Şimdi Ara

[DS] Teknik Servis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
5.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DS'inize bir şey mi oldu?
    Gelin bizimle paylaşın , bir çözümü vardır belki?

Bundan böyle bu konuda Nintendo DS'in Donanımı ile ilgili problemleri tartışacağız.
    Kart ve Oyun problemleri değil sadece makina problemlerinden bahsedeceğiz.

Konu genel olarak Sorun ve Çözüm yoluyla ilerleyecek.
    Her problemde ilk mesajda kayıt tutacağız.
    Böylece aynı problemi yaşayanlar ilk mesajdan kolaylıkla takip edebilecek.

Liste ;

Sorun 1 : Nintendo DS'in L ve R tuşları çalışmıyor.Ne yapabilirim?
    Cevap : L ve R tuşları vakalarını çok görürüz.Size garip gelsede ilk deneyeceğiniz yöntem ısırmaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 31 Temmuz 2008; 22:03:32 >

• benim sorum şu
    normal şekilde düşürülmeden ve hasarsız kullandığım nds hiç bir sebep yokken ses ile ilgili sorun çıkardı artık açılış daki ses de dahil olmak üzere sesleri daha tiz ve cılız çıkmaya başladı lütfen yardımcı olun arkadaşlar ne yapmalıım
  • R tuşu değiştiriliyor mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sayid Jarrah

R tuşu değiştiriliyor mu ?

Parça satan sitelerde olabilir ancak Türkiye'de bulman zor.

Pek renk tutmadı galiba.
  • yeni ds lite aldım ve ilk açışta şarjını bitirdim alet kendiliğinden kapandı.şarja taktım yalnız kitapçığını okuduğumda ürünü direk sarja takın diyor onu sonra gördüm sarjı olduktan sonra yaklaşık 6-7 saat son parlaklıkta ve yüksek seste çalıştı ve yine şarjı bitti.pil ömrünü etkilemiş olur muyum sizce.yoksa normal mi çalışma miktarı???
  • @silver1978: Normaldir , küçük bi saç tokasını deliklere sok.Bakalım seste değişmeler olacak mı?

@Sayid Jarrah: Değiştirilebiliyor , internette vardır sanırım parçaları.
    Bu arada hayırdır DS'î neden satıyorsun?

@krocker09:
    Birşey olmaz abi.Sen yine de idareli kullan.
  • aydoğan ekranımda bir kaç çizik oldu bunlarda beni rahatsız etmeye başladı ekranı değiştirme şansım varmı
    yada şimdiye kadar hiç ekran koruyucu kullanmadım kullanmamı tavsiye edermisin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP teknik servis tamir süresi.
    18 yıl önce açıldı
    Teknik servis
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @iö: Ekranı değiştirme şansın var , fakat bunu sen kendin değil bilgin biri ya da elektronikçiye yaptırman lazım.
    Ekran koruyuculardan ise kimi memnun , kimi memnun değil.Bilmiyorum yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydogan

@iö: Ekranı değiştirme şansın var , fakat bunu sen kendin değil bilgin biri ya da elektronikçiye yaptırman lazım.
    Ekran koruyuculardan ise kimi memnun , kimi memnun değil.Bilmiyorum yani.

benim ds garantili garantiye göndersem yaparlarmı?
    yada bi elektronikçiye versem kaç liraya yapar
    evet evet biliyorum biraz fazla soru soruyorum
  • Nortec'e fahiş fiyat ödersen yaparlar.
    Normalde o çizikler kullanıcı hatasına giriyor ve garanti kapsamı dışında kalıyor.
    Elektronikçi hakkında fikrim yok , fakat internette DS'in nasıl sökülüp takıldığıyla ilgili videolar var.
    Onları tamir edecek kişiye göstermen faydalı olur XD
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydogan

@silver1978: Normaldir , küçük bi saç tokasını deliklere sok.Bakalım seste değişmeler olacak mı?

@Sayid Jarrah: Değiştirilebiliyor , internette vardır sanırım parçaları.
    Bu arada hayırdır DS'î neden satıyorsun?

