Şimdi Ara

DSC SONY H50 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
0
Favori
43.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bakıpda yorum yaparsanız sevinirim makinemin kalitesini cok merak ediyorum hala daha iyidir diyen cıkmadı
    http://s3.dosya.cc/HerkedenManzaraResimleri.rar.html
  • resimleri yükledim manzara herekeden

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badigart37 -- 2 Haziran 2008; 0:09:09 >

• devam ediyorum

DSC SONY H50
  • bunlarda devamı

DSC SONY H50

DSC SONY H50
  • biraz daha foto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badigart37 -- 2 Haziran 2008; 1:45:13 >
  • @badigart

fotoları birer birer ekleme lütfen.Mümkünse 8-10 fotoyu tek bir mesajda ekle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

@badigart

fotoları birer birer ekleme lütfen.Mümkünse 8-10 fotoyu tek bir mesajda ekle.

onu deniyorum olmuyor nasıl yapacam yardımcı olurmusun

http://img139.imageshack.us/my.php?image=dsc00648ta5.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badigart37 -- 2 Haziran 2008; 1:48:50 >
  • resimde gösterdiğim yolu izlersen ,halledersin

DSC SONY H50

ama sen ,"direct to link image" linkini alıp yapıştıracaksın buraya

DSC SONY H50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 2 Haziran 2008; 2:13:11 >

•  DSC SONY H50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badigart37 -- 2 Haziran 2008; 2:24:00 >
  •  DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

• quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

resimde gösterdiğim yolu izlersen ,halledersin

DSC SONY H50

ama sen ,"direct to link image" linkini alıp yapıştıracaksın buraya

DSC SONY H50

Hirotaro ustad cok saolasın amma ugrastım bu iş için sayende bunuda ögrendik

• Resimler gayet güzel görünüyor,renkler canlı,hoşuma gitti ama sanki bazı resimlerde hafif bulanıklık var,sanki keskinlik ayarı yüksek olsa(tabi böyle bir ayar varsa) daha iyi olacakmış gibi.@badigart37 birkaç tane makro deneme koyabilir misin?Bu makinanın makrosu 1cm'di yanlış hatırlamıyorsam,makro performansını da bir görelim.

Not : Bu arada makinan hayırlı olsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtfall -- 2 Haziran 2008; 6:38:27 >
  • makinanın zum başarısı deneme
     DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

Resimler gayet güzel görünüyor,renkler canlı,hoşuma gitti ama sanki bazı resimlerde hafif bulanıklık var,sanki keskinlik ayarı yüksek olsa(tabi böyle bir ayar varsa) daha iyi olacakmış gibi.@badigart37 birkaç tane makro deneme koyabilir misin?Bu makinanın makrosu 1cm'di yanlış hatırlamıyorsam,makro performansını da bir görelim.

Not : Bu arada makinan hayırlı olsun . SAOL TEŞEKKÜR EDERİM makinenin her ayarı mevcutta ben tutturamıyorum anlıyacagın benim ayar bozu BU MAKROLARDA SESİN İÇİN

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

• 1. ZUMSUZ FOTOGRAFLA 2, ZUMSUZ FOTOGRAF ARASINDA CO MESAFE OLDUGU İÇİN BU ŞEKİL GÖSTERMEK İSTEDİ İŞARETLEDİGİM YERE ODAKLANMIŞTIM
     DSC SONY H50

BÖYLECE DAHA GÜZEL ANLATMIŞ OLDUM
  • Makinanın optik zoom'u 15x değilmiydi?Yukarıda 18x ve 25x optik zoom demişsin o nasıl oluyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: n1ghtfall

Makinanın optik zoom'u 15x değilmiydi?Yukarıda 18x ve 25x optik zoom demişsin o nasıl oluyor?

15 den sonrası dijital zum herhalde bende de var h50 15x optik zum u mevcut.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbonurcan

quote:

Makinanın optik zoom'u 15x değilmiydi?Yukarıda 18x ve 25x optik zoom demişsin o nasıl oluyor?

