Şimdi Ara

DSC SONY H50 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
0
Favori
43.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • spot alsın bence; 500-550ytl den alabilir

hem 4gb sd kartta hediye veren satıcılar var.Mesela U7110 den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 4 Haziran 2008; 1:29:56 >
  • bu sitede de bu makine cok dusuk puan almis
    quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro
    http://www.cameras.co.uk/reviews/fuji-finepix-f100fd.cfm
    spot alsın bence; 500-550ytl den alabilir

• http://www.imaging-resource.com/IMCOMP/COMPS01.HTM bu sitede makineleri bazi resimlerle kiyaslama yapmislar
  • quote:

Orjinalden alıntı: badigart37

bu sitede de bu makine cok dusuk puan almis
    quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro
    spot alsın bence; 500-550ytl den alabilir

75 puanı da iyice sallamışlar...
    Atı alternatif gösterilen makinadan da 4-5 gömlek rahat üstün. cameras.co.uk resmen saçmalamış.
    Yalnız bu makinaya yeni bir yazılım geldi.O yazılım baya işe yarıyor.Ciddi anlamda bir performans artışı sağlıyor dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 4 Haziran 2008; 6:09:59 >

• quote:

hayırlı olsun ne güzel hediye almıssın allah güle güle kullanmanı nasip etsin
    quote:

Orjinalden alıntı: kyibe

Bilin bakalım az önce ne oldu?Bilemezsiniz tabi.
    Az önce iş yerime kargodan bir paket geldi.Gönderen eşim,alan ben :))
    Paketi açtım,o da ne,kutusunda Sony yazan bişey.Gözlerim 15x digital zoom yaptı bir anda.İçinden Sony H50 çıktı paketin.Hanım fotoğraf makinelerine baktığımı biliyordu bir ara ve H50 alsammı acaba diye düşündüğümüde biliyordu.Velhasıl evlilik yıldönümü hediyesi olarak Bir adet Sony H50 fotoğraf makinem oldu.Hayırlı olur inşallah.Kurcalamaya kaldığım yerden devam edicem,sonra görüşelim sizinle :))
    Saygılar

evlilik yıldönümün kutlu olsun kacıncı yıl

Teşk ederim badigart. 3. yıldayız,daha yeniyiz yani. 30 yıllık olsak nerdeee böyle hediyeler. :))

• quote:

quote:

hayırlı olsun ne güzel hediye almıssın allah güle güle kullanmanı nasip etsin
    quote:

Bilin bakalım az önce ne oldu?Bilemezsiniz tabi.
    Az önce iş yerime kargodan bir paket geldi.Gönderen eşim,alan ben :))
    Paketi açtım,o da ne,kutusunda Sony yazan bişey.Gözlerim 15x digital zoom yaptı bir anda.İçinden Sony H50 çıktı paketin.Hanım fotoğraf makinelerine baktığımı biliyordu bir ara ve H50 alsammı acaba diye düşündüğümüde biliyordu.Velhasıl evlilik yıldönümü hediyesi olarak Bir adet Sony H50 fotoğraf makinem oldu.Hayırlı olur inşallah.Kurcalamaya kaldığım yerden devam edicem,sonra görüşelim sizinle :))
    Saygılar

evlilik yıldönümün kutlu olsun kacıncı yıl

Teşk ederim badigart. 3. yıldayız,daha yeniyiz yani. 30 yıllık olsak nerdeee böyle hediyeler. :))

slm kyibe 3 ünde ne ise 30 undada öyle olur inşallah senden yeni ve degişik fotolar bekliyoruz bak şansına sayfada üçlendi

• zum denemelerinde biraz daha netleştirmeye çalışmam
     DSC SONY H50

bu fotograf 640*480 modunda çekildi flaslı deneme flas ayarı o flaş ayarları ayarlanabiliyor
     DSC SONY H50

• gitti gidiyorda 4 ve 8 gb hafıza kartları var bu işte bir sahtekarlık varmıdır anlayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi normalde bu tip hafıza kartının fiyatları 2 katı 25 ytl 4 gb memory stıck pro duo bulmak imkansız gibi ve 8 gb da 66 ytl link buradahttp://urun.gittigidiyor.com/8GB-SONY-MEMORY-STICK-PRODUO-SON-17-URUN_W0QQidZZ10077933
  • quote:

gitti gidiyorda 4 ve 8 gb hafıza kartları var bu işte bir sahtekarlık varmıdır anlayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi normalde bu tip hafıza kartının fiyatları 2 katı 25 ytl 4 gb memory stıck pro duo bulmak imkansız gibi ve 8 gb da 66 ytl link buradahttp://urun.gittigidiyor.com/8GB-SONY-MEMORY-STICK-PRODUO-SON-17-URUN_W0QQidZZ10077933

orjinal değildir ???

