800000 TL bütçeyle araç tavsiyesi?
Değerli forumun değerli üyeleri öncelikle araçlar hakkında çok fazla bir bilgim yok. Araç alırken sağdan soldan duyduklarımla biraz biraz bir şeyler bakıyorum bile diyebilirim. Benim için önemli olan düşük yakıt tüketimi olması, boyasız, değişensiz, tramersiz olması, mümkünse en fazla 5 yaşında olması ve beni çok fazla sanayiye götürtmeyecek bir araç.Bütçem 800.000 TL. Bu kriterleri göz önünde bulundurarak bana tavsiye verebileceğiniz araç var mıdır? neden o aracı tavsiye ettiğinizi ve kendi tecrübelerinizi de varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim :)
MATLAB
Merhabalar, Ben Matlab adlı bir yarı simulasyon yarı test programı kullanıyorum. Bilen bilir zaten bayağı bilinen bir program. Lakin Matlab'i web versiyonunda kullanıyordum. Uygulamasını indirdim ve onu kullanmaya başladım ancak web versiyonunda yaptığım çalışmayı uygulamaya nasıl yüklerim ya da ya da uygulamasında nasıl açarım bir türlü beceremedim. Bunu nasıl yapabilirim ?
Kargonuz acenteye gönderildi ne demek?
Kolay gelsin herkese, Ben passolig kartına başvurup kartımı sipariş ettim ancak belirli sebeplerden dolayı kargomu Şubeden alamadım. Daha sonrasında kargonuz acenteye gönderildi denildi. İşin açığı çok bir bilgi yok bu konularla ilgili. Bilen birisi anlatabilir mi ? bir de ben bu Acente denilen yerden kargomu nasıl alabilirim ?
Kulaklık tavsiyesi
Arkadaşlar, hafıza kart girişi olan, bluetooth özelliği bulunan ve kablosuz olan kaliteli bir kulaklık almak istiyorum. Bütçem 200 ila 400 lira arası. Uzun süre kullanabileceğim bir kulaklık olsun istiyorum. Önerebileceğiniz bir model var mıdır?
|
wifime bağlananları nasıl engelleyebilirim?
|
bu videoda çalan müzikleri biliyormusunuz?
fizik 10.sınıf 1.ünite değerlendirme
|
tarih konulu kitap onerisi?
|
drone alıcam yardım edermisiniz?
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 63
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.924 (Bu ay: 108)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic