsünü silip sadece AMD yükleyeceğim bakalım nolacak -
Vazgeçtim AMD'nin sitesinden indiriyorum driverı inşallah bu olur. -
Beyler AMD'nin kendi sitesinden driverı yükledim ve sorun puf oldu uçtu.
Lenovonun sitesindeki güncel değilmiş olay bu.
Yani benim mallığım. -
Aynen bende aynı laptobu aldım onboard intel hd 4000 grafil kartı ve harici AMD 2gb hd 8570 ekran kartı var. intel hd4000 güncelleyince ekran pır pır açılıp kapanmaya başladı bende amd olan ekran kartını aygıt yöneticisnden kaldırdım sorun düzeldi sonra dediğin gibi amd kendisi sitesind n "amd catalys omega " uzantılı win7 64 bit li driveri yükleyince sıkıntı kayboldu demekki lenovanın kendis sitesinden indirdiğimiz driver sorunluymuşş.. sağol yol gösterdiğin için arkadaşım..
win7 64 bt için hd8570 ekran kartı için driver linkinide vereyim belki başka bir arkadaşa yardımcı olur.. "http://support.amd.com/en-us/download/mobile?os=Windows%207%20-%2064 "
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksaray1 -- 18 Aralık 2014; 20:54:04 >
-
Aynı hatayı ben de aldım ama aygıt yöneticisine bile giremiyorum çünkü ekran çok hızlı gidip geliyor. Nasıl çözülebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam aynı sorun bende de var. intelin güncellemesinden kaynaklanıyor olabilir ancak bende hiçbir işlem yapamıyorum görev yöneticisi dışında. ne yapabilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kişisel bilgisayarınız görüntüyü başka bir ekrana yansıtamıyor
- eventsetinformation yordam giriş noktası advapi32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı
- bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var
- bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor
- kasa çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor
- pc otomatik kapatma
- internet hızlandırıcı
- secure boot nedir
- modem kurulumu
- mavi ekran hatası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X