Şimdi Ara

Driver1-Hala Bu Oyun Gibisini Yapamadılar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Driver 1 zamanında hem Play Station'ı hem de pc'si olanların efsane oyunudur.Oyun zamanına göre çok büyük heyecanlar yaşatan bir oyundu.Sabahtan akşama kadar oynardım.2.oyunla çıtayı düşürdüler.Son çıkan Driver da rezil bir oyundu.İlk oyunun yanına bile yaklaşamaz.Bu oyun gibisi bir daha yapılmadı yapılamayacak da.O atmosferi zamanında yaşayanlar çok şanslı.Keşke şanına yakışan bir oyunla geri dönse.Oyunu Gta ile pek kıyaslamayın , benzer tarzları olsa da size yaşattıklarıyla bambaşka oyunlardır .Yaşı küçük olup da eskiden oynamamış olanlara şiddetle oynamalarını tavsiye ediyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=yByt6zIXuX8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 4 Ocak 2013; 4:55:04 >

• Bir de şu soundtrack'i vereyim.
    https://www.youtube.com/watch?v=U4gGgMW7Jsg
  • polis bir yandan arabayı çarpmamak bir yandan çok zevkliydi, zamana karşı sırayla yarışırdık arkadaşla kim en uzun süre dayanacak diye, eski oyunlar iyidir king of the road'da vardı mesela.
  • günde 5 6 saat oynardım
  • Ben ılk baslarda garajdan cıkamadıgım ıcın gorevlere gıremezdım.Bos bos sehırde dolasırdım.Ilk bır ayım oyle gectı.Bankanın onunde durur korna falan calardım bırsey olur belkı dıye Sonra arkadastan ogrendım garajdakı hareketlerı yapınca goreve baslandıgını.O dik yokuslardan ucmak gıbısı var mı yaa.Oyunun sesleri bile cok ıyı .Muzıkler falan efsane.
  • Havana bölümünün müziği hala kulaklarımda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkesin kendince bi özel oyunu vardır. evet ilk driver i bende çok sevmiştim ama döneminde oynarken bana en çok keyif veren oyun biohazard 1 (resident evil) dir. günümüzde o kadar keyif vermeyebilir ama o dönem en çok keyif aldığım oyun olmuştu. bi de nfs hot pursuit. ps1 de yeğenimle oyna oyna bıkmazdık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dur la ben geçememiştim şu otoparktaki olayları

win 7 de çalışmıyodu sanırsam onu bi halletmek lazım

kuralım bakaım
     Driver1-Hala Bu Oyun Gibisini Yapamadılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Er.Ralp -- 3 Ocak 2013; 13:24:31 >
  • evet biraz eskilere gidelim ve nostalji yapalım buyrun driver serisi...

https://www.youtube.com/watch?v=6ind7ZQ6UpM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 3 Ocak 2013; 13:28:01 >
  • win 7 de nasıl çalışıcak onu çözersem tamamdır
  • Ah ah ben de ne oynardım driver 2'yi zamanında. Bugüne kadar en çok zevk aldığım 3 oyundan birisidir. Anılarım fena depreşti
  • oyunun en başında ki garaj görevi efsanedir orayı geçemediği için oyuna başlayamayan bir sürü tanıdığım var bende çok zor geçmiştim şimdi ki bebe oyunlarına bakınca ne zorlamıştı bence ikinci oyunda iyiydi ondan sonrakiler tırt .
  • Bende çok zaman geçirdim kendisiyle.Aklımda pek kalmasada videoyu açınca çoğu şeyi hatırladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

win 7 de nasıl çalışıcak onu çözersem tamamdır

win7 çalışıyor hocam denedin mi?

yalnız bu oyun ile gta tamamen birbirinden farklı.driver benim en sevdiğim oyunlar arasındaydı.hatta çocukluktan kalma defterlere bakıyorum, köşesine damage felony kutularını falan çizmişim hatta birinde not düşmüşüm polisten nasıl kaçacağımın planını falan yazmışım çocukluk işte

• quote:

Orijinalden alıntı: bz9ai

quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

win 7 de nasıl çalışıcak onu çözersem tamamdır

win7 çalışıyor hocam denedin mi?

yalnız bu oyun ile gta tamamen birbirinden farklı.driver benim en sevdiğim oyunlar arasındaydı.hatta çocukluktan kalma defterlere bakıyorum, köşesine damage felony kutularını falan çizmişim hatta birinde not düşmüşüm polisten nasıl kaçacağımın planını falan yazmışım çocukluk işte

hata veriyor girerken de

xpde de olmuştu boyle

• Oyunun gerekli sitelerden 2 farklı versiyonunu indirdim.İkisi de windows 8de calısmadı.Uyumluluk modunu denedim yine calısmadı.Halbuki gecen sene windows 7 de 2-3 kere kurup ilk bolumlerde sıkılıp sılmıstım.Sımdı yıne heves ettım oynayacagım dıye ama bakalım acabılecek mıyım.Bır farklı versıyonunu daha ındırıyorum.

Bu arada oyunun play station versiyonu ile pc versiyonlarının müzikleri birbirinden farklı.Grafik olarak da pc baya baya eli yüzü düzgün gözüküyor.
  • eski gunler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Oyunun gerekli sitelerden 2 farklı versiyonunu indirdim.İkisi de windows 8de calısmadı.Uyumluluk modunu denedim yine calısmadı.Halbuki gecen sene windows 7 de 2-3 kere kurup ilk bolumlerde sıkılıp sılmıstım.Sımdı yıne heves ettım oynayacagım dıye ama bakalım acabılecek mıyım.Bır farklı versıyonunu daha ındırıyorum.

Bu arada oyunun play station versiyonu ile pc versiyonlarının müzikleri birbirinden farklı.Grafik olarak da pc baya baya eli yüzü düzgün gözüküyor.

eğer pc versiyonunu çalıştıramadıysan ps için olanını indirip ps1 emülatörü ile rahatlıkla oynayabilirsin ben oynamıştım .
  • Ben şu köpek oyunu vardı crash bandicoot tu galiba onu çok oynardım.Yeni nesil grafiklerle çıksın aynı oyunu yine oynarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Oyunun gerekli sitelerden 2 farklı versiyonunu indirdim.İkisi de windows 8de calısmadı.Uyumluluk modunu denedim yine calısmadı.Halbuki gecen sene windows 7 de 2-3 kere kurup ilk bolumlerde sıkılıp sılmıstım.Sımdı yıne heves ettım oynayacagım dıye ama bakalım acabılecek mıyım.Bır farklı versıyonunu daha ındırıyorum.

eğer pc versiyonunu çalıştıramadıysan ps için olanını indirip ps1 emülatörü ile rahatlıkla oynayabilirsin ben oynamıştım .

Oyunun 518 mblık versiyonunu indirdim.Windows 7 uyumluluk modunda çalıştı.Yalnız oyun içinde müzikler yok.Bu çok kötü oldu.Ayarlardan muzik kapalı gozukuyor , acıyorum, oyuna gırınce tekrar kapalı hale gelıyor.Acaba ses dosyaları mı eksık ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.