DSG Boşta Titreme
-
-
Çift kavramalı şanzımanda kavramanın bittiği nasıl anlaşılır? Bilen biri de özetlese güzel olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Burakk0131
Çift kavramalı şanzımanda kavramanın bittiği nasıl anlaşılır? Bilen biri de özetlese güzel olur.biraz aracı tanıman lazım, gaza bastığın zaman ki atikliğinde azalama hissi oluşuyor. Yokuşlarda dur kalklarda da hissedebilirsin ufak bir titreme yapar.
-
ben de şunu merak ediyorum, konu açmak istemedim, 2.el dsg bir araç alsak şanzımandan dolayı açabileceği en baba masraf ne olur
-
quote:
Orijinalden alıntı: sfkliben de şunu merak ediyorum, konu açmak istemedim, 2.el dsg bir araç alsak şanzımandan dolayı açabileceği en baba masraf ne olur
Kavrama 5.000
Mekatronik 7.000
Volant 3500
Hidrolik pompa vs vs gibi arızlarda oluşuyor. En baba çıkabilecek masraf 10.000 gibi bir rakamı geçeceğini düşünmüyorum. Çünkü artık tamiri kolayca yapılabiliyor ve ustası çoğaldı. Tabi bu bahsettiğim aralık 2012-2018 aralığı yeni çıkan kasalar için parça fiyatlarını pek bilmiyorum.
-
anladım hocam teşekkür ederim, bu bilgiler yeterli oldu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X