Şimdi Ara

DSC SONY H50 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
0
Favori
43.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan keşkme morfare den alsaydın hem türkçe taşıma çantası ve hafıza kartı hediyeli tabi bu kampanyadan önce sipariş verdiysen o başka sayın h50 lili arkadaşlar formu şenlendirmeyi unutmayalım lütfen.bu arada p80 cilerde cogalmaya başlamış
    quote:

Orjinalden alıntı: Eklotje

Merhabalar,

Arkadaşlar şuan itibarı ile abd den Circuitcity mağazasından sipariş ettiğim Sony H50 ve 4 GB Sandisk UltraII Pro Duo hafıza kartı elime geçti,
    Sony H50 379 $ (ben aldıktan sonra mağaza bir indirim daha yaptı şuanda 349 $ )
    4 GB Sandisk Ultra II Pro Duo hafıza kartı 49$ ( ben aldıkdan sonra bunada zam yaptı 80 $ :) )
    Vergi 30 $

Toplamada 458 $ maloldu

Makinayı kurcalamaya başladım, önümüzdeki hafta içi Ankara dışına çıkacağım dönüşte bol resim paylaşırım, makina bence çok güzel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badigart37 -- 16 Haziran 2008; 20:49:54 >

• Evet arkadaşlar ben fotoğraf makinesini geçen hafta alıp almamakta kararsız kalmıştım. Bu hafta bu makineyi almaya karar kesin karar verdim. Bu makineyle aynı özelliklere sahip sadece Fz18 modeli var. Fz18'inde ekranı 2,5". İkisinin arasındaki fotoğraf kaliteleri nasıldır bilmiyorum. İkisinin bir karşılaştırmasına internet üzerinde ulaşamadım.
  • arkadaşlar ilk H50 review'u yayınlandı:http://www.photographyblog.com/reviews_sony_cybershot_dsc_h50.php

PUANLAR:

Tasarım : 4,5
    Özellikler : 4,5
    Kullanım Kolaylığı : 4
    Fotoğraf Kalitesi : 4,5
    Fiyat : 5

ORTALAMA: 4,5
  • örnek fotoğraflar tam boyutta çok bulanık ben resim kalitesini beğenmedim 4.5 bence fazla
  • slm haklı olabilirsiniz yani belki orada test eden kişiler sizin kadar bilgili degillerdir torpil yapmışlardır yoksa durup dururken niye 4,5 puan versinlerki
    quote:

Orjinalden alıntı: ishtare

örnek fotoğraflar tam boyutta çok bulanık ben resim kalitesini beğenmedim 4.5 bence fazla

• Resimleri çekenler ya doğru düzgün çekememiş, yada o resimler bu fotoğraf makinesinden çıkmamış.

• quote:

Orjinalden alıntı: badigart37

ya siz hanki resimlere bakıyorsunuz

http://www.photographyblog.com/reviews_sony_cybershot_dsc_h50_3.php

Bu linkteki resimlerden bahsediyorum. Resimleri orjinal boyutunda açınca resimlerde flulaşma var. Açık havada çekilen resimlerin bazılarında aşırı derecede mor saçaklanmalar var.

Ama resimleri bir resim gösterici programda biraz uzaklaştırınca bu hatalar yok denecek kadar az görünüyor. Görünmüyor bile.

• Bu makineyi 600 YTL ye satan dükkan(Doğubank hariç) yokmu?
  • arkadaşlar , ustalar ;
    h50 ve h9'u aynı fiyata alabilseydiniz hangisini seçerdiniz?, yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum...
    teşekkürler...
  • tabiki h50 daha yeni model ve artıları cok
    quote:

Orjinalden alıntı: elderhan

arkadaşlar , ustalar ;
    h50 ve h9'u aynı fiyata alabilseydiniz hangisini seçerdiniz?, yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum...
    teşekkürler...
  • @badigart37 torpil yapmışlar mı yapmamışlar mı bilemem ama resimler bence son derece kalitesiz... tam boyutta acaip şekilde kalite düşüklüğü mevcut... 5 mp telefonda da çeksen 2 mpe resize edersen elbette daha güzel görünür... önemi olan orijinal boyutundaki kalite ki bu makinede bence yok...
  • metrocity sonyshop da haftasonu kampanya vardı H50 nin kardeşi H10 u aldım
  • hayırlı olsun gülel güle kullan resimleri bizimle paylaşırsan seviniriz
    quote:

Orjinalden alıntı: ooonur

metrocity sonyshop da haftasonu kampanya vardı H50 nin kardeşi H10 u aldım

• Arkadaşlar bugün itibariyle bende aranıza katıldım .Resimleri yakında yüklerim daha makineyi kurcalama şansım olmadı.Merak edenler için ürünü 4gb bellek ile 12 taksite 736ytl'ye aldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MUST@F

quote:

Orjinalden alıntı: badigart37

ya siz hanki resimlere bakıyorsunuz

http://www.photographyblog.com/reviews_sony_cybershot_dsc_h50_3.php

Bu linkteki resimlerden bahsediyorum. Resimleri orjinal boyutunda açınca resimlerde flulaşma var. Açık havada çekilen resimlerin bazılarında aşırı derecede mor saçaklanmalar var.

Ama resimleri bir resim gösterici programda biraz uzaklaştırınca bu hatalar yok denecek kadar az görünüyor. Görünmüyor bile.

Bu fotoğraf makinesinin kalitesi zaman içinde belli olacaktır. Üstteki linke nedense güvenmiyorum. Güvenemiyorum desem daha doğru olur.
    Bu fotoğraf makinesi nedensen benimde kafama yatıyor.

Ama bu fotoğraf makinesine sahip olan arkadaşların ortaya çıkartacağı çalışmalara göre satın almayı düşünüyorum.

• @.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hokkabaz- -- 25 Haziran 2008; 9:21:32 >
  • @-Hokkabaz-, Şu anda H50'yi nakit ödeyerek 620ytl gibi bir fiyata alabilirsin.Bence bu fırsatı kaçırma.
  • Acemilik fotolarım,zamanla gelişir umarım .1920x1080 çöz.(800kb)

9mp'den 1280x1024'e resize edilmiştir.Zavallı sinek belediyenin ilaçlamasına kurban gitti .

s:1/4000.1920x1080çöz.(800kb)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtfall -- 19 Haziran 2008; 12:55:11 >

• @.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hokkabaz- -- 25 Haziran 2008; 9:21:58 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.