Şimdi Ara

Druid Talent!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yenı bır druıd oyuncusuyum talent olarak nelerı onerırsınız?

• Bende merak edıom baqlım arkadaslar yardımcı olcakmı
  • ya da neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basar -- 22 Ağustos 2006; 20:18:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basar

ya da neyse

• quote:

Orjinalden alıntı: killerdevill

quote:

ya da neyse

:P
  • Zor bi soru...
    Yani aslında göreceli bi soru
    Öncelikle sen ne olmak istiyosun bi healer mı yoksa savaşçımı.
    Ben şu şekilde yapıyoreum belki bi fikir olur.
    Durid le lvl kasmak zor olduğu için ve herzamanda party yapamaya eleman olmadığı için benim talentler FERAL.
    hemde hepsi feral. Böylelikle solo takıldığım zaman daha kolay lvl kasıyorum.
    Lvl 60 olunca resto ya geçicem hepsini r4estoya vericem.
    Ama bunda guildda önemli. Çünkü lvl 60 olduğumda guildla bearber takılcam bizim guild sadece lvl 60 alıyo. 59 almıyo....
    Guilla takılınca mecbur resto olam gerekiyo çünkü durid bir healer dır.
    Benim lvl 48 şuan. Ben nasımı girdim.. Hehe guil master komşum.... :)
  • feral olmazsan druid olmanın bi anlamı kalmıyo bence, sıkılırsan balance'ı deneyebilirsin. oyun sonu pve lerine girmek için resto da olabilirsin. feral build :http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/druid/talents.html?00000000000000000542021303202150055510100310000
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mage Build
    15 yıl önce açıldı
    Aion ranger stigma build
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • balance > feral ... ama guild için en az 21 tane resto vermeni isteyeceklerdir(en iyi ihtimal)... ama feral charge sız bir druid düşünemediğimden feral gidebilirsin...ama ennn iyisi 30-0-21 .(pvp için) moonkin olmazsın yinede iyi dmg verirsin form deiştirmene gerek kalmaz rogue yada warriorlar için root çözüm olabilir ... ayrıca instant 2.5k+ heal yaparsın .
  • lan darkk noldu bi anda Balance > Feral dedin :D ha şöle yola geleydin .. feral'ları uyutup starfire atmak en büyük zevkim zuhaha
  • feral için en iyi talent ağacı ...(birkaç eksik var)
    quote:

Orjinalden alıntı: loser22

feral olmazsan druid olmanın bi anlamı kalmıyo bence, sıkılırsan balance'ı deneyebilirsin. oyun sonu pve lerine girmek için resto da olabilirsin. feral build :http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/druid/talents.html?00000000000000000542021303202150055510100310000
  • yola geldik işte :P
    quote:

lan darkk noldu bi anda Balance > Feral dedin :D ha şöle yola geleydin .. feral'ları uyutup starfire atmak en büyük zevkim zuhaha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.