Digital zoom ile o sonuclari alamaz cozunurlugu dusurup optik zoom'da gaza basıyor.
  • Aynen öyle Panasonicteki aynı sistem çözünürlüğü düşürünce kadrajın orta noktasından örneğin 3 mpx'lik alanı croplayıp büyütmek. 12x den 21.4X e o alanı büyütürken ki o kadar büyük bir yaklaştırma değildir 12X' e göre , H50 de 15 x den 25.5 X' e yaklaştırıyor. 3 mpx de ki oranlar yaklaşık aynıdır. SONY' zaten bu sistemi çok uzun zamandır kullanıyor. Panasonic bu işe EZ (Extra Zoom) derken SONY farklı bir ad ile isimlendiriyor (Tam hatırlayamadım) H9 da da var bu özellik bildiğim kadarıyla
    quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

Orjinalden alıntı: fbonurcan

quote:

Digital zoom ile o sonuclari alamaz cozunurlugu dusurup optik zoom'da gaza basıyor.

• Arkadaşlar merhaba, ben de sonunda h50 kullanıcıları arasına katıldım. Daha dün aldım makinayı ve şansımdan hava karardı, yağmur başladı:( Ne yazıkki ilk fotoğraflarımı düşük ışıkta çekmek durumunda kaldım ve sonuç hiçte iyi olmadı. Yaklaşık 2 yıldır zevkle kullandığım H5in yerine aldığım H50nin iso performansı hiç hoşuma gitmedi; zira iso400de bile gürültü vardı. İlk izlenim olarak H5 ile kıyaslayacak olursam;

İYİ YANLARI:
    - Bükülebilir ekran
    - Daha kompakt yapı ve daha ele oturan, sağlam gövde
    - Gülümseme deklanşörü özellikle küçük çocukları çekerken hiç ummadığım kadar güzel bir özellik
    - Flaş şarj süresi daha kısa
    - Burst modu gerçek özelliğine kavuşmuş, seri çekimi daha iyi
    - Zengin aksesuarla geliyor(Çiçek Obj Kapağı eklenmesi hoş)- uzaktan kumandayı oldukça gereksiz buldum!
    - Auto Fokus daha hızlı ve 9bölgeli sistem daha iyi çalışıyor
    - Geniş açı H5e göre daha iyi(36mm yerine 31mm) ama 28mm olabilirdi
    - Kamera içi rötüş özelliği hoş
    - Cihazla birlikte verilen Picture Motion Browser programı oldukça geliştirilmiş, güzel özellikler sunuyor.

KÖTÜ YANLARI:
    - İğrenç menü sistemi (H5in menüsüne göre yavaş ve menü içinden menü çıkıyor)
    - Açılıp kapanma süresi daha uzun (Bionz işlemcinin daha iyi olmasını umardım )
    - Deklanşörü daha sert
    - Kapalı ortamda flaş renk dengesi H5inki kadar doğru sonuç vermiyor.
    - Night Shot hiç de gerekli bir özellik değil- yeşil ve bol noiseli fotoğrafları kim ne yapacak bilmiyorum!
    - Video çekimi H5 ile aynı kalitede! Aradan 2yıl geçmesine rağmen hiçbir gelişme olmaması üzücü(Yüksek çöz. video, 30 yerine 60fps, sterio mikrofon vs. )

Şu ana kadar çok az fotoğraf çektim, en kısa sürede sizlerle paylaşacağım, ama ilk izlenimlerim makinanın h5 ile arasında 2 yıl olmasına rağmen aman aman bir gelişme kaydedemediği yönünde. Biraz kullandıktan sonra daha net açıklamalarda bulunabileceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti2004s -- 3 Haziran 2008; 0:08:51 >

• aslında resimlerin tamamını 640 a 480 çektim sadece zum olayını göstermek için zaten resimlerin renklerinden belli oluyor
    fbonurcan azizim madem h50 aldın bu olayı nasıl bilmiyorsun optik zumu 3 mp 25 diyor zaten 5 dede 20 makinanı biraz inçele ve güzel resimlerle seninde senlendirmeni bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.