Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Ds4 ile TAKASLIK xbox one s gamepad Satın Al 17 Ağustos 2020 15:58 1 1 Ds4 ile TAKASLIK xbox one s gamepad bir pc kullanıcısıyım iki kolu da zamanında kullandım ancak ellerim biraz küçük olduğundan ds4 ü daha çok seviyorum, çoğu kişi bu iki gamepad i karşılaştırdığında xbox tarafını daha çok sever ama ben ds4 ü seviyorum xbox kolunun en büyük artısı direk usb ile takınca pc de tüm tuşları algılıyor ve uyumlu çalışıyor olması, ds4 te böyle bir destek yok malesef 2. parti yazılımlarla uğraşmak gerekiyor ama başta da dediğim gibi daha çok sevdiğim için belki görüp elinde fazlalık olup pc de kullanabilmek için takaslamak isteyen olabilir diye düşündüm ve bu yüzden şansımı denemek istiyorum en kötü devam edicem elimdekiyle.kendi ürünüm sorunsuz ve temizdir yine aynı şekilde takas düşünen olursa tercihim 2. kol olarak tutulan kol olmasıdır, renk ve versiyon farketmez yeter ki temiz olsun dediğim gibi.not : kolun tek sorunu pek ihtiyaç duyar mısınız bilemiyorum ama üzerindeki kulaklık jackı çalışmıyor Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Giresun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık EA FC 25 Coins [SATILDI] Alınık 4X4 / 8X2 GB DDR3 1600MHZ CL9 RAM Satılık Playstation 5 Dijital Sürüm Kapalı Kutu Amazon TR satış iptal