Şimdi Ara

drm korumalı müzik parçalarını iphone'a atmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar ben ttnetmusic'den indirdiğim müzikleri iphone'a atamıyorum ve bu benim canımı sıkıyor açıkçası korumalı parçaları convert edebilmek için baya bir program aradım ama hepsi paralı deneme sürümleri de özellik kısıtlamalı parçaları ortadan acımadan bölüyor acaba bildiğiniz iphone için korumalı dosyaları convert edecek freeware bir program var mı?

• Bu şekilde Drm korumalı mp3lerin Drmini kaldırmak yasa dışı onu bi önce söylüyüm bilgi olarak ise DRM korumasını kaldıran programlar mevcut ve bir sürü piyasada gezmekte sunuda ekliyimki o mp3leri mp3 playerlara atmana izin veriliyor diye biliyordum...
  • Piyasadaki o programların adını paylaşırmısın ? Neyimiz yasal ki :)
  • fair ile başlio eheh 4 ile deam edio olabilir
  • ben ttnet müziğe para verip üye oldum parçayı mp3 e atabilirsiniz diyor cd ye yazabilirsiniz diyor ama külliyen yalan parçalar çalmıyor benim derdim bu değil benim en büyük derdim parasını verdiğim bu parçaları i-tunes vasıtasıyla telefona yükleyememem bu durum beni resmen bedava sitelerden indirmeye teşvik ediyor bu parçaları sadece telefona atmak için kullanıcağım bu programı dediğiniz fair le başlayan 4 le devam eden programı google dan aradım ama bulamadım programın tam adını yazabilirseniz sevinirim ayrıca acaba bedava mı çünkü 4 -5 program denedim hepsi özellik kısıtlamalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.