Bişi sorucam günde kaç saat ve ne kdr Np kasarak çıkardın işareti ?
Evet m işareti var halada .Sol taraf 15k idi sağ taraf 5 k idi.6 gün boyunca her gün 20 saat np kastım ve sağ taraf saol 50k sağ tarafta 40 oldu.Çokta iii partiler buldum.
quote:
Orijinalden alıntı: GORO_DAIMON
Evet m işareti var halada .Sol taraf 15k idi sağ taraf 5 k idi.6 gün boyunca her gün 20 saat np kastım ve sağ taraf saol 50k sağ tarafta 40 oldu.Çokta iii partiler buldum.
sen bızım clandasın eueuehuehu jackomo bogazınyargıcı khaled sfk hepsi burda oturuo o clana girdiğin icin cok sanslısın
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetdabak
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Vay vay vayy ahmet im gelmiş naber kanka yaw.GORO_DAIMONun banı açılsın bu char senin valla
quote:
Vay vay vayy ahmet im gelmiş naber kanka yaw.GORO_DAIMONun banı açılsın bu char senin valla
Alıntıları Göster
ooo goro nun banının bitmesını mı beklıceemm. baree +8 ms alda :D % kac oldu de buffy
quote:
ooo goro nun banının bitmesını mı beklıceemm. baree +8 ms alda :D % kac oldu de buffy
Alıntıları Göster
haa bu arada su ısmmın altındakı seyi nasıl koyuyon acemıyım daha .D
quote:
haa bu arada su ısmmın altındakı seyi nasıl koyuyon acemıyım daha .D
Alıntıları Göster
templeden cıkan kutuyu kırdım slayer cıktı sansa bak en dandık ıtem
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetkb
templeden cıkan kutuyu kırdım slayer cıktı sansa bak en dandık ıtem
Alıntıları Göster
Elf ring e aşığım adam öldürürüm onun için be
quote:
Orijinalden alıntı: John Purdew
Elf ring e aşığım adam öldürürüm onun için be
Alıntıları Göster
ahmet profile giriyosun orda boşluklu bi yer var imza yazıyo oraya ne isyosan yaz oluyo.Resim koymak isyosanda avatar seçte sonra avatarı kullan kutucuğunu işaretle.
quote:
ahmet profile giriyosun orda boşluklu bi yer var imza yazıyo oraya ne isyosan yaz oluyo.Resim koymak isyosanda avatar seçte sonra avatarı kullan kutucuğunu işaretle.