@krocker09:
    Birşey olmaz abi.Sen yine de idareli kullan.

Bi süre Xbox(1)'la takılmak istiyorum ^_^ ...
  • çizikler konusunda yada diğer konularda problemleri olanlar bundan sonra önce buraya yazsınlar daha sonra bana bir özel mesaj atsınlar, elimden geldiğince yardımcı olurum. ds ile ilgili neredeyse her şey mümkündür.
  • Eski versiyon Ds nin dokunmatik ekranı haddinden fazla hassas idi bu nedenle çok nazik bir şekilde dokunsak bile çizikler oluşuyordu Lite kullanmadım o nedenle ne derece dayanıklıdır bilemiyorum. Bu çizikler konusunda ne gibi bir iyileştirme yapılabilir merak ediyorum doğrusu. Bilen arkadaşların tavsiyelerini rica edeceğim. @monsieuremin özellikle size soruyorum bu konuda bilgili olduğunuzu yazmışsınız.
  • Benim DS im ilk jenerasyon olandan.Çok dikkatli kullanmama rağmen sanırım dokunmatik ekranın analoğu bozuldu.Örneğin klavyeyi kullanırken a harfine basmak için a harfinin tam üzerine değil de biraz daha sağına basmam gerekiyor.Bu problemi nasıl halledeceğim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y_ahmet -- 3 Mart 2009; 20:44:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: y_ahmet

Benim DS im ilk jenerasyon olandan.Çok dikkatli kullanmama rağmen sanırım dokunmatik ekranın analoğu bozuldu.Örneğin klavyeyi kullanırken a harfine basmak için a harfinin tam üzerine değil de biraz daha sağına basmam gerekiyor.Bu problemi nasıl halledeceğim?

dostum ekranı ana menüdeki ayarlardan tekrar kalible et sorun düzelmezse yapacak bişe yok alt ekranı değiştireceksin oda braz tuzluya kaçabilir ama garantisi varsa bu garanti kapsamında olan bişe götür yaparlar.
    ama tabi önce dediğim gibi bi ekranı kalibre et bazen zamanla kalibrasyon kayabiliyor
  • benim bir sorum var dsim kilidi ekranın arkasındakinde küçük bi çatlak var ne yapabilirim garantide yaparlarmı
  • Nortec'e gönderirsen anca kaynak yaparlar.
    Yeni bi kapak alabilirsin internetten.
  • Benim iki sorum olacak.

1) Ben bazı oyunlarda Stylus yerine parmaklarımı kullanıyorum. (Mesela Jump Ultimate Stars)

2) Arada sırada DS şarja takılı hâldeyken kullanıyorum.

Bunlar sorun yaratır mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oTaKuRoN

Benim iki sorum olacak.

1) Ben bazı oyunlarda Stylus yerine parmaklarımı kullanıyorum. (Mesela Jump Ultimate Stars)

2) Arada sırada DS şarja takılı hâldeyken kullanıyorum.

Bunlar sorun yaratır mı?

hocam sonunda içerisinde şarj edilebilir bi pil kullanıldığından dolayı prizdeyken kullanmanı pek tavsiye etmem küçükte olsa patlama ihtimali var. ama parmakla kullanmanın hiçbir problemi olmaz sadece sert bastırma yeter
  • çizik sorunu olan arkadaşlar aynı şekilde dsl ımın ekranın irili ufaklı çizikler bulunuyordu denedigim yontemleri soyliyimde sizde bu hurafeleri denemek zorunda kalmayın,ben okadar rahatsızdım ki ekrandaki çizikleri geçirmek için komik yollara baş vurdum...

iki yol denedim ikiside başarısız oldu tavsiye etmiyorum

1.ekrana diş macunu surmek:kesinklikle iyi olmuyor çıkarmasıda bir haylı zordu kesinlikle denemeyin.çizikler oldugu gibi kaldı temizleme zahmeti de yanına kar kaldı
    2.ekrana muz surup bekletmek:1.siyle aynı sonucu verdi tamamen boş bir deneme
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.