Şimdi Ara

Drop Hack Çözüm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün gece yarısı 1 de League of legends'in oyna tuşuna bastım.Ard arda 3 tane drop hack + 1 tane ddos yedim acımasızca (aynı adam)sürekli benim oyunuma geldi!,birisi benim takımımda diğeri karşı sabaha doğru 6 sularında riot games'a ticket atmaya karar verdim.Neyse ki attım. Ticketima saat 12.00'da cevap geldi şunların dediğine bakar mısınız?????!?!?" DDos hakkında yapılabilecek birşey yok.Drop hack konusunda sadece oyuncuya sınırsız bir askı uyguluyabiliriz,lpnizin veya telafi maçı uygulamamızın imkanı yoktur" şu saçmalığa karşı ne yapabilirim?

• Otur çay demle ne yapabilirsin.
  • QQ konusu açmaya devam et çözüm yok
  • çözümü var ama sadece ben biliyorum kimseye söylemem xd
  • Otur ağla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar gereksiz insanlarda doldu forum ya, insan bile diyesim gelmiyor. Şu tiplere bak. Drophack'in ne kadar ciddi bir sorun olduğunu kavrayamamış varlıklarla doldu forum. Turnuvalarda bile drop kullanılmaya başladı sizde susun sesinizi çıkarmayın.
  • KONU GERÇEKTEN CİDDİ ARKADAŞLAR GERÇEKTEN,HER MAÇ BİR DROP HACK YEMEKTEN VEYA BİR DDOS YİYİP YARIM SAAT İNTERNETİMİN DÜZELMESİNİ BEKLEYEMEM! GERÇEKTEN,NE KADAR CİDDİ BİR KONU OLDUĞUNU ANLATAMAM ANCAK YAŞAMANIZ LAZIM VE BU KONUNUN CİDDİYETİNİ ÖĞRENİN,MASTER ELOSUNA KADAR KASTIĞIM KARAKTER,BİR ANDA PLAT 1 SEVİYESİNE DÜŞTÜ,GENE AYNI ŞEKİLDE BU KARAKTERİ PLAT 2 YE DÜŞÜRDÜM ŞU SAÇMA APTAL OLAY SADECE BENİM BAŞIMA GELİR İNANIN BANA!ARD ARDA 3 OYUN DDOS + DROP HACK YEMEK NEDİR?NEDİR BU TALİHSİZLİK YA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlmekYadaOlmemek

KONU GERÇEKTEN CİDDİ ARKADAŞLAR GERÇEKTEN,HER MAÇ BİR DROP HACK YEMEKTEN VEYA BİR DDOS YİYİP YARIM SAAT İNTERNETİMİN DÜZELMESİNİ BEKLEYEMEM! GERÇEKTEN,NE KADAR CİDDİ BİR KONU OLDUĞUNU ANLATAMAM ANCAK YAŞAMANIZ LAZIM VE BU KONUNUN CİDDİYETİNİ ÖĞRENİN,MASTER ELOSUNA KADAR KASTIĞIM KARAKTER,BİR ANDA PLAT 1 SEVİYESİNE DÜŞTÜ,GENE AYNI ŞEKİLDE BU KARAKTERİ PLAT 2 YE DÜŞÜRDÜM ŞU SAÇMA APTAL OLAY SADECE BENİM BAŞIMA GELİR İNANIN BANA!ARD ARDA 3 OYUN DDOS + DROP HACK YEMEK NEDİR?NEDİR BU TALİHSİZLİK YA

capslock kapat önce
  • Oynanmış ve sonuçlanmış maçı hiçbir şekilde değiştirmiyorlar. O kişilerin askıya alınması bile iyi bir şey. Keşke yapsalar.
  • konu başlığını görünce sevinerek girmiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.