Şimdi Ara

DSC SONY H50 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
0
Favori
43.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÖNCELİKLE HOKKABAZ HAYIRLI OLSUN VE SENDE ARIMIZA HOSGELDİN zamanla kurcalaya kurcalaya ögrenecegine eminim bu forumda genle olarak hep acemiyiz inşallah bu konuları aşacagız
    quote:

Orjinalden alıntı: -Hokkabaz-

Makinayı bizden önce alan arkadaşlar çekim teknikleri konusunda tavsiyelerinizi bekliyoruz.Daha çok fazla kurcalayamadım makinayı.

slm BilginX ve BaRBaRYaN arkadaşlar sizlerde aramıza hosgeldiniz kaç kişi olduk merak ediyorum bir sayalım
  • arkadaslar makinayı sadece ben kullanmayacağım için sizce otomotik ayarlar bakımdan en iyisi hangi modeldir bi yardımcı olursanız sevinirim. çok kararsız kaldım h50 p80 veya fz18 bunlar arasında.
  • ilk konuya H50 kullanıcılarını ekleyelim böylelikle belli olur
  • Bişey soracağım ABD den alınan bu makineler için türkiye garantisi varmı??? birde türkiyeden alsakkaç yıl garantisi var? abd den almaya değer mi diye soruyorum...;)
  • Yeni resimler : Resimler 1280x1024'e küçültülmüştür.

DSC SONY H50

DSC SONY H50

Bunda yanlış yere odaklama yapmışım
     DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

• quote:

Orjinalden alıntı: sergy

Bişey soracağım ABD den alınan bu makineler için türkiye garantisi varmı??? birde türkiyeden alsakkaç yıl garantisi var? abd den almaya değer mi diye soruyorum...;)

arkadaşlar blgisi olan varsa ve söylerse çok sevinirim....
  • fotoları 800*600 e indirin lütfen
  • Resimleri orjinal boyutları ile bir download sitesine koyarsanız daha iyi olur. Bu sayede makine hakkında fikirlere sahip olmak daha kolay olacaktır.
  • quote:

quote:

Bişey soracağım ABD den alınan bu makineler için türkiye garantisi varmı??? birde türkiyeden alsakkaç yıl garantisi var? abd den almaya değer mi diye soruyorum...;)

arkadaşlar blgisi olan varsa ve söylerse çok sevinirim....

Abd Fiyatını ve garantisini bilmiyorum.Fakat TR'de 2 yıl garantili Fiyatlarda 600 -700 YTL arası değişiyor.Yanında Çanta Ve 1 Gb Memory Kartı hediyesiyle birlikte.
  • Sony tüm ürünlerinde kıtasal garanti uyguluyor, yani ABD'den alınan SONYlerin TR garantisi yok! Ben ABD'den aldım ve garantisi Abd'de 1yıl burada geçersiz. Ama Avrupa'dan alırsanız hem TR menü var hemde 2 yıl TR garanti. Bence TR fiyatı garip bir şekilde önceki tüm ürünlere ve Sony'nin fiyat politikasına göre çok düşük. Bence yurtdışından almana hiç gerek yok
  • Arkadaşlar. h50 nin kullanma kılavuzunu indirdim.
    İlginç bir şey gözüme çarptı. video kaydı 10 dakika ile sınırlandırılmış.
    Merak edip h9 un kılavuzunu da indirdim. Orda ise video süresi 2 gb ile sınırlandırılmış.
    kısacası video süresi h50 de daha da kısaltılmış. Bunu neden böyle yapmışlar, anlamak mümkün değil.
    ilgilenlere duyurulur.
  • merhaba arkadaşım bildigim kadarıyla video sensöre zarar veriyormuş uzun video çekimleinde sensör ısınıyormuş onun için olabilir
    quote:

Orjinalden alıntı: ktinte

Arkadaşlar. h50 nin kullanma kılavuzunu indirdim.
    İlginç bir şey gözüme çarptı. video kaydı 10 dakika ile sınırlandırılmış.
    Merak edip h9 un kılavuzunu da indirdim. Orda ise video süresi 2 gb ile sınırlandırılmış.
    kısacası video süresi h50 de daha da kısaltılmış. Bunu neden böyle yapmışlar, anlamak mümkün değil.
    ilgilenlere duyurulur.