• Değerli arkadaşlar, bu foto makinesini aldığınızda içinden neler çıktı. Kutu içeriğinin şöyle bir fotolarını çekip buraya koyabilirmisiniz. Türkiyedeki kutusu nasıl, kutunun içindekiler nasıl bir bakalım. Şimdiden teşekkür ederim.

İnşallah bende bir foto makinesi alacağım. Ama daha ne alabileceğime tam karar veremedim.
  • Şimdi arkadaşlarwww.mavibilgisayar.com'dan internet üzerinden bu ürünü alabilirim. Ama bu ürün konusunda şu anda fazla fikre sahip değilim. Daha önce H9 modelini çok incelemiştim. H9'un bir üst modeli H10 yeni modellerden biri.

H9 benim tam istediğim özelliklere sahip değildi. Aslında benim en çok merak ettiğim bu fotoğraf makinelerine ayrıca objektif takıp Optik Zoom aralığını artırabilirmiyiz. Yani SLR makinelerde bu mevcut. SLR makineye amacınıza uygun objektifler alıp takabiliyoruz. Acaba bu fotoğraf makinesinde nedir durum. Açıkçası bazı konularda daha bilgi sahibi olmaya çalışıyorum.

Ben daha çok ürün fotoğrafları çekip yüksek çözünürlükte internete koymak istiyorum. Daha çok ürün incelemeleri ve satışında kullanabileceğim bir veya birkaç internet sitesi kurmayı düşünüyorum. Gerektiğinde ayrıntılı bir şekilde bu ürünleri insanların inceleyebilmesini istiyorum.

Yeri geldiğinde de optik zoom'u oldukça gelişmiş bir fotoğraf makinesi almak istiyorum. Gezi ve seyahatlarda uzak mesafelerdeki ayrıntıları çekebilmek istiyorum. Özelliklede bir Karadenizli olarak burada her zaman görmek istediğim ve göremediğim yerler var. Optik Zoom'u güçlü olan bir fotoğraf makinesi benim işimi görecektir.

Tabiki bir profesyonel fotoğrafçı kadar fotoğraf çekmem herhalde. Nede olsa fotoğrafçılıktan para kazanıp karnımı doyurmacağım. :)

Resimlerdeki objektifler(objektif olup olmadığını bile tam anlayamadım) acaba bu fotoğraf makinesi ile verilen aksesuarlarmı. Eğer aksesuarların fotoğraf makinesine sağlayabileceği avantajlar nedir acaba?

DSC SONY H50

DSC SONY H50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUST@F -- 6 Haziran 2008; 16:34:31 >

• slm makine içinden cıkan opjeler günes li havalarda kullanmak için 1 takım çıkıyor fotosunu ceker koyarım
    quote:

Orjinalden alıntı: MUST@F

Şimdi arkadaşlarwww.mavibilgisayar.com'dan internet üzerinden bu ürünü alabilirim. Ama bu ürün konusunda şu anda fazla fikre sahip değilim. Daha önce H9 modelini çok incelemiştim. H9'un bir üst modeli H10 yeni modellerden biri.

H9 benim tam istediğim özelliklere sahip değildi. Aslında benim en çok merak ettiğim bu fotoğraf makinelerine ayrıca objektif takıp Optik Zoom aralığını artırabilirmiyiz. Yani SLR makinelerde bu mevcut. SLR makineye amacınıza uygun objektifler alıp takabiliyoruz. Acaba bu fotoğraf makinesinde nedir durum. Açıkçası bazı konularda daha bilgi sahibi olmaya çalışıyorum.

Ben daha çok ürün fotoğrafları çekip yüksek çözünürlükte internete koymak istiyorum. Daha çok ürün incelemeleri ve satışında kullanabileceğim bir veya birkaç internet sitesi kurmayı düşünüyorum. Gerektiğinde ayrıntılı bir şekilde bu ürünleri insanların inceleyebilmesini istiyorum.

Yeri geldiğinde de optik zoom'u oldukça gelişmiş bir fotoğraf makinesi almak istiyorum. Gezi ve seyahatlarda uzak mesafelerdeki ayrıntıları çekebilmek istiyorum. Özelliklede bir Karadenizli olarak burada her zaman görmek istediğim ve göremediğim yerler var. Optik Zoom'u güçlü olan bir fotoğraf makinesi benim işimi görecektir.

Tabiki bir profesyonel fotoğrafçı kadar fotoğraf çekmem herhalde. Nede olsa fotoğrafçılıktan para kazanıp karnımı doyurmacağım. :)

Resimlerdeki objektifler(objektif olup olmadığını bile tam anlayamadım) acaba bu fotoğraf makinesi ile verilen aksesuarlarmı. Eğer aksesuarların fotoğraf makinesine sağlayabileceği avantajlar nedir acaba?

