Değerli forumun değerli üyeleri öncelikle araçlar hakkında çok fazla bir bilgim yok. Araç alırken sağdan soldan duyduklarımla biraz biraz bir şeyler bakıyorum bile diyebilirim. Benim için önemli olan düşük yakıt tüketimi olması, boyasız, değişensiz, tramersiz olması, mümkünse en fazla 5 yaşında olması ve beni çok fazla sanayiye götürtmeyecek bir araç.Bütçem 800.000 TL. Bu kriterleri göz önünde bulundurarak bana tavsiye verebileceğiniz araç var mıdır? neden o aracı tavsiye ettiğinizi ve kendi tecrübelerinizi de varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim :) |
800000 TL bütçeyle araç tavsiyesi?
-
-
Hangi segmentte araç arıyorsunuz. ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Toyota auris 1.6 otomatik bakabilirsiniz sorunsuz masrafsız ekonomik ve konforlu bir modeldir, model yılı olarak kriterlerinizden bir kaç yıl daha eski olur ama c segmenti bir araca binmiş olursunuz
Bütçenize uygun olarak b segmenti araçlar da çıkar ama motor hacimleri ve güçleri daha az olur, oturaklılığı ciddi anlamda daha zayıf olur c segmentine göre, c segmentinde de kriterlerinize en uygun aracın auris 1.6 otomatik olduğunu düşünüyorum, size de uygun gelirse değerlendirebilirsiniz belki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
performans beklentiniz varsa renault clio 1.2 tCe bakabilirsiniz, 120 beygir tam bir warm-hatch kıvamında
-
1.0 tce clio x tronic ayni motor sanziman taliant
1.0 sce clio 65 bg.
Egea 1.4 fire easy plus millet bol bol aldı fiyat avantajliydi 2023 modelini alırsın.
Egea 1.3 mj easy 2022 rahat alırsın
I20 de bulunur.
60 bin km yi geçmemiş bu araçlar cikar. Egea lar ekseriyetle garantili bile olur.
butceye alinabilir en uygun sıfıra yakın araç bunlar
Sıfıra yakın kriterlerin var.
A segmenti onermedim kia hyundai i10 picanto falan da var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 4 Kasım 2024; 17:25:14 >
SEDAN TİPİ tercih edicem gibi hocam ama A ve B segmentleri de olabilir duruma göre :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackxWhite -- 6 Kasım 2024; 21:26:30 > -
Egea ve Clio çok tavsiye ediliyor hocam :) Bu iki araç modeli bayağı beğeniliyor. Çok teşekkür ederim :)
-
Hocam bencede C segmentinde en iyi tercihlerden birisi bu araç gibi :) Tavsiye için teşekkürler :)
-
Bu aracı beğeniyorum ve tavsiye de ediliyor. İsmini çok duyuyorum ve sizden de duydum. Teşekkür ederim tavsiye için :)
-
B segmenti i20
B bucuk egea (kampanyasi var sifiri 850 galiba)
Konforlu ucsun kacsin araba istersen turbolu model cok var ama 5 yas ustu
A3 1.4 turbo
Megane 1.2 tce 1.5 dci
Clio cogu secenek
Skoda rapid octavia
hocam megane 4 otomatik olmak kaydıyla 1.3 tce ler biraz pahalı 1.2 tce motorlar hakkında epey olumsuz yorumlar var, onun yerine 1.5 dizel tercih edilir mi
-
1.5 kendini ispatlamis guzel canli bi motor
Beygir guclerine gore arastir istersen
Ama ben olsam 1.0tce veya 1.2 tce alirdim
1.3tce pahali 1.5dci dizel
Ben de en fazla 650 bin olacak şekilde otomatik arac bakıyorum. var mı öneriniziz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X