Şimdi Ara

DSC SONY H50 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
0
Favori
43.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.avrupatr.com Mağazaları karaköy alt geçitteki sony bayisi ve cevahirdeki sony bayisi,sanırım bir tane daha var ama tam bilmiyorum.Ben karaköyden aldım dün,12 taksit yaptırdım ve fiyat farkını vererek 1gb yerine 4gb bellek aldım.57ytl gibi birşey vardı fark olarak.Ürünün taksitli fiyatı 679ytl ama nakitte ekstra bir indirim yapıyorlar.
  • @.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hokkabaz- -- 25 Haziran 2008; 9:25:09 >
  • slm kardes öncelikle belirtiyim uzman degilim genelde hepimiz bu 2 makina arasında gelip gittik bazı ustadlar ısrarla p80 önerdiler biz gittik sanki inadına h50 aldık pismanmısınız deseniz degilim cünkü benim aradıgım özelliklerin hepsi var uzaktan kumanda haraketli3inç lcd ekran gece çekim yapabilmek için gece görüş tuşu zoomunun cok iyi olması (en cok begendigimde bu özelligi) cözünürlük düştümü zoomu daha da yükseliyor 3mp 25 optik gibi p80 de bu özellik yokmuş artı yapancı forumlarda da h50 öneriliyor du şimdi bilmiyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: -Hokkabaz-

Uzman arkadaşlar H50'yi tavsiye edermisiniz ? bu haftasonu alacağım.Yoksa Nikon p80 mi ? almalıyım.Kararsız kaldım.Fikirlerini bekliyorum..

• Arkadaşlar H-50 benim favorim ve sınıfının kesinlikle en iyi makinası diyebilirim. Ama size şöyle söyliyim bence biraz daha büyük düşünüp biraz daha yüksek fiyata bir Nikon D40 alıp uzun soluklu bir yolculuğa başlıyabilirsiniz. Belkide içinizdeki fotoğrafçı ruhunu daha iyi ortaya çıkarabilirsiniz. Bende eğer para bulabilirsem bir D40 ile başlıycam olmadı direk Sony H-50
  • arkadaşla slr like konusunda kararsızsanız şu 2 makine arasında gidip gelin derim
    panasonic fz50 - olympus 570uz
    yeni teknoloji olarak olympus 570uzyi çok araştırmadım yalnız teknik bakımdan oldukça iyi bir makineye benziyor... ayrıca kullanıcı yorumları da yine çok iyi olduğu yönünde... ya da panasonic fz50 alın derim... sony h serisini kullanmak çok zevkli ama fotoğraf kalitesi açısından sony h2ye yeni çıkan modellerin hiç biri yetişemiyor ne yazık ki!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Merc4eve

Arkadaşlar H-50 benim favorim ve sınıfının kesinlikle en iyi makinası diyebilirim.

Bu cumle fazla abartili ve gercekcilikten uzak bir ifade olmuş. MAkineyi bilmeyen, tanımayan, almayı dusunenleri yanlis yonlendirmeyin derim...
  • @.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hokkabaz- -- 25 Haziran 2008; 9:22:20 >
  • Arkadaşlar Yeni bir review daha yayınlandı. Bence bu öncekinden daha gerekçi sonuçlar ortaya koyuyor. Alacak arkadaşlar için iyi bir yol gösterici olacağını düşünüyorum. Çünkü forumda makinayı kullanan herkesin yorumu az çok taraflı; REVIEWlar daha objektif kriterlerle daha doğru sonuçlar sunuyor:http://www.imaging-resource.com/PRODS/H50/H50A.HTM
  • @.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hokkabaz- -- 25 Haziran 2008; 9:22:35 >
  • slm n1ghtfall kardes öncelikle aramıza hoş geldin makinen hayırlı olsun güle güle kullan resimler gercekten güzel ben bu aralar iş nedeniyle takılamıyorum ara sıra acıp bakıyorum ilerleyen günlerde yeni resimler yüklemeye çalışacam
    quote:

