Şimdi Ara

DSC SONY H50 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
0
Favori
43.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet olabilir en son bizim ufaklıklık eline almış bir yere carpmış olabilir gercekten ekran içinde çatlak var normalde görünmüyor ekran açılınca belli oluyor
    quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orjinalden alıntı: badigart37

slm arkadaşlar bugün ürünü item sony yetkili servisine bıraktım yapılan incelemede kullanıcı hatası bulundu dolasıyla ürünün garantisi süresi tamamen bitti 2 gün içinde fiyat belirlenecek aklımdaki rakam tutarsa onay vermeyi düşünüyorum veya olmadı yüksek onarmal bir fiyat çıkarsa başımızın caresine bakaçagız veya yurd dışından ekranın içinde flimi bulmaya çalışacam acaba ebayda bulunurmuyki bulursam kendim de takarım zatenbüyük bir ihtimalle
    aman arkadaşlar siz siz olun makinenize iyi sahip cıkın

peki sen inanıyormusun kullanıcı hatası olduğuna ?

• o zaman büyük geçmiş olsun hocam...
    ufaklığın eline makina verme bundan sonra..istenmeyen sonuçlar çıkabilir :(
  • aynen katılıyorum lakin evde yoktum 7 yaşında cok meraklı resim çekmeye ufaklıga sakın bu makineyi eline alma dedik ama dinleyen kim
    quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

o zaman büyük geçmiş olsun hocam...
    ufaklığın eline makina verme bundan sonra..istenmeyen sonuçlar çıkabilir :(

• Arkadaşlar H50'nin görüntü performansına bayıldım açıkçası,ama bukadar büyük makineyi taşımak istemyiorum,acaba o önündeki alet çıkıp küçük taşınma olasılığı var mı?
    Birde iso performansı nasıldır? Resimlerle gösterebilirseniz memnun olurum,aslen cyber-shot w300 düşünüyodum...
  • @badigart37, Umarım fazla fiyat istemezler.

@serhat_katliam, Kardeş w300 ile h50 arasında büyüklük açısından çok fark var.Zaten ayrı sınıfın modelleri biri compact diğeri slr-like.H50'yi taşıyabileceğin en küçük boyut bile w300'den 2-3 tane eder,çantası olmadan anca boynuna asıp taşıyabilirsin.

@metoto, Makinen hayırlı olsun kardeş.
  • slm arkadaşlar makinenin lcd ekran fiyatı belli oldu ve şok oldum 273 ytl arkadaşlar sizde yardım edin bu lcd ekranı yurt dışından getirme şanşımız varmı bir araştıralım diyorum
  • O ne öyle ya!!! Makinanın kendisi ne kadar zaten,nerdeyse ödediğim paranın yarısı kadar lcd parası istemişler.Sony'ye falan bir mail atmayı dene istersen.
  • slm arkadaşım evet durum bu kadar berbat 2 yere daha sordum en son 250 ytl dediler sony mail atsam bişey degişirmi bilmiyorum
    Orjinalden alıntı: n1ghtfall

O ne öyle ya!!! Makinanın kendisi ne kadar zaten,nerdeyse ödediğim paranın yarısı kadar lcd parası istemişler.Sony'ye falan bir mail atmayı dene istersen.
    [/quo
    tüm arkadaşların kandili mubarek olsun
  • @badigart37
    fiyat aldığın yerleri öğrenebilirmiyim. birde ben fiyat sorayım. sonyde çalışan birileri var birde onlara soralım kendi makineleriymiş gibi gösterirsek indirim yaparlarmı diye
  • kardeş çok geçmiş olsun, bir süredir forumu takip edemiyordum. GG.de her türlü lcd panel sattığını söyleyen yerler var bir araştır, garantiyi bozma pahasına ucuza belki yaptırabiklirsin Senden istedikleri fiyata 15.4" ekran satıyorlar
    http://urun.gittigidiyor.com/14-1-LCD-PANEL-30PIN-PARLAK-WIDE-SCREEN_W0QQidZZ10003446
    quote:

slm arkadaşlar makinenin lcd ekran fiyatı belli oldu ve şok oldum 273 ytl arkadaşlar sizde yardım edin bu lcd ekranı yurt dışından getirme şanşımız varmı bir araştıralım diyorum

• slm kardeş ben item elektroniye bıraktım maakineyi oradaki fiyat 273 ist başka bir yere tel açtım onlarda 250 dediler firma ismi aklımda degil inşallah yardımcı olabilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: BaRBaRYaN

