Şimdi Ara

DSC SONY H50

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
0
Favori
43.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 badigart37
    2 Musti2004s
    3 fbonurcan
    4 kyibe
    5 berk95
    6 Eklotje
    7 n1ghtfall
    8 ktinte
    9 BaRBaYaN
    10 BilginX
    11 -Hokkabaz-
    12 taytaylan
    13 st_emx
    14 dej51
    15 metoto
    16 meliksah18
    17 taflan61

ve devamı gelecek .............................................................................................................................................................SLM arkadaşlar bugün itibari ile elime bu makineyi almış bulunuyorum ilk izlenimlerimi ve heyacanımı sizlerle paylaşmak istedim evet makine cok güzel resimleri biraz deneme yaptım (suan sizinle paylaşamayacagım en kısa zamanda ) bence süper son optik zumda bazulma dagılma yok video çekimi harika elimde video kamera var ondan daha iyi çekiyor bir ara n95 kameradan iyi çekiyor diye güceniyordum ama simdi sony süper

Sony CyberShot H50 : Sony’nin yeni modeli Sony Cyber-Shot H50 dijital fotoğraf makinesi zengin çekim özellikleri ve gelişmiş manuel çekim fonksiyonları ile hassas ve yaratıcı fotoğraf çekimi sağlıyor. Kompakt boyutları ve kolay kullanım özelliklerine sahip olan Sony CyberShot H50 dijital kameranın çizilmeye karşı dayanıklı sağlam gövdesi ele mükemmel oturuyor. Kameranın Carl Zeiss Vario-Tessar objektifi 15x optik zum yapabiliyor. Sony Cyber Shot H50 dijital fotoğraf makinesi 9.1 megapiksel çözünürlük ve BIONZ görüntü işlemci ile mükemmel kalitede fotoğraflar üretiyor. Sony H50 kamera 3 inç (7.6 cm) büyüklüğündeki açılandırılabilen Clear Photo LCD Plus ekranı ile fotoğraf çekim işlemlerinin her açıdan yapılabilmesine olanak tanıyor.

Sony CyberShot DSC-H50 - Yüz Tanıma Teknolojisi
    Sony H50 dijital kamerada 3 inç (7.6 cm) LCD ekranın yanısıra bir elektronik vizöre de yer verilerek kullanıcıya esnek çekim koşulları sağlanmış. Sony’nin BIONZ görüntü işlemcisi ile güçlendirilmiş olan Sony CyberShot H50 gelişmiş yüz tanıma teknolojisi ile fotoğraf karesindeki insan yüzlerini sekiz adete kadar tespit edebiliyor ve netleme ve pozlama değerlerini otomatik olarak ayarlayarak bu tür fotoğrafların maksimum kalitede elde edilmesini sağlıyor. Sony DSC H50 dijital fotoğraf makinesinin dikkat çeken bir diğer özelliği de fotoğraf çekilen kişilerin gülümsedikleri anlarını tespit edebilmesi ve bu anları hemen fotoğraflaması. Sony Cyber-Shot H50 2008 yılının Nisan ayı sonlarında piyasaya sunulacak.

Sony H50 megazum kamera özellileri
    • 9.1 megapiksel efektif çözünürlük
    • 15x optik zum yapabilen Carl Zeiss Vario-Tessar objektif
    • 3.0 inç (7.6 cm) büyüklüğünde katlanabilir Clear Photo LCD Plus ekran
    • Gelişmiş yüz tanıma fonksiyonu
    • Smile Shutter fonksiyonu
    • D-Range Optimiser + DRO Plus modları
    • Super SteadyShot ile çift görüntü sabitleme özelliği
    • ISO 3200 yüksek ışık hassasiyeti
    • Gelişmiş Sports çekim modu

Sony Cybershot H50 kamera - Görüntü işlemci
    Kameranın gelişmiş Sports çekim modu sağladığı yüksek çekim hızı ve sürekli otomatik netleme olanağı ile hızlı hareket eden nesne ve kişilerin sorunsuz bir şekilde net olarak fotoğraflanmasını sağlıyor. Sony’nin Double Anti-Blur çift bulanıklık önleme sistemi iç veya dış mekan çekimlerinde flaş kullanmaya gerek kalmaksızın doğal ve net fotoğraflar çekilmesine olanak tanıyor. Super SteadyShot görüntü sabitleyici sistem eşliğinde maksimum 3200 değerine ulaşan ışık duyarlılık değerleri de yüksek zumlu çekimlerde kamera sarsıntısından kaynaklanan olumsuz etkileri minimum seviyeye indiriyor.

