Şimdi Ara

[DS] Teknik Servis (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
5.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tmm o zaman iç ekran gitmiş. değiştirmesi kolay. sadece içindeki farklı yerlere dokunma, yada arada filmler war onları tam oturtmaya özen göster. yoksa zorlanırsın. ve ekranın kablosunu tam oturtman lazım(tam oturmada güçlük çekebilirsin ilk defa yapacaksan ama sonunda yapabilirsin). tam oturtamazsan bir problem çıkar(telafisi olan bi problem, yine telafisi tam oturtmaktır:) ) ds'i açtığında alt ekrana ışık gelir ve hemen kapanır.

sana en büyük tavsiyem kendin yapacaksan çiplere ve dirençlere dokunmamaya çalış ve yaparken korkma.
    ama çekinirim dersen 40 liraya yapılır, dediğim gibi.
  • teşekkürler ilgi için sanırım gidip 40 liraya yaptıracağım çünkü elekronikten pek anlamam pc desen neyse sök tak çıkar göz kapalı yapılırda ds gibi küçük alette yapamam gibi geliyor. tabi bana 40 liraya yaptıracağım bir yerde söylemeniz gerekiyor çünkü ankarada konsolteknik diye bi yerden fiyat almıştım adam üst ekran alt ekran farketmez 100 liraya yaparım demişti o yüzden vazgeçmiştim. tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bodyman700

teşekkürler ilgi için sanırım gidip 40 liraya yaptıracağım çünkü elekronikten pek anlamam pc desen neyse sök tak çıkar göz kapalı yapılırda ds gibi küçük alette yapamam gibi geliyor. tabi bana 40 liraya yaptıracağım bir yerde söylemeniz gerekiyor çünkü ankarada konsolteknik diye bi yerden fiyat almıştım adam üst ekran alt ekran farketmez 100 liraya yaparım demişti o yüzden vazgeçmiştim. tekrar teşekkürler.

ankarada yapan yer bilmiyorum. senin adam uçmuş :) 2 ekran birden 100 liraya yapılır(alt ekran 2 parçadır, dokunmatiği ve asıl ekranı bundan dolayı alk ekran biraz daha fazladır fiyat olarak)

40 liraya yapan 3 yerbiliyorum. %100 güvenebileceğin. birisi ıspartada, birisi istanbul birisi denizlide. ama 3ü de 2 hafta bekleme süresi ister(parçayı getirtmek için) diğerleri ise seninde dediğin gibi yüksek fiyat biçerler.
    sen konsolu göndermeden önce irtibata geçersin, parça gelince senden kargo yapmanı isterler. kargo ellerine ulaştığı gün parçayı değiştirir sana geri kargolarlar. hangisi sana daha uygun gelirse.
    özel mesaj at oradan ayrıntıları veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monsieuremin -- 26 Nisan 2009; 2:11:26 >

• yon tusları tam basmıyor nerde yaptırabilirim
    kadıkoy istanbuldayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenakesim

yon tusları tam basmıyor nerde yaptırabilirim
    kadıkoy istanbuldayım

karşıya geçerim dersen doğu bankta 547 numaraya uğra
  • quote:

Orjinalden alıntı: monsieuremin

quote:

kadıkoy istanbuldayım

istanbulda menteşe çatlağını yaptırabileceğim bir yer biliyormusun?
    (çok küçük bir çatlak)
  • quote:

Orjinalden alıntı: iö

quote:

Orjinalden alıntı: monsieuremin

quote:

kadıkoy istanbuldayım

istanbulda menteşe çatlağını yaptırabileceğim bir yer biliyormusun?
    (çok küçük bir çatlak)

tam olarak neresi çatlak?
    fotoğraf çekebilirsen daha iyi yardımcı olurum.
    ama şu anda anladığım kadarıyla kabı kırık. bunun için yine doğu banktaki aynı yere gidebilirsin ama bunu yapmak için sana 2 hafta süre söyleme ihtimali var. eğer 2 hafta derse yine 5.katta merdivenlerin arkasında yüksel elektroniğin teknik servisi var birde oraya sorarsın

• çok küçük bi çatlak pek rahatsızlık vermiyor aslında yarın belki resmini koyarım
    Peki çatlağı yaptırmaya kalksam bana ne kadara patlar?
  • Çatlağı ihmal etme bugün ihmal edersen yarın devamı gelir.
  • 1 yıllık konuyu nedne upladınızki :S
  • Benm DSLite ımda ekran koruyucusu var ama içinde hava baloncukları var bi türlü gitmiyolar onları nasıl yokedebilirim
  • Meraba arkadaşlar benim ds 1 haftadır sıkıntılı. :( 1 hafta önce tüm oyunları çalıştırırken şimdi sadece süper mario bross ve fandian oyunlarını çalıştırıyor. Diğer oyunları açtığımda loading ten sonra ekran bembeyaz oluyo ve öle kalıyo. 1 hafta önce yeni oyun yükliyim diye micro sd yi çıkardım 2 oyun attım taktım çalışmadı bana yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertek_3tem

