Şimdi Ara

DSG 7 - DSG 6 (Kavrama-Mekatronik-Şanzıman-Yazılım Problemleri) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
38
Favori
400.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DSG için benden de bir tiyo, şanzımanın fazla kararsiz davrandigini düşünüyorsanız resetlemek için kontağı açın marşa basmadan gaz pedalına sonuna kadar 10 sn basılı tutun bırakıp kontağı kapatın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ardaaaa123456

Mercedes benz 2014 ve 2015 A180 ve C180 serisinde dsg şanzıman kullanmıştır. 2015 aralık ayında dag sanzımanın kronik arızası nedeniyle kendi orginal mercedes üretimi şanzımanına geri dönmüştür.

Vazgecmen icin ikinci bir neden daha. Hüllooog
  • onurssss O kullanıcısına yanıt
    Bence şunu yapmalısın yahu VW'de iyi niyet garantisi var madur olan tek kişi bile yok gibisinden mesaj yazan bayi ağzı ile konusan üyeler var ya onlara sormalısın ne yapman gerektigini.
  • ilk çıktığında VW dsg sorunları yaşamıştı ama sonra sorunları düzelttiler, artık mağdur olan tek kişi bile yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

ilk çıktığında VW dsg sorunları yaşamıştı ama sonra sorunları düzelttiler, artık mağdur olan tek kişi bile yok

Hocam o vakit çok muhterem genc bir arkadasimin özlü sözü ile son noktayı koymak isterim.

Fukara / kodaman farketmez,DSG affetmez :)
  • caucass kullanıcısına yanıt
    takip etmemişin
    belli 2014 2015 passat ları topluyorlardı son anda 5000 dolar verip tazminatı engellediler almanlar....dsg leride ww skoda larda kaliteyi yükseltip eldekileri kakalamaya çalışıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siderya -- 27 Nisan 2016; 0:52:02 >
  • C E B R A I L kullanıcısına yanıt
    değil mi cebrail tuvtürk ortağı yandaş doğuş...yurdum insanı rekor sayıda ww almış...dedim ya benim müdür 2012 civic ten sonra passatı bir yıl deneyip 2015 civic e geri döndü...memnundu aracından adamın biri arkadan çarpınca sattı 2012 civic i geri döndü yuvaya...sıkça laf atanlar keşke çaktıkları beğenmedikleri apaciler gibi 1997-2006 hondalara binsinler sonra el öpmeye gelsinler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siderya -- 27 Nisan 2016; 1:02:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolfen1976

quote:

ilk çıktığında VW dsg sorunları yaşamıştı ama sonra sorunları düzelttiler, artık mağdur olan tek kişi bile yok

Hocam o vakit çok muhterem genc bir arkadasimin özlü sözü ile son noktayı koymak isterim.

Fukara / kodaman farketmez,DSG affetmez :)

O sözün orjinalini başka bir konuda okumuştum DSG ye uyarladım ;)

• quote:

Aynen MCP de herkes şikayetçiydi ne zaman Eat6 ya geçtiler herkes mutlu şimdi :)

• Senin C4 de ne tip şanzıman var ?
  • Benim 2011 1.4 TSI DSG passat 120000 bakımında kavramada bazı problemler olduğunu belirttim, test sürüşüne çıktık kavramada sorun var gibi görünüyor dedi, bugün aradılar 850TL tarafımdan ödenmek üzere kavrama değiştiriliyor. bugün sipariş verilmiş yarın ellerinde olacağı cuma gününe aracı teslim edeceklerini belirttiler. 57000KM değişen mekatronik üzerine bu ikinci oluyor ancak araç garanti dahilinde değil şuan sadece iyi niyet uygulandığını söyledi servis danışmanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluesnight -- 27 Nisan 2016; 22:45:19 >
  • o kadar iyi niyetli olsalar sizden para talep etmezlerdi bence ikinci kez oluyor ise kullanici hatasıda olamaz mantiken kendi hataları ceremesini müsteri ceksin saçma bir durum.
  • Sanirim yanlis anlasilma oldu mekatronik degismisti onceki sorunda simdi kavrama değişti

• Merhabalar 2008 jetta 1.9 Tdi Dsg aldim dun.

O kadar kullandim bisey yoktu. Ama bugun 1 den 2 ye atarken ve kuculturken vuruntu yapiyor. Nedir bu problem. Acaba motor takozlarinda felan mi bisey var. Yada sanzimqn kulaklari felan mi kopukm aklima kotu seyler getirmek istemiyorum. Eski sahibi experleri gostermisti sanzimanda problem olmadigina dair

2. Vitesdetkeyde gaza basinca bi silkeleme vuruntu yapiyo ses soluk yok aanzimanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 28 Nisan 2016; 15:56:13 >
  • __GeneraL__ kullanıcısına yanıt
    4-5 mesaj üstte yazmıştım şanzımanı resetleyin belki faydası olur

• mşah kullanıcısına yanıt
    P konumindayken mi yapuyoz onu Yaptim ama bakalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 28 Nisan 2016; 18:01:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluesnight

Benim 2011 1.4 TSI DSG passat 120000 bakımında kavramada bazı problemler olduğunu belirttim, test sürüşüne çıktık kavramada sorun var gibi görünüyor dedi, bugün aradılar 850TL tarafımdan ödenmek üzere kavrama değiştiriliyor. bugün sipariş verilmiş yarın ellerinde olacağı cuma gününe aracı teslim edeceklerini belirttiler. 57000KM değişen mekatronik üzerine bu ikinci oluyor ancak araç garanti dahilinde değil şuan sadece iyi niyet uygulandığını söyledi servis danışmanı

Acaba bu iyi niyet bizim icinde gecerli mi. Benim arabaninda garantisi yok sanzimanda problem var gibi

• Iyi niyet yuzdesi bakimi yetkili serviste yaptirma durumuna gore degisiyor hocam bildigim kadari ile

• quote:

Orijinalden alıntı: bluesnight

Iyi niyet yuzdesi bakimi yetkili serviste yaptirma durumuna gore degisiyor hocam bildigim kadari ile

Arabam 2008 model ve 167 binde.

Hiç olmassa arayip Bunun ricasini yapcam 1 kerelige mahsus isticem

• Bilmiyorum. Arabam 167 binde ve 2008 model en azindan bir kereliğe mahsus isticem
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.