Şimdi Ara

DSG DENEYİMİNİZE DAİR ANKET ÇALIŞMASI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
2
Favori
16.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Orijinalden alıntı: mry_82

AUTO6R ŞANZUMAN İYİDİR.

Anıl, Utku, Haluk Abi ve diğer saygıdeğer forumdaşlarım:

Aha alın gözünüzle görün.

Bunu yeni farkettim de neyini gorecez

Bence şanzıman yerine şanzuman yazılı olduğunu görmemizi istiyor Anılcım.

• quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

quote:

AUTO6R ŞANZUMAN İYİDİR.

dsg düşmanlığınıza atıfta bulunmuş sanırım...

Dsg ile bi alip veremedigimiz yok. Ortada olan bazi seyler var. Bakin burasida sizin konunuz. Her 2 kisiden biri sesden , sıkıntidan bahsediyor. Banane isteyen istedigi sanzimanli araca biner. Sesler , 30 bin km 'de degisen baski balatalar size rahatsizlik vermiyorsa benim hic umrumda olmaz. Ama sizin hataniz yeni arac alacaklara bunlari söylemeden dsg en iyidir deyip insanlari yaniltmaniz. Biz bunlari söyleyince dusman oluyoruz.

Hadi iyi gunler size simdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 10 Mart 2012; 11:14:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

quote:

quote:

AUTO6R ŞANZUMAN İYİDİR.

Bunu yeni farkettim de neyini gorecez

Bence şanzıman yerine şanzuman yazılı olduğunu görmemizi istiyor Anılcım.

Her ikisi de.

Bu arada konuyu VW bölümüne de açtım da şimdilik pek ilgi gösteren yok, bakalım zamanla inşallah daha çok kullanıcı katılır... Mesela şöyle 150-200 kişi şu ankete katılsa çok güzel bir istatistik elde edilebilir.

• quote:

quote:

quote:

AUTO6R ŞANZUMAN İYİDİR.

Oğuzcum DSG düşmanı değilim.

VW düşmanı da değilim.

Ama bu firmanın kendisini aynı sınıf ve aynı müşteri kitlesine hitap eden benzer markalardan daha elit ve kaliteli gösterip premium olma çabasını, ama daha da önemlisi teknoloji geliştirme veya az kullanılan/belli bir kesime hitap eden bir teknolojiyi daha fazla kişiye sunabilme yolunda ilk olabilmek için yeterince test etmeden piyasaya sürüp müşterileri denek gibi kullanma tercihini hoş bulmuyorum.

Hele bunun tanıtımını çooook iddialı sloganlarla yapıyor olmasını ama bu teknolojilerle ilgili sıkıntı olduğundaki ya da o teknolojiyi bir süre sonra kullanmaktan vazgeçtiği zamanki sessizliğini tanımlayacak söz bulamıyorum.

Bu markayı ölümüne savunan, teknolojileri tanıtırken alıyor, hatta silip süpürüyor olduğu ödüllerle ilgili forumda konu açmasını bilen, bunlarla devamlı övünen forumdaşların bu sıkıntılarla ilgili sessiz kalması da sosyoloji tezi konusudur ayrıca.

15 yıl önceye kadar bulabileceğiniz en fanatik VW severlerden birisiydim.

Ama gözümüzü açmak gerekiyormuş. :)

Selamlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

AUTO6R ŞANZUMAN İYİDİR.

Dsg ile bi alip veremedigimiz yok. Ortada olan bazi seyler var. Bakin burasida sizin konunuz. Her 2 kisiden biri sesden , sıkıntidan bahsediyor. Banane isteyen istedigi sanzimanli araca biner. Sesler , 30 bin km 'de degisen baski balatalar size rahatsizlik vermiyorsa benim hic umrumda olmaz. Ama sizin hataniz yeni arac alacaklara bunlari söylemeden dsg en iyidir deyip insanlari yaniltmaniz. Biz bunlari söyleyince dusman oluyoruz.