Sony DSC-H50 dijital kamera - Çekim modları
    Yeni DSC H50 dijital fotoğraf makinesinin D-Range Optimiser (DRO) özelliği arkadan ışıklandırılmış nesnelerin fotoğraflanmasında detayların daha belirgin ve problemsiz bir şekilde görüntülenmesini sağlıyor. Yeni DRO Plus modu ise görüntü üzerindeki aydınlık ve karanlık bölgeleri analiz ederek çok daha kaliteli fotoğraflar çekilmesini kolaylaştırıyor.

Sony Cyber-Shot H50 - Filtre efektleri ve yazılım desteği
    Sony CyberShot DSC H50 dijital fotoğraf makinesinin Bracket Shooting çekim modu ekstra kolaylık sağlayarak fotoğrafların farklı pozlama değerleri ile üç farklı şekilde çekilmesini ve kullanıcının bunlar arasından kişisel beğenilerine en uygun olanını seçmesine olanak tanıyor. Cihaz bünyesinde bulunan beş farklı filtre efekti seçeneği de çekilen görüntüler üzerinde farklı uygulamalar yapılmasını sağlıyor.

Cyber-Shot H50 megazum kamera - Detaylar
    Kameranın çekim sonrası görüntüleri izleme konusunda da kullanışlı özellikleri bulunuyor. Görüntüler LCD ekran üzerinde slayt şov şeklinde izlenebildiği gibi bu görüntülere müzik de eklenebiliyor. Sony CyberShot H50 megazum kameranın HD çıkış özelliği kullanıcıların çektikleri yüksek kalitedeki görüntüleri BRAVIA veya diğer HD uyumlu ekranlardan izleyebilmelerine olanak tanıyor. Görüntüler bu tür uyuma sahip geniş ekranlarda gerekli kablo bağlantıları sağlandıktan sonra yüksek görüntü kalitesi ile izlenebiliyor.

Sony Cybershot H50 aksesuarları
    Sony CyberShot DSC H50 dijital megazum fotoğraf makinesi beraberinde gelen uzaktan kumanda aksesuarı ile çekim hızı ve zumlama işlemlerinin uzaktan yapılabilmesini sağlıyor. Cihazla birlikte geniş açı ve telefoto konvertörler, objektifler, filtreler, taşıma çantaları ve kılıflar gibi çok sayıda opsiyonel aksesuar da kullanılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badigart37 -- 7 Temmuz 2008; 7:42:57 >

• muhakkak detaylı bir inceleme bekleriz senden,bol bol foto
  • simdilik böyle idare ettik ama ilerde daha güzel olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: badigart37

simdilik böyle idare ettik ama ilerde daha güzel olcak
    Hayırlı olsun, ne kadara, nereden aldınız? Henüz türkiyeye gelmedi de! Önceki kullandığınız makinalara göre ve özellikle reviewlarda yazılanlara göre H9la kıyaslama yaparmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti2004s

Hayırlı olsun, ne kadara, nereden aldınız? Henüz türkiyeye gelmedi de! Önceki kullandığınız makinalara göre ve özellikle reviewlarda yazılanlara göre H9la kıyaslama yaparmısınız?

Alıntıları Göster
    SONY DSC H50 YE AİThttp://www.cameras.co.uk/camera-reviews/photos.cfm?photo=sony-dsc-h50&title=Sony DSC H50

• quote:

SONY DSC H50 YE AİThttp://www.cameras.co.uk/camera-reviews/photos.cfm?photo=sony-dsc-h50&title=Sony DSC H50

Alıntıları Göster
    Bu sitedeki reviewda özellikle zoom sonrasında fringing denilen morarmaların olduğundan bahsediyor, sizin deneyimleriniz ne yönde? h9da fotoğrafların aşırı sıkışyırılmasından kaynaklanan sorunlar vardı, bu modelde durum nasıl, her fotoğraf yaklaşık kaç mb? son olarak resim üzerinde değişik efektlerin makina üzerinde verildiği retouch özelliğini kullandınızmı, kullanışlı mı? Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: musti2004s

Bu sitedeki reviewda özellikle zoom sonrasında fringing denilen morarmaların olduğundan bahsediyor, sizin deneyimleriniz ne yönde? h9da fotoğrafların aşırı sıkışyırılmasından kaynaklanan sorunlar vardı, bu modelde durum nasıl, her fotoğraf yaklaşık kaç mb? son olarak resim üzerinde değişik efektlerin makina üzerinde verildiği retouch özelliğini kullandınızmı, kullanışlı mı? Teşekkürler...

