Şimdi Ara

Drop Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistemimi sıfır olarak 1 sene önce aldım fakat son 2-3 haftadır böyle bir sorun yaşıyorum. Video da olduğu gibi sadece oyunlarda değil video izlerken internette gezinirken de

anlık olarak takılmalar oluyor.

Windows Bellek tanıma ile ramleri kontrol ettim.

Furmark ile ekran kartı testi yaptım.

İşlemci termal macun yeniledim.

Sistemimi bu sorun sonrasında 2 kere formatladım fakat sorun devam etmekte.

Görev yöneticisinden de cpu kullanımını anlık sürekli kontrol ediyorum ama farklı bir durum göremedim.

Sistem;

Drop Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizYLDZ -- 7 Nisan 2023; 15:39:18 >

• Ekran kartı sürücüsünden olabilir son sürüm değilde bir önceki olmazsa iki önceki sürümü yükleyip dene. Ayrıca diğer chipset sürücülerini nereden inidirip kuruyorsun?

• Sistem izleme uygulamaları ile oyun esnasında değerleri takip ederek anormal bir şey oluyor mu bak.(Ekran kartı, Ram, Cpu, Disk okuma, sıcaklık değerleri)

İntel Driver Update Asistanı kullanarak eksik olabilecek driverlarını güncelle. (Intel® Driver & Support Assistant)

Eğer tekrar formatlarsan windows updateleri açar açmaz durdur ve sadece elle grafik kartı driverlarını yükle öyle dene.

• windows internete girer girmez zaten kaşla göz arasında güncellemeyi yapar. o sebeple bilgisayara internet bağlantısı vermeden önce donanım için güncellemeleri kapatman iyi olur.

"gelişmiş sistem ayarları"na gir, açılan pencerede "donanım" sekmesine tıkla ve açılan pencerede en alttaki "aygıt yükleme ayarları"na girip, seçeneği "hayır" olarak değiştirip windows update ile gelebilecek olan donanım güncellemelerini kapat.

diğer bir konuda, windows güncellemelerini gizle göster konusunda "wushowhide" yardım aracını kullanıp, ekran kartı için mevcut güncellemeleri kaldırabilirsin. sonrasına kendi grafik kart sürücünü elle yüklersin. sıkıntı yaşamazsan eğer, donanım güncellemelerini de hiç açmayabilirsin.

• Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo 3 Donma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.