@badigart37
    fiyat aldığın yerleri öğrenebilirmiyim. birde ben fiyat sorayım. sonyde çalışan birileri var birde onlara soralım kendi makineleriymiş gibi gösterirsek indirim yaparlarmı diye

TÜM ARKADAŞLARA İLGİLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
  • slm arkadaşlar bende H50 ailesine katıldım gerçekten hoş bi makina ama biraz karışık duruyo benim için.tavsiyelerinize uyarak birazda çekinerek avrupa elektronikten online sipariş verdim ve ertesi gün kargodaydı alet.ama bu lcd ekranı çok narin duruyo fazlasıyla hemde
  • Hayırlı olsun @meliksah18 iyi günlerde kullan.
  • arkadaşlar çok acil bir nakit ihtiyacı nedeni ile 1 haftalık sony H50 imi satıyorum.4 Gb Sandisk Memorystick ile birlikte...

http://forum.donanimhaber.com/m_24552966/mpage_1/key_//tm.htm#24552966

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytaylan -- 6 Temmuz 2008; 12:57:39 >
  • Hani nerde deneyimler. Öğrendiklerinizi, inceledikleriniz, çektiğiniz fotoları paylaşmayacakmısınız. Artık hatırı sayılır H50 kullanıcısı oluştu sanırım.
  • Merhaba arkadaşlar. Ben de makinayı alalı 10 gün oldu. İzmit Kerpe'de ıslattım makinayı :) Fotoğrafları paylaşmak istedim.

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

• hayırlı olsun güle güle kullan melihsah18 ama resimler bekliyoruz senden bizim makine mefta oldu gibi birşey
    quote:

Orjinalden alıntı: meliksah18

slm arkadaşlar bende H50 ailesine katıldım gerçekten hoş bi makina ama biraz karışık duruyo benim için.tavsiyelerinize uyarak birazda çekinerek avrupa elektronikten online sipariş verdim ve ertesi gün kargodaydı alet.ama bu lcd ekranı çok narin duruyo fazlasıyla hemde
  • slm aramıza hos geldin makinen hayırlı olsun resimler cok güzel
    quote:

Orjinalden alıntı: taflan61

Merhaba arkadaşlar. Ben de makinayı alalı 10 gün oldu. İzmit Kerpe'de ıslattım makinayı :) Fotoğrafları paylaşmak istedim.

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

DSC SONY H50

• quote:

hayırlı olsun güle güle kullan melihsah18 ama resimler bekliyoruz senden bizim makine mefta oldu gibi birşey
    quote:

Orjinalden alıntı: meliksah18

slm arkadaşlar bende H50 ailesine katıldım gerçekten hoş bi makina ama biraz karışık duruyo benim için.tavsiyelerinize uyarak birazda çekinerek avrupa elektronikten online sipariş verdim ve ertesi gün kargodaydı alet.ama bu lcd ekranı çok narin duruyo fazlasıyla hemde

kusura bakmayın bu aralar ev taşıma telaşındayım hemde 1700 km kadar.ama 1 aya kadar sıkı bir foto kampına alacam kendimi.o zaman inşallah kaldığım yerden devam ederim.

• merhabalar Sony H50 yi alalı nerdeyse 1 ay oldu ama adam akıllı fotoğraf çekme fırsatı bulamamıştım. dün gece istanbulda biraz turladım ve birkaç fotoğraf çektim sizinle paylaşayım dedim. YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

- Fotoğrafların hepsi gece 20:30 - 22:00 arasında flaşsız olarak çekilmiştir.

- Bazı fotoğraflar AUTO modda birçoğu da S modunda 5 - 10sn pozlama yaparak tripotsuz olarak çekilmiştir

..............
     DSC SONY H50

.
     DSC SONY H50

.
     DSC SONY H50

.
     DSC SONY H50

.
     DSC SONY H50

.
     DSC SONY H50

.
     DSC SONY H50

.
     DSC SONY H50

.
     DSC SONY H50

.
     DSC SONY H50

.
     DSC SONY H50

.
     DSC SONY H50

.
     DSC SONY H50

.
     DSC SONY H50

.
     DSC SONY H50

.
     DSC SONY H50

.
     DSC SONY H50

.
     DSC SONY H50

.
     DSC SONY H50

................
    Resimlerin orjinal boyutlarını görmek istiyorsanız aşağıdaki klasörden ulaşabilirsiniz
    ..
    http://www.flickr.com/photos/28489972@N05/
    ................
    YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.