DSC SONY H50

DSC SONY H50

optik zum konusunda cok güzel makine toplam 81 zum yaptıgın zaman dijitalde içinde yaklasık 5 ile 10 km arasında mesafe cekebiliyor ilave zum opjektifleri varmış morfare sitesinde görebilirsin zum dedigin anda bence en iyi zum suan bu makinede gibi birşey neden 570uz 20optik p80 18optik ama bunlardakiler sapit mesala 3np de de de aynı çekiyormuş ama panasonic i tam bilmiyorum onunda 3mp 28,5 muş ama dahası varmı bilmiyorum

• slm MUST@F kardes bence bu fırsatı kacırma cok iyi fiyat ve türkçe dir
  • quote:

slm makine içinden cıkan opjeler günes li havalarda kullanmak için 1 takım çıkıyor fotosunu ceker koyarım

Çok makbule geçer. İnşallah yarına yetişir. Ben internet üzerinden sipariş etmeyi düşünüyorum.

MAVİBİLGİSAYARIN hafta sonu fırsatları diye hafta sonlarına özgü kampanyaları var. Ona göre satın alacağım.
  • yerin ceker koyarın ful aksesuar olarak tabi ben alırken orjinal canta ve hafıza kartı içinde almıştım 822 ytl koysepeteden ama böyle fırsat gelecegini bilsem belki beklerdim
    quote:

Orjinalden alıntı: MUST@F

quote:

slm makine içinden cıkan opjeler günes li havalarda kullanmak için 1 takım çıkıyor fotosunu ceker koyarım

Çok makbule geçer. İnşallah yarına yetişir. Ben internet üzerinden sipariş etmeyi düşünüyorum.

MAVİBİLGİSAYARIN hafta sonu fırsatları diye hafta sonlarına özgü kampanyaları var. Ona göre satın alacağım.

mavi bilgisyarın bazen böyle ürünlerde (sadece hafta sonu) kampanya yapması güzel

• slm MUST@F senin için kutu içinden çıkanların resmini çekip koydum kumanda hariç onu unuttum zaten standart oda
     DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

• SLM LAR BİRAZ DAHA ACEMİLİGİMİ ATMA ÇALIŞMALARIM HAVA BULUTLU YAGMUR YAGMUR YAGMIŞ
     DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

• slm sayın arkadaşlar özellikle h50 alan arkadaşlar artık su balayını bırakında gelin bilgilerinizi paylaşın hiç birinizden ses çıkmaz oldu neler yaptınız ne ettinizde artık bizde görelim olmazmı ben makinayı test etmek için elinden geleni yapmaya çalışıyorum saygılarımla

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

alıp almamak arasında kalan arkadaşlar benden bu kadar elimden gelen bu şimdilik artık bumu şumu sizin bileceginiz iş

• arkadaşlar makinayı yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum ve yorum yapmak için yeterince fotoğraf çektim. Sunucu sorunu verdiği için fotoğraf yükleyemiyorum fakat sonuçlardan hiç tatmin olmadığımı söyleyebilirim Önceki makinam H5 idi ve resim kalitesi olarak ne yazıkki H50 H5'in yanına yaklaşamıyor. H50 almadan önce okuduğum H9 sorunlarının neredyse hepsi aynen devam ediyor. Mor saçaklanma güneşli havalarda çekilen kontrastı yüksek birçok fotoda kendini çok belli ediyor. Genel olarak tüm fotoğraflar yumuşak hatlara sahip, H5inki kadar keskin değil- halbuki CARL-ZEISS lenslerinin en üstün özelliği idi Düşük ışıklı ortamlarda performansı vasat. Flaşlı çekimde H5te olduğu kadar recharge süresi yok fakat bu seferde renk doğruluk oranı azlmış. Video modunda 2 yıldır hiçbir yenilik getirilmemiş- HD fotoğraf çekmek marifet değil! Geliştirilmiş en iyi özellik 9noktalı AF ve hızlı odaklanma Sonuç olarak zaten H50nin 699ytl(mavi bilgisayar) gibi bir çıkış fiyatıyla piyasaya sürülmesi de zaten birşeylerin kırpıldığının işaretidir. H50 için manuel özellikleri olan, yüksek zumlu, artistik özellikleri(3"ekran, kamera içi rötüş, şık görünüm vs.) olan vasat görüntü kalitesine sahip bir fotoğraf makinası diyebiliriz.

• selam arkadaşlar
    ben de sony H50 ile çekilen fotoğrafları gördüm beğendim. hatta SONY DSC-H10 almaya karar verdim
    makine satıcılarından kimse sony tavsiye etmiyor ama ben sony H10 kadar ufak olmasına ramen 10X optik zoom yapabilen,ıso 3200 olan ve manuel ayarlamalara izin veren slr-like bi makine daha bulamadım
    sizler ne dersiniz? badigart memnunsun dimi makineden?

bu arada fiyat araştırdım sony mağazasında hafıza kartı ve orjinal çantası dahil 600ytl nakit fiyatı (SONY SHOP garantili ve türkçe menü-kılavuzlu)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.