• slm arkadaş yeni fotolar çektim sizlerle paylaşmak istedim birde mor şacaklama varmı diye deneme yapmaya çalıştım ama bir şey dikkatimi çektim mesala manzara çekerken güneş ışıgından odaklandıgım zaman morarma yapıyordu yani güneş yansıması oluyordu çekerken dikkatli olunursa farkediliyor bence cogu makinede olabilir güneş ışıgından dolayı mor şacaklama normalde resimler güzeller keskinlik ve renkler benim hoşuma gitti
    arabada 80 km hızla giderken
     DSC SONY H50

direkteki kuş 15 optik
     DSC SONY H50

manzara
     DSC SONY H50

manzara
     DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

makro denemelerim yalnız çekerken hata yapmışım 640 480 çekmişim
     DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badigart37 -- 24 Haziran 2008; 14:30:31 >

•  DSC SONY H50

DSC SONY H50
  • musti kardeşime aynen katılıyorum tr den alırsanız canta ve hafıza kartı hediye artı 2 yıl garanti ve aynı fiyata taksit olanagı varken neden yurt dışından alasınızki en fazla 150 ytl fark olsun bence deymez zaten o farkı da taksitlede ödeyebiliyorsunuz sonucta garanti ve türkçe menü bence cok önemli aldıgınız üründe türkçe menü niye olmasınki bu ürüne dünya kadar para öde türkçeden mahrum kal
    quote:

Orjinalden alıntı: musti2004s

Sony tüm ürünlerinde kıtasal garanti uyguluyor, yani ABD'den alınan SONYlerin TR garantisi yok! Ben ABD'den aldım ve garantisi Abd'de 1yıl burada geçersiz. Ama Avrupa'dan alırsanız hem TR menü var hemde 2 yıl TR garanti. Bence TR fiyatı garip bir şekilde önceki tüm ürünlere ve Sony'nin fiyat politikasına göre çok düşük. Bence yurtdışından almana hiç gerek yok

• quote:

Orjinalden alıntı: badigart37

merhaba arkadaşım bildigim kadarıyla video sensöre zarar veriyormuş uzun video çekimleinde sensör ısınıyormuş onun için olabilir

bu açıklama için teşekkürler badigart37
    bu arada makina yarın elime geçecek. çektiğim fotoğrafları sizinle paylaşırım.
  • önemli degil kninte hadi gözün aydın diyelim hayırlı olsun senden de güzel fotolar bekleriz artık
    quote:

Orjinalden alıntı: ktinte

quote:

Orjinalden alıntı: badigart37

merhaba arkadaşım bildigim kadarıyla video sensöre zarar veriyormuş uzun video çekimleinde sensör ısınıyormuş onun için olabilir

bu açıklama için teşekkürler badigart37
    bu arada makina yarın elime geçecek. çektiğim fotoğrafları sizinle paylaşırım.

• h50 kullanıcıları
    1 badigart37
    2 Musti2004s
    3 fbonurcan
    4 kyibe
    5 berk95
    6 Eklotje
    7 n1ghtfall
    8 ktinte
    9 BaRBaYaN
    10 BilginX
    11 -Hokkabaz-
    12 taytaylan
    13 st_emx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badigart37 -- 26 Haziran 2008; 15:05:41 >
  • Bende bugün h50 aldım doğubanktan 675/12.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytaylan -- 26 Haziran 2008; 0:27:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: taytaylan

Bende bugün h50 aldım doğubanktan 675/12.

Sony Eurosia garantili mi?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.