dsg en iyidir... manuel şanzımanlarda da, üretim hataları olduğunda 30.000 hatta 10.000 de baskı balata değişiyor, sorun değil. hatta 4000 deki bir araçta komple manuel şanzıman değişen var. satış adedi belli, sorun adedi belirsiz.

dsg arızalanmasdığı sürece, rakiplerinden üstündür. arızada istisadır. her mekanik alette olduğu gibi.

sanada iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 10 Mart 2012; 11:30:47 >

• 1) Aracin YIL/MARKA-MODEL/KM ve DSG TİPİ? 2011 seat leon 19000 km 7/dsg kuru

2)Araci kullandiginiz sehir yada Surekli dur-kalk trafikte kullanim orani? İstanbul/ %80

3) DSG Sanzimaninizdan, ozellikle bozuk yollarda ve dusuk viteslerde iken metalik sesler geliyor mu? Hayır

4) Aracinizin yuksek devirde agresif kullanim yuzdesi tahmini olarak nedir? %50

5)Bakimlariniz/yag degisimleriniz duzenli midir ve ne kadar zamanda bir yapilmaktadir? Evet/15.000

6)Aracinizi sifir mi yoksa ikinci el mi aldiniz? sıfır km aldım

7)Vites gecisleri ilk aldiginiz gun gibi iyi mi? Degisiklik varsa belirtiniz?ilk aldığım gibi. Çok alıştım, şuan daha iyi geliyor diyebilirim.

8)DSG ile hic sorun yasadiniz mi? Yasadiysaniz nasil cozuldu?(garanti-iyi niyet garantisi vs belirtiniz) HAyır
    9) Bundan sonra arac alacak olsaniz, yine DSG sanzimanli tercih eder misiniz? evet. ederim. DSg için vw aylık aidat istese bile, veririm. :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

AUTO6R ŞANZUMAN İYİDİR.

dsg en iyidir... manuel şanzımanlarda da, üretim hataları olduğunda 30.000 hatta 10.000 de baskı balata değişiyor, sorun değil. hatta 4000 deki bir araçta komple manuel şanzıman değişen var. satış adedi belli, sorun adedi belirsiz.

dsg arızalanmasdığı sürece, rakiplerinden üstündür. arızada istisadır. her mekanik alette olduğu gibi.

sanada iyi günler.

Şimdi sen manuel araçlardaki arzıa istatistiğiyle dsg bir tutuyorsun. Ama hiçbir belge , açıklama şu bu yok.

Her konuda sadece suçlayıcı şekilde davranıp herhangi bi belge ya da bilgi sunmaksızın yaptığınız açıklama dsg en iyidir. (sen ve senin gibi 2-3 kişi)

1. Vw veya dsg düşmanı değilim. Benim bu konuları bu kadar takip ediyor olmam ileride Çif kavramalı otomatik şanzumana sahip bi araç almak istememdendir. (vw,ford,volvo,renault,honda farketmez)

2. Ben vw veya dsg düşmanı olsaydım 2 yıl önce 0 araç almak için gezindiğimde herşeye rağmen doğuş otoya girip pazarlığa oturmazdım. Şartlar elvermedi almadım. Alamamamın tek nedeni Doğuş otodur.

3. Dsg en iyidir!!!! lafını klavyenizden düşürmediğiniz sürece burda sayfalarca tartışırız. Neye göre kime göre iyi ? Eğer en iyisini seçeceksek şu an piyasadaki en iyi şanzıman tartışmasız bmw'nin 8 ileri şanzımanı.

4. DSG Arızası istisna falan değil sen bunları göremediğin sürece bu forumda dikkate almayacağım kişilerin başında gelirsin. Bugün doğuş oto servise gelen her aracını alıp test etmiyor mu ? Neden ? Dsg şanzımanlı araçlar mutlaka bi gözden geçiriliyor.

5. Haluk abiminde bu konularda bu kadar aktif olması sadece dsg değil oda cift kavrama şanzumanlardaki gelişmeleri dikkatle takip ediyor ki onunda kullandığı araç çift kavramalı bi araç.

