Şimdi Ara

Driving force GT hakkında yardım(sorun çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar driving force gt aldım. pc ye sürücüsünü de yükledim. sorun şu ki forcefeedback ayarı nasıl yapılıyor? oyun menülerinde (rfactor,gtr2) force feedback ayarı yapılmış gözüküyor ama direksiyonda hiçbir tepki yok.Driving force gt sahibi arkadaşlar yardım edebilirlerse sevinirim.

Sorunu hallettim ufak bir iki ayarı varmış şimdi çok ii durumda. Bu arada pc ile kullanıyorum ve gerçekten yolda verdiği tepkiler şahane. Alacaklara tavsiye ederim. Pc de böyle ise playstation için sabırsızlanmamak elde deil. Saırım g25 ten sonraki en ii direksiyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi del piero 10 -- 1 Ekim 2009; 14:17:40 >

• Pc sürücüsünü nerden buldun? Link verir misin?
  • Driving Force GT tam anlamıyla PC destekli değil.
  • Öz logitech sitesinde mevcut
    http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/wheels/&cl=roeu,en buradan oku yana kaydır df gt yi görünce aç ve support kısmında driverını indirebilirsin. dikkat et işletim sistemine uygun olanı indir kolay gelsin.
    Ayrıca forcefeedback olayını ben yapamadım yaparsan bana da bir mesaj atmayı çok görmezsin umarım
  • Tamam şimdi cepten giriyorum yarın dener halledersem pm atarım yada buraya yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: del piero 10

arkadaşlar driving force gt aldım. pc ye sürücüsünü de yükledim. sorun şu ki forcefeedback ayarı nasıl yapılıyor? oyun menülerinde (rfactor,gtr2) force feedback ayarı yapılmış gözüküyor ama direksiyonda hiçbir tepki yok.Driving force gt sahibi arkadaşlar yardım edebilirlerse sevinirim.

Sorunu hallettim ufak bir iki ayarı varmış şimdi çok ii durumda. Bu arada pc ile kullanıyorum ve gerçekten yolda verdiği tepkiler şahane. Alacaklara tavsiye ederim. Pc de böyle ise playstation için sabırsızlanmamak elde deil. Saırım g25 ten sonraki en ii direksiyon.

Benimde aynı sorunum var nasıl yaptın bilgilendirirmisin ?
  • http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/wheels/&cl=roeu,en buradan momo nun yanoındaki oku seçerek driving force gt yi bul ve drivng force gt yazısına tikla. Sayfa açılınca support kısmina tikla ve downloads kismini seçerek işletim sistemine uygun olan driveri indir ve yükle.

Buraya kadar olan kismi yaptiysan tmmdır. Şimdi driverin yüklü ise masaüstünün sağ alt kısımda Logitech Profiler çıkacak ona sağ tıkla ve Game controllers kısmını aç. Açılan sayfada özellikler i aç. Burada direksiyonunu test edebilirsin. Görünen yerde Accelerator Pedal yazısının altında settings e tıkla.

Buradaki bizi ilgilendiren ayarlar

1) Rotation : Bu ayar direksiyonun dönme açısı. istediğin açıya ayarlayabilirsin. Default ayar 200 yeterli gibi ama sen kendine göre ayarlarsın .

2) Force feedback default 3 ü de 100 de.

3) Centering Spring : Direksiyonun sert olmasının sebebi bu ayar. Bu ayarı düşürdükçe direksiyonunu daha rahat çevirebilirsin.Sanırım seni sıkıntıya sokan ayar kısmı burası.

Son söz olarak ayarlar sana kalmış. Nasıl rahat edersen o ayar senin için en iisidir. Bi sorun olursa yazarsın. Yardımcı olmaya çalışırız.

PS 3 ayarları için bişey söleyemem daha almadım. Kolay gelsin

• @del piero 10 verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.işime yaradı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.