Hak veriyorum yaa ! en gıcık aldığım şey kendi eklemesine rağmen "SENDE KİMSİN NEDEN BENİ EKLEDİN " diyen salak kızlar
quote:Orjinalden alıntı: drony yeter artık açmıyorum dh için kullandığım msni ama aşkım daha ben sorcaktıımm!!!!
quote:Orjinalden alıntı: drony quote:Orjinalden alıntı: TuSuB@sA ne? Bu forum insana cok sey ogretiyo...
quote:Orjinalden alıntı: TuSuB@sA quote:Orjinalden alıntı: drony quote:Orjinalden alıntı: TuSuB@sA ne? Bu forum insana cok sey ogretiyo... ne gibi?
quote:Orjinalden alıntı: drony quote:Orjinalden alıntı: TuSuB@sA quote:Orjinalden alıntı: drony quote:Orjinalden alıntı: TuSuB@sA ne? Bu forum insana cok sey ogretiyo... ne gibi?
quote:Orjinalden alıntı: TuSuB@sA quote:Orjinalden alıntı: drony quote:Orjinalden alıntı: TuSuB@sA quote:Orjinalden alıntı: drony quote:Orjinalden alıntı: TuSuB@sA ne? Bu forum insana cok sey ogretiyo... ne gibi?
quote:Orjinalden alıntı: HaDeS88 Hak veriyorum yaa ! en gıcık aldığım şey kendi eklemesine rağmen "SENDE KİMSİN NEDEN BENİ EKLEDİN " diyen salak kızlar + bir milyon