6. Burda sadece bizi suçlayarak vakit geçirmekten öteye gittiğiniz yazı göremedim. Bugün açılan her dsg arızası konusunda ilk yazanlardan biri mutlaka ben olurum ve yeni üyelik almış dsg arızasından bahsedenlerden tek istediğim belge olmuştur. Bunu ne senden ne de senin gibi başka bi vw aşığından göremedim. Sevdiğiniz markayı adam belgesiz karalıyor kimsede gelip tek kelime yazmıyor. Ama o adamların basit tavırlarıyla siz değil ben karşı karşıya kalıyorum. " İspatlamak zorundayım , belge falan yok" Tarzı laflar ile. Cihan arkadaşım şahidimdir.

7. Jetta konusunda halen janjan kardeşimede sorularım oluyordur. Bu marka düşmanı olmadığımı sadece bazı şeylere temkinli yaklaştığımı gösterir. Benim çoğu markaya karşı ön yargım yok. Mantığım elverdiği sürece her araca gider ,bakar, alırım.

8. Bugün bu yazılanlara ve yaşanan sıkıntılara bakınca jetta almamakta doğru seçim yaptığımı düşünüyorum. Çünkü şuanki aracıma 46.000 km 'de çektirdiklerime jetta'nın sıkıntısız bi şekilde cevap vereceğine inanmıyorum. (1.4 tsi 160 +dsg araç için pazarlığa oturmuştum. Gerçi sıkıntı çıkarsa bile garantisi bitmeden elimden çıkaracaktım.)

9.Ben yine bu tip konularda en aktif şekilde insanları bilgilendirmeye ve bilgilenmeye çalışacağım. İstediğiniz gibi düşmanlıkla suçlayabilirsiniz. Ama bu forumda kendini bilgi birikimiyle hayranlık yaratmış ve yazılarını zevkle okuduğum kişiler arasında hiçbi zaman olamayacağınızıda bilmenizi isterim.

Umarım uzun yıllar aracınıza sorunsuz , sıkıntısız binersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 10 Mart 2012; 11:50:02 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

AUTO6R ŞANZUMAN İYİDİR.

VW düşmanı da değilim.

Ama bu firmanın kendisini aynı sınıf ve aynı müşteri kitlesine hitap eden benzer markalardan daha elit ve kaliteli gösterip premium olma çabasını, ama daha da önemlisi teknoloji geliştirme veya az kullanılan/belli bir kesime hitap eden bir teknolojiyi daha fazla kişiye sunabilme yolunda ilk olabilmek için yeterince test etmeden piyasaya sürüp müşterileri denek gibi kullanma tercihini hoş bulmuyorum.

Hele bunun tanıtımını çooook iddialı sloganlarla yapıyor olmasını ama bu teknolojilerle ilgili sıkıntı olduğundaki ya da o teknolojiyi bir süre sonra kullanmaktan vazgeçtiği zamanki sessizliğini tanımlayacak söz bulamıyorum.

Bu markayı ölümüne savunan, teknolojileri tanıtırken alıyor, hatta silip süpürüyor olduğu ödüllerle ilgili forumda konu açmasını bilen, bunlarla devamlı övünen forumdaşların bu sıkıntılarla ilgili sessiz kalması da sosyoloji tezi konusudur ayrıca.

Selamlar.

Düşman, kelimesi biraz aşırı oldu... :)

sadece dsg ci değilsiniz diyelim...

DSG iyidir diyerek, kimseyi yanıltmış olduğumuda düşünmüyorum. Arıza, mekanik bir aleti iyi veya kötü etmez, Ama Özellikleri eder.

http://haber.ihlassondakika.com/haber/Ronaldo-luks-araci-ile-yolda-kaldi---4925_460972.html

bir kere daha bu örneği vermiştim. bu araç yolda kaldı diye kötü mü?