Alıntıları Göster
    en azından birkaç foto görseydik,

önemli olan verdiğiniz linkteki fotoğraf değil, sizin çekeceğiniz fotoğraf.Yoksa adamlar oldukça profesyonel çalışıyorlar.Önemli olan son kullanıcının nasıl kullanabildiği

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

en azından birkaç foto görseydik,

önemli olan verdiğiniz linkteki fotoğraf değil, sizin çekeceğiniz fotoğraf.Yoksa adamlar oldukça profesyonel çalışıyorlar.Önemli olan son kullanıcının nasıl kullanabildiği

Alıntıları Göster
    şu anda türkiyede satılıyodur umarım . bugün babamı gönderdim makinayı alması için sony mağazasına yoksa alet napıcaz bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TexasRanger

şu anda türkiyede satılıyodur umarım . bugün babamı gönderdim makinayı alması için sony mağazasına yoksa alet napıcaz bilmiyorum

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun. Fotoğrafları en kısa zamanda eklersin umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Katze

Hayırlı olsun. Fotoğrafları en kısa zamanda eklersin umarım.

Alıntıları Göster
    resimleri ekleyecem suanda köye gidiyorum resim ve video çekecem gelince cok güzel beraber degerlendirme yaparız ilginiz için teşekkürler tam detajlı resim çekmedim son zumda sorun göremedim almak isteyenler koysepete comdan alabilirler gitti de türkçe ve garanti yok fiyatlar aynı hatta koysepetede garantili ve türkçeli daha uygun

• quote:

resimleri ekleyecem suanda köye gidiyorum resim ve video çekecem gelince cok güzel beraber degerlendirme yaparız ilginiz için teşekkürler tam detajlı resim çekmedim son zumda sorun göremedim almak isteyenler koysepete comdan alabilirler gitti de türkçe ve garanti yok fiyatlar aynı hatta koysepetede garantili ve türkçeli daha uygun

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar,tam Panasonic Fz50 almayı düşünürken bu çıktı piyasaya.Türkiye garantili fiyatıda uygun.
    Fz50 ile H50 arasında tercih yapsanız ne olurdu?

• quote:

Orijinalden alıntı: kyibe

Arkadaşlar,tam Panasonic Fz50 almayı düşünürken bu çıktı piyasaya.Türkiye garantili fiyatıda uygun.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kyibe

Aynı sınıfta gibi gorunselerde farkli kulvarlarda makineler. Birkac ciddi sitede h50'nin review'inin yayinlanamsini bekle derim.

• burada H50 in ISO800 leri mevcut

http://www.flickr.com/photos/26175691@N03/sets/72157605170643977/

bu da tam boyut olmasa da ISO1000 i

http://img508.imageshack.us/img508/328/dsc031421smld5.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 26 Mayıs 2008; 2:17:51 >
  • quote:

burada H50 in ISO800 leri mevcut

http://www.flickr.com/photos/26175691@N03/sets/72157605170643977/

bu da tam boyut olmasa da ISO1000 i

http://img508.imageshack.us/img508/328/dsc031421smld5.jpg
    dün memleketten döndük fotografları yüklemeye çalışıyorum son zumda üste bir tane ekledim acık alanda 10 km mesafede çekimler yatım mesafe belki daha az belki dahada fazla ortalama güzel fotograflar çektim gerci bu zumda fz18 si görmek lazım

• quote:

dün memleketten döndük fotografları yüklemeye çalışıyorum son zumda üste bir tane ekledim acık alanda 10 km mesafede çekimler yatım mesafe belki daha az belki dahada fazla ortalama güzel fotograflar çektim gerci bu zumda fz18 si görmek lazım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: badigart37

o yüklediğin boyut,hiçbir şey ifade etmez .

Esas tam boyut gerekli ...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: badigart37

o yüklediğin boyut,hiçbir şey ifade etmez .

Esas tam boyut gerekli ...

Alıntıları Göster
    resimlerin birazını yükledim

DSC SONY H50

• quote:

resimlerin birazını yükledim

DSC SONY H50

Alıntıları Göster
    burdaki 1 optik zum

DSC SONY H50

• quote:

burdaki 1 optik zum

DSC SONY H50

Alıntıları Göster
    üstei resimde ki köyü yakınlaştırılmış hali o mesafeden köyün içini görebiliyor

DSC SONY H50

DSC SONY H50

• quote:

üstei resimde ki köyü yakınlaştırılmış hali o mesafeden köyün içini görebiliyor

DSC SONY H50

DSC SONY H50

Alıntıları Göster
    hocam sana bakan,yandı.

H50 çok kötü görünüyor

• quote:

hocam sana bakan,yandı.

H50 çok kötü görünüyor

Alıntıları Göster
    evet ya o zoomlu fotodaki pus ne öyle. ne netlik kalmış ne renk

hadi ps de renkleri biraz kurtarabiliyorsun ama kalite çok düşüo o zaman

DSC SONY H50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daywalkerr -- 27 Mayıs 2008; 9:22:52 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.