Şimdi Ara

DSC SONY H50 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
0
Favori
43.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşlar ben de bu makineyi almayı düşünüyorum amamerak ettiğim iki şey var, bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum: 1- video çekerken zum yapılabiliyor mu, 2- video kayıt süresi en çok ne kadar.
    şimdiden teşekkürler.

sevgili arkadaşım, makina video çekerken zum yapıyor. video kayıt süresi de kartın hafızasına bağlı olmakla birlikte 10 dakika da bir videoyu yeniden başlatmalısın. yani kartın hafızası 50 dakika çekiyorsa 10 ar dakikalık 5 ayrı video çekebilirsin.
    sony h50 den önceki modeli h9 da ise video çekim süresi 2 gb ta kadar sınırlandırılmış. kısacası h50 de video süresini kısaltmışlar.
    bunun sebebini de badigart arkadaşımız sensorun uzun video çekimlerinde fazla ısınmasından dolayı olabileceğini belirtti.
    sürekli çekim yapan bir makina arıyorsan, mesela canon s5 videoda hem zum yapıyor hem de sınırsız video çekimi yapıyor.

• quote:

Bende acemiyim arkadaşlar sizin gibi ,daha yeni yeni başlıyorum.Devamlı manuel modda çekim yapıyorum ben,deneye deneye öğrenecez artık birşeyler .

@aliyavuz, Şu anda makinanın şarjı bitti o yüzden bakamıyorum tarih atıp atamadığına ama büyük ihtimalle atıyordur.

değerli arkadaşım, makina fotoğraf çekerken tarih atmıyor. Makinayla gelen programın yardımıyla fotoğrafa tarih atabiliyorsunuz.
  • Şu %20 ÖTV koymaları kötü oldu. Tamda makine almaya karar vermişken.Neyse ucuz bir makineyle bir süre idare edeceğe benziyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: meliksah18

quote:

Orjinalden alıntı: n1ghtfall

quote:

Orjinalden alıntı: meliksah18

arkadaşlar bende h50 almaya karar verdim.malum 1 temmuz da fiyatlar %20 artacak.fakat kafama takılan şu an itibariyle netteki fiyatlar 800 ytl den başlıyor.ben ağrı da yaşıyorum vede netten alacam makinayı.1 hafta öncesine kadar 600 lü fiyatları duyunca şimdi yüksek geliyo fiyatlar. ne önerebilirsiniz ???

http://www.avrupasony.com/yeni/urun_detay.php?grupID=8&urunID=1644&sony=9.1%20mp%20Dijital%20Foto%F0raf%20Makinas%FD%20DSC-H50 Burada aradığın fiyata bulabilirsin.

ilginize teşekür ederim.bu sitede fiyatı gayet uygun.peki bu siteden online alışveriş yapan arkadaşlar varmı acaba mağazaları dışında.müşteri memnuniyeti vs.vs. nasıldır acaba ???

sorduğun soru öyle saçma ki

adamlar sony yetkilisi...

@n1ghtfall

HDR ler vasat olmuş hocam,ama zamanla iyi yapmaya başlayacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 30 Haziran 2008; 4:16:27 >

• Hirotaro, sen neden hiç bişey beğenmiyosun çözemedim gitti.

Nesi var o HDR'lerin? Sendende HDR çalışmalar bekliyoruz.. Seninkileride görelim lütfen..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ktinte

quote:

Bende acemiyim arkadaşlar sizin gibi ,daha yeni yeni başlıyorum.Devamlı manuel modda çekim yapıyorum ben,deneye deneye öğrenecez artık birşeyler .

@aliyavuz, Şu anda makinanın şarjı bitti o yüzden bakamıyorum tarih atıp atamadığına ama büyük ihtimalle atıyordur.

değerli arkadaşım, makina fotoğraf çekerken tarih atmıyor. Makinayla gelen programın yardımıyla fotoğrafa tarih atabiliyorsunuz.

Fotoğrafın üzerine tarih koyarak fotoğrafın bir kısmını yoketmenin bence anlamı yok. Fotoğrafın exif bilgilerine baktığınız zaman zaten tarihini görebilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Hirotaro, sen neden hiç bişey beğenmiyosun çözemedim gitti.

Nesi var o HDR'lerin? Sendende HDR çalışmalar bekliyoruz.. Seninkileride görelim lütfen..

ilki hoşuma gitmedi hocam ne yapalım,yalan mı söyleyelim
    2.ncisi de ehh idare eder...

HDR çalışmasını ben daha yapmıyorum,ama yapacağımız zaman gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 30 Haziran 2008; 7:23:05 >

• @Hirotaro, 1.yi bende beğenmedim zaten ,fotolar arasındaki ışık değerleri birbirine çok yakındı ve fotoda güzel değil.
    2.de dediğim gibi .jpeg formatlı tek fotodan yaptım,format .raw olsaydı belki daha güzel olabilirdi.Ama bence 1.ye göre çok daha güzel oldu (şu an masaüstümü süslüyor ).
    Yorumların için teşekkürler.

@Chryin, Söylediklerinden fotoları beğendiğin yorumunu çıkarttım (yanlışsam söyle lütfen),teşekkürler.