• 6. Burda sadece bizi suçlayarak vakit geçirmekten öteye gittiğiniz yazı göremedim.,Sizi suçlamaktan başka mesajım yokmu? Dalga geçiyor olmalısın? 2 veya 3 mesajım vardır, dsg ile ilgili sizinle kişisel olan.
    6. Burda sadece bizi suçlayarak vakit geçirmekten öteye gittiğiniz yazı göremedim. Bugün açılan her dsg arızası konusunda ilk yazanlardan biri mutlaka ben olurum ve yeni üyelik almış dsg arızasından bahsedenlerden tek istediğim belge olmuştur. Bunu ne senden ne de senin gibi başka bi vw aşığından göremedim. Sevdiğiniz markayı adam belgesiz karalıyor kimsede gelip tek kelime yazmıyor. Ama o adamların basit tavırlarıyla siz değil ben karşı karşıya kalıyorum. " İspatlamak zorundayım , belge falan yok" Tarzı laflar ile. Cihan arkadaşım şahidimdir.
    Arıza sorunu olanın belge paylaşması gerekir. ve ödediği faturayı, Arıza yaşamayan dan ne gibi bir belge talep ediyorsunuz?

3. Dsg en iyidir!!!! lafını klavyenizden düşürmediğiniz sürece burda sayfalarca tartışırız. Neye göre kime göre iyi ? Eğer en iyisini seçeceksek şu an piyasadaki en iyi şanzıman tartışmasız bmw'nin 8 ileri şanzımanı.

9.Ben yine bu tip konularda en aktif şekilde insanları bilgilendirmeye ve bilgilenmeye çalışacağım. İstediğiniz gibi düşmanlıkla suçlayabilirsiniz. Ama bu forumda kendini bilgi birikimiyle hayranlık yaratmış ve yazılarını zevkle okuduğum kişiler arasında hiçbi zaman olamayacağınızıda bilmenizi isterim. kesinlikle bu şekilde bir kaygım yok. spontane mesalar yazarım. Bende bir çift kavrama otomatik sever olarak bilgilerimi paylaşıyorum, paylaşacağım

ayrıca senin dsg nin kötü olduğu ile ilgili bir bilgi, belge paylaştığını görmedim? tekrar ediyorum, kötülük, verimsizlik ve arızalanma, sorunsuzluk ayrı şeylerdir. dsg Şuan sorunludur kesin verisi yok.

7dsg, kurutip
    6powershift, 6edc, 6tct kurutip, bu 4ü arasında en iyisidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 10 Mart 2012; 12:06:48 >

• Ne dsg mis kardesimya memleket meselesi oldu

Tamam kabul ediyoruz 7 ileri dsgler kavrama sorunu var

Vw bunun bilincinde siparis almiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Ne dsg mis kardesimya memleket meselesi oldu

memleket meselesi yapan @anil dır.

ben arıza yapar her makanik alet gibi. diyorum, şuana kadar yayınlanmış hiç bir istatiski bilgi yok. 1000 dsg den 10tanesi arızalanıyor şeklinde...
  • Bu arada çok önemli bir düzeltme.

Ben forumdaki DSG düşmanlığı-na ithafta bulunmuştum olayın Anıl yada Haluk Abi'yle kesinlikle alakası yok, çok özür diliyorum.

Anıl ve Haluk Abi'nin markayı karalamaya yönelik bir propaganda kesinlikle yaptıkları yok.. Arada anlaşamadığımız, tartıştığımız konular elbette oluyor, elbette olacak da ama her defasında birbirimize birşeyler katıyoruz forumun da amacı bu zaten.
  • Dışı seni,içi beni yakar tarzda bir şanzıman.
  • quote:

Bu kOnuyu buyutenlerden birisi de sensin cihan, kendi actigin konuda aninda guncellemelerle dsgye giydirdin, simdi de milletten sikayet etme. Ben bile bu saatten sonra dsg almaya tereddut ederim ki en buyuk etken senin actigİn konu.

• quote:

Bu arada çok önemli bir düzeltme.

Ben forumdaki DSG düşmanlığı-na ithafta bulunmuştum olayın Anıl yada Haluk Abi'yle kesinlikle alakası yok, çok özür diliyorum.