Orjinalden alıntı: n1ghtfall

Acemilik fotolarım,zamanla gelişir umarım .1920x1080 çöz.(800kb)
     DSC SONY H50

9mp'den 1280x1024'e resize edilmiştir.Zavallı sinek belediyenin ilaçlamasına kurban gitti .
     DSC SONY H50

s:1/4000.1920x1080çöz.(800kb)
     DSC SONY H50

Hokkabaz- kardes hemen cevir com dan cevirme yapabilirsin

• @.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hokkabaz- -- 25 Haziran 2008; 9:22:52 >
  • slm arkadaslar bende h-9 almak ıstıyorum bugun bıraz sonra gıdıp alıcam h-50 gorunce forumda kafama takıldı sımdı
    530ytl h-9 600 ytl h-50 dogubankta
    yalnız 10 milyonum daha yok h-50,li alamıycam h-9a karar verdim 530ytl.ye cokmu fark var aralarında
    yarın tatıle cıkıyorum ve bugun almam lazım ?
  • slm SHARKY kardeş 530 veren biraz daha kendini sllar 600 de verir gibi düşünüyorum veya biraz daha pazarlık ederseniz 20 veya 30 ytl belki de düşünebilirsiniz gerci ben aralarındaki farkı bilmiyorum ama h50 biraz daha tavsiye ediliyor genel amaçlı sonuç ta h9 bir üst modeli tabi son karar sizin
    quote:

Orjinalden alıntı: SHARKY

slm arkadaslar bende h-9 almak ıstıyorum bugun bıraz sonra gıdıp alıcam h-50 gorunce forumda kafama takıldı sımdı
    530ytl h-9 600 ytl h-50 dogubankta
    yalnız 10 milyonum daha yok h-50,li alamıycam h-9a karar verdim 530ytl.ye cokmu fark var aralarında
    yarın tatıle cıkıyorum ve bugun almam lazım ?
  • arkadaşlar merhaba.
    Bugün ben de h50 aldım. morfare.com sitesinden aldım.
    http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=DSC-H50/B
    aldığım fiyat 620 ytl.
    Kampanya düzenlemişler. yarın saat 17.00 de sona eriyor. Almayı düşünenler için gerçekten iyi fiyat.
    selamlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

Arkadaşlar H-50 benim favorim ve sınıfının kesinlikle en iyi makinası diyebilirim.

Bu cumle fazla abartili ve gercekcilikten uzak bir ifade olmuş. MAkineyi bilmeyen, tanımayan, almayı dusunenleri yanlis yonlendirmeyin derim...

Sen abartısız gerçekliğe yakın bi yorum yap bakalım ???
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

Sen abartısız gerçekliğe yakın bi yorum yap bakalım ???

Sınıfının en vasat makinalarından biri...Detay diye bir kavram yok makinada. Bol miktarda P.F mevcut...orj.boyutta ,kenarlara doğru renkler birbirine girmiş.Dikkatli incele göreceksin.

İfaden gerçekten ,gerçeklikten çok uzak

• @.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hokkabaz- -- 25 Haziran 2008; 9:23:09 >
  • salı günü de ben H50 ile aranıza katılıyorum
  • Slm arkadaşlar uzun incelemelerim sonucunda bende P80 ve H50 arasında kalmıştım aklımın ucundan hep
    H50 geçiyordu dün arkadaşımla makinaları yakından görmek için Maltepe Carfour Park a gittik Bimeks te H50 inceleme fırsatım oldu aynı zaman EX-F1 tabi ama Casio bizi şimdilik aşar. Daha sonra uğradığım Sony bayiinde kampanya varmış 669 YTL 10 takiste aldım makinayı benim için büyük bir fırsat oldu. Şimdilik bu kadar makinayı çözdükçe sizinle paylaşırım.

Not : Aldığıma pişman değilim makina ummduğumdan güzel çıktı.......
  • @.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hokkabaz- -- 25 Haziran 2008; 9:23:31 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.