• umutcan ve ktinte arkadaşlarım verdiğiniz bilgilar için çok teşekkür ederim.
  • slm arkadaşlar benim makinanın lcd ekranı catladı nasıl oldu bilmiyorum ama içim gitti şimdi harıl harıl servis arıyorum üsküdarda varmış galiba birtane sizlerin tanıdıgı bildigi varmı
  • Çok geçmiş olsun @badigart37,allah hepimizin makinasını kazadan beladan korusun.Benim bildiğim bir servis yok ne yazık ki.Bu arada senin sayende sony servisinide test etmiş olucaz,genelde sony türkiye servislerinin kötü olduğu söyleniyordu.Umarım sorunun çabuk ve sorunsuz çözülür.Tekrar geçmiş olsun.
  • arkadaşım içimi dahada berbat ettin korkuttun beni şimdi aklımdan geceni senin de onaylaman of of şansımız bahtımız açık olsun allah kolaylık versin bana genel de sony servislerinden sikayet çok
    quote:

Çok geçmiş olsun @badigart37,allah hepimizin makinasını kazadan beladan korusun.Benim bildiğim bir servis yok ne yazık ki.Bu arada senin sayende sony servisinide test etmiş olucaz,genelde sony türkiye servislerinin kötü olduğu söyleniyordu.Umarım sorunun çabuk ve sorunsuz çözülür.Tekrar geçmiş olsun.
  • geçmiş olsun ben şöle bi adres buldum belki işinize yarar
    http://www.itemsony.com/bize%20ulasin.htm

kutunun içindede yetkili servislerin adresi olmasi lazim
  • @badigart37, Kardeş naptın verdin mi makinayı servise?
  • saolun arkadaşlar kısmet olursa yarın getirecem servise
    st_emx arkadaşın buldugu servis bana daha yakın gibi oraya getirecem ekranda garantiye girmiyor ne fiyat bicecekler bakalım sony tr servisinide sorunlu olarak düşünürsek vay halimize allah yardımcımız olsun ne diyeyim
  • benim gördüğüm kadarı ile burda blur efekti yok. manuel focus yapmışın. ilkinde makinenin tam burnunun dibine ikincisinde biraz ileriye focuslamışsın. tabi makinede manuel fokus var diye düşünerek söyledim bunu.

manuel focus var mı? sadece meraktan şimdilik :)

quote:

http://rapidshare.com/files/125384824/DSC00296.JPG
     DSC SONY H50

http://rapidshare.com/files/125384652/DSC00297.JPG
     DSC SONY H50

quote:

Orjinalden alıntı: -Hokkabaz-

Arkadaşlar bu arka fona blur efekti vererek bir cismi veya insan yüzünü net göstermek için hangi manuel ayarları kullanmalıyız.?

@-Hokkabaz-, Kardeş 1. resimdeki gibi mi diyorsun?

• arkadaşlar uzun araştırma sonunda bende sony dsc h50 aldım ilk izlenimlerim oldukca olumlu benim tanıdığım profosyenel fotağrafcı arkadaşım sony bu işte başa güreşeceğini söylüyor
  • slm arkadaşlar bugün ürünü item sony yetkili servisine bıraktım yapılan incelemede kullanıcı hatası bulundu dolasıyla ürünün garantisi süresi tamamen bitti 2 gün içinde fiyat belirlenecek aklımdaki rakam tutarsa onay vermeyi düşünüyorum veya olmadı yüksek onarmal bir fiyat çıkarsa başımızın caresine bakaçagız veya yurd dışından ekranın içinde flimi bulmaya çalışacam acaba ebayda bulunurmuyki bulursam kendim de takarım zatenbüyük bir ihtimalle
    aman arkadaşlar siz siz olun makinenize iyi sahip cıkın
  • hayırlı olsun metoto arkadaşım allah güle güle kullanmanı nasip etsin ve sende hoşgeldin aramıza aman dikkat et makineni sahipsiz bırakma kırılıyor sonra garantide kar etmiyor

h50 kullanıcıları
    1 badigart37
    2 Musti2004s
    3 fbonurcan
    4 kyibe
    5 berk95
    6 Eklotje
    7 n1ghtfall
    8 ktinte
    9 BaRBaYaN
    10 BilginX
    11 -Hokkabaz-
    12 taytaylan
    13 st_emx
    14 dej51
    15 metoto
    arkadaşlar h50 alıpda ismi olmayan arkadaşımız varsa bizi bilgilendirirse sevinirim merak ediyorum toplam kaç kişi olacagız 50 liyi gecermiyiz 1 sene içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badigart37 -- 2 Temmuz 2008; 22:12:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: badigart37

slm arkadaşlar bugün ürünü item sony yetkili servisine bıraktım yapılan incelemede kullanıcı hatası bulundu dolasıyla ürünün garantisi süresi tamamen bitti 2 gün içinde fiyat belirlenecek aklımdaki rakam tutarsa onay vermeyi düşünüyorum veya olmadı yüksek onarmal bir fiyat çıkarsa başımızın caresine bakaçagız veya yurd dışından ekranın içinde flimi bulmaya çalışacam acaba ebayda bulunurmuyki bulursam kendim de takarım zatenbüyük bir ihtimalle
    aman arkadaşlar siz siz olun makinenize iyi sahip cıkın

peki sen inanıyormusun kullanıcı hatası olduğuna ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.