Anıl ve Haluk Abi'nin markayı karalamaya yönelik bir propaganda kesinlikle yaptıkları yok.. Arada anlaşamadığımız, tartıştığımız konular elbette oluyor, elbette olacak da ama her defasında birbirimize birşeyler katıyoruz forumun da amacı bu zaten.

bende kişisel oalrak bir şey belirtmedim. Ancak, gerilmiş ok ile bekliyormuş @Anıl, anında fırlatı verdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 10 Mart 2012; 12:09:26 >
  • quote:

quote:

Bu arada çok önemli bir düzeltme.

bende kişisel oalrak bir şey belirtmedim. Ancak, gerilmiş ok ile bekliyormuş @Anıl, anında fırlatı verdi...

Oğuz abi,

Forumda gerçekten art niyetli, provakatör, bilip bilmeden konuşan, önyargılarını yıkamayan veya sadece karalama amaçlı yazan üyeler mevcut.

Hatta, emin ol bizim araçlarımızın bozulması için hergün beddua eden insanlar olduğuna da eminim. (nazara inanmadığım için bu kısım beni bağlamıyor neyse)

Ama seni temin ederim Anıl, bunlardan birisi kesinlikle değil...

• quote:

quote:

AUTO6R ŞANZUMAN İYİDİR.

Şanzıman kalitesi olarak değil ama sorunsuzluk olarak bahsettiyse çok doğru söylermiş bence arkadaş.

Ben DSG almam, çevremdekilere de aldırmam. Bu kadar kesin konuşuyorum.

Çok konforlu denen o DSG kalkışta titriyor, 2-3 geçişi sıkıntılı, yoğun trafikte sıkıntılı vs..

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

quote:

AUTO6R ŞANZUMAN İYİDİR.

Şanzıman kalitesi olarak değil ama sorunsuzluk olarak bahsettiyse çok doğru söylermiş bence arkadaş.

Ben DSG almam, çevremdekilere de aldırmam. Bu kadar kesin konuşuyorum.

Çok konforlu denen o DSG kalkışta titriyor, 2-3 geçişi sıkıntılı, yoğun trafikte sıkıntılı vs..

Bende tek kavramalı yarı-otomatik şanzımanlı araç almamaya ve aldırmamaya yeminliyim bu kadar kesin konuşuyorum.

DSG'nin sorunlarını gel sabaha kadar konuşalım, zaten bu konunun amacı da bu. Ama geçişleri-kalkışları konusunda kullananlardan bile nasıl daha iyi yorum yapıyorsun ben bunu çözemiyorum zamanında Golf'ün işçiliğine de laf ediyordun yani gerçekten üzgünüm ama bir zahmet buradaki kullanıcıların görüşleri seninkinden daha gerçekçi olsun bunu kabul et şu konudaki HER sürücü mü fanatik...

Hayır fanatik olsam DSG manyak yaaa falan derim, yok kardeşim demiyorum bana göre en iyi şanzıman kesinlikle değil, hele ki BMW'nin 8-ileri'si varken, ama resmen itin bir tarafına sokuyorsunuz, kullanıcı olmasam gerçekten inanıp destek vereceğim de senin yorumlarını okuyunca 2 farklı şanzımandan bahsediyoruz gibi geliyor...

Bak, objektif olarak şikayetlerimi belirttim; yokuşta geri kaçırma ve düşük hızda cam açıkken bozuk yolda veya kasiste duyulan mekanik sesler ben kimseden birşeyi saklamıyorum, ama ne zaman DSG'nin, Polo'nun veya başka bir VAG aracının iyi yanlarından bahsetsem beni gizli fanatik ilan ediyorsun, senin nezdinde "objektif" olabilmem için şu an kendimi enayi ilan edip, aracımı derhal satılığa çıkartmam ve bütün insanları VW'den uzak tutmam lazım, başka türlü seni objektifliğime inandırabileceğimi gerçekten düