Şimdi Ara

drone alıcam yardım edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar konunun yeri burasımı bilmiyorum şimdiden yanlış yere açtıysam özür dilerim

ben drone almaya karar verdim bütçem 379 TL bu paraya uygun özellikleri iyi olan bir drone önerebilirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackxWhite

arkadaşlar konunun yeri burasımı bilmiyorum şimdiden yanlış yere açtıysam özür dilerim

ben drone almaya karar verdim bütçem 379 TL bu paraya uygun özellikleri iyi olan bir drone önerebilirmisiniz?

Drone konusu cok genis. Ne icin almak istiyoesun ? Video cekmek, manuel hiz yapmak, arrik ne istiyorsan...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazır alacaksan o paraya pek bir şey bulamazsın ömceden ı fiyatlara görüntü almayacaksan çok güzel kitler toplanırdı şimdi biraz zorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkanc kullanıcısına yanıt
    profesyonel amaçlı değil sadece hobi,eğlence amaçlı almak istiyorum böle aletlere küçüklükten beri merakım vardır benim o yüzden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackxWhite

profesyonel amaçlı değil sadece hobi,eğlence amaçlı almak istiyorum böle aletlere küçüklükten beri merakım vardır benim o yüzden :)

:) Ufak boyutlarda o fiyata yurtdisindan al bir tane...
  • Radyo Kontrollü Model Araçlar bölümüne yazsan daha iyi olur.Meraklıları orada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi SSD almalıyım Yardım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.