Meraba arkadaşlar benim ds 1 haftadır sıkıntılı. :( 1 hafta önce tüm oyunları çalıştırırken şimdi sadece süper mario bross ve fandian oyunlarını çalıştırıyor. Diğer oyunları açtığımda loading ten sonra ekran bembeyaz oluyo ve öle kalıyo. 1 hafta önce yeni oyun yükliyim diye micro sd yi çıkardım 2 oyun attım taktım çalışmadı bana yardımcı olursanız sevinirim.

Bir daha aynı konuyu 2 farklı topiği de yazmayın lütfen.Zaten DS Flashkart topiğinde sorununuzu belirtmişsiniz.Sorunum hemen çözülür mantığıyla her yere yazmaya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertek_3tem

Meraba arkadaşlar benim ds 1 haftadır sıkıntılı. :( 1 hafta önce tüm oyunları çalıştırırken şimdi sadece süper mario bross ve fandian oyunlarını çalıştırıyor. Diğer oyunları açtığımda loading ten sonra ekran bembeyaz oluyo ve öle kalıyo. 1 hafta önce yeni oyun yükliyim diye micro sd yi çıkardım 2 oyun attım taktım çalışmadı bana yardımcı olursanız sevinirim.

kullandığın flash kart ne? eğer r4 ise tam olarak hangi r4 versiyonu? TTDS ise kutu içeri olarak hafıza kartı okuyucu geldi mi?
  • Arkadaşım versiyon şu anda 1.18 görünüyor.Şu anda dedim çükü ben baya bir versiyon ( 1.14 , 1.16 , 1.17 , 1.18 ) indirip attım sonra moonshell indirip attım anlicanız baya bir içine ettim. Yani makina bana geldiğinden çok değişti. Bu arada yanlışıkla iki farklı yerde yazdım kusura bakmayın. Anlamadığım nokta şu neden süper mario ve fandian oyunları çalışıyo da diğer oyunlar çalışmıyor? bahsettiğiniz bozulan kart R4 mü micro sd mi micro sd olsa hallederimde diğeri zor!
  • versiyon derken 1.18 gibi versiyondan bahsetmiyorum. bir çok r4 kart var piyasada dolanan. r4 sdch, r4 XXX bi sürü çeşit var(bi çoğu sahte) senin probleminin kaynağı DS'in olabilir diye sordum bunları. bazı kartlar cihaza zarar veriyor.
    eğer orjinal kartlarla deneme şansın varsa yada başka birisinde bulunan başka bi kartla kendi DS'inde deneme şansın warsa yada hiç olmazsa kendi kartını başka bi ds'de denersen ve sonuçları aktarırsan fikir yürütebilirim.

sen istersen şunu bi dene, eğer hafıza kartından ise problem sorun çözülür. hafıza kartına format at sonra sadece 1.18 versiyonunu at kartına. sonrada her hangi bi oyun at.
  • Arkadaşlar sorun kartta değilmiş yeni kart getirttim gene aynı sorunun ds nin versiyonunun hasar görmüş olacağını sölediler ds ye versiyon nasıl atılır bu konuda yardımcı olurmusunuz !
  • Versiyon olayı bildiğim kadarı ile karta göre oluyor. Bende m 3 kart var google da aratıyorum m 3 system diye çıkıyor 20 mb bir dosya onu da kartın ana sütununa atıyorum hepsi bu. Umarım işine yarar. Ayrıca yeni gördüm güzel olmuş sorunları paylaşabileceğimiz bir topic. Ekran çizilme konusunda tek çözüm ilk alındığında ince şeffaf örtüler var ondan yapıştırmak sanırım her kullandığım alete yapıştırıpın muhakkak. Hem dokunmatige bir etkisi yok hemde çizilme olmuyor.
  • İlgine teşekkür ederim arkadaşım ama kartın değil makinanın versiyonu! Benim makinamda sonrun var oyunlar ve bazı programlarda donuyo ve ekran beyaz oluyo. Makinanın yazılımı var bu yazılımı güncellemem gerekiyor büyük bir ihtimalle yazılımı hasar görmüş bunla ilgili bilgisi olan arkadaşlar acil yardım ! Bu arada makinanın arkasındaki kağıt silinmiş ne olduğunuda bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.