Şimdi Ara

dsfgadfg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61Fatal61 -- 2 Mayıs 2007; 19:01:12 >

• Diğerleri de sıraya girmiştir
  • diğerleri zaten avea ya yetişmek için zam yaptı avea tekrar öne geçti anlaşılan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avea_İletisim_Merkez

Guncel kontör fiyatlari

100 kontör 13 YTL
    150 kontör 19 YTL
    250 Kontör 29 YTL
    500 Kontör 52 YTL
    100 Kontör 94 YTL

bu zamlı fiyatları protesto ediyorum
  • Nasıl protesto ettiğini merak etti doğrusu

quote:

Orjinalden alıntı: satcell

bu zamlı fiyatları protesto ediyorum
  • belki de benim gibi yapıyordur, 3 ayın sonunda hattına kontör yüklemeyip pasif kullanıma düşürüyordur, sadece arama alabildiği dönem (ödemeli arama yapılabiliyor). bu arada, varsa, telsim hattını devreye sokup onunla konuşuyordur. bendeki durum bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brgn

belki de benim gibi yapıyordur, 3 ayın sonunda hattına kontör yüklemeyip pasif kullanıma düşürüyordur, sadece arama alabildiği dönem (ödemeli arama yapılabiliyor). bu arada, varsa, telsim hattını devreye sokup onunla konuşuyordur. bendeki durum bu.

aynen.bende telsim'i kullanıyorum şimdi.ucuzlayacak dedik hala zam yapıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lglşkjhggş
    2 ay önce açıldı
    YKS2023
    2 yıl önce açıldı
    SWM G01 G01F
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok bir hizmet veriyomuş gibi utanmadan bir de zam yapıyosunuz..
  • ben bundan daha pahalıya alıyorum yaa..bu kontürleri int. yükleyebiliyormuyuz?
  • garanti bankası internet hesabınızdan da yükleyebilirsiniz
    tabi hesabınızda para varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 30 Kasım 2006; 2:55:22 >
  • Bıktık ya... yutun kontorleri lap lup sonra da zam
  • AVEA, yeni abonelerine yaptıgı promasyonlarin maliyetini mevcut abonelerinden çıkartıyor...
    Yeni abonelere 250 kontor yukleyince 300 kontor veriliyor diger abonelerden onun maliyeti cıkartılıyor.
    100 kontor parasina hat satiliyor onun maliyeti eski aboneleren cıkartılıyor.
  • Ben zaten 13 liradan satın alıyordum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avea_İletisim_Merkez

Guncel kontör fiyatlari

100 kontör 13 YTL
    150 kontör 19 YTL
    250 Kontör 29 YTL
    500 Kontör 52 YTL
    100 Kontör 94 YTL

lambacı cemil deki eleman gibi

Kınıyorum ..
  • AFERİM TAMDA KONTOR ALACAĞIM ZAMAN. ŞİMDİ BEKLERSİNDE ALİRİM.
    bu ne yaw.

gerci dogrudur
    avea kurulduğundan bu yana ilk defa bu sene kara gecti.
    önümüzdeki dönemdede geçer.
  • yaptıkları hizmet düzgün olsa bari
  • 100 ve 250'lik kart fiyatları Telsimle aynı, 13YTL ve 29YTL olarak. zaten en çok ta kullanılan yükleyiciler bunlar. Turkcell'de fiyatlar bu defa biraz geride kalmış 12.5YTL ve 28YTL. Ama onlarda da kontör atma sürelerinden dolayı daha hızlı eksiliyorlar.
  • ohhhh götürsünler bakalım.
  • Abone kazanıcaz diye yok pahasına hat sat, sonrada böyle mevcut abonelerini keriz yerine koy aveaya
  • İçimden küfür etmek geliyor!

Sen Mobil öğrenci, Oh Be gibi cart curt kampanyalarla müşteri topla ondan sonra bas zammı. En ufak bir bayramda seyranda arama yapılamasın, yerin bir kat altında telefon çekmesin...

Çok iyi, bu şekilde devam edin. Daha fazla para kazanıp hizmet kalitesini düşürün. Sizin gibi Türklere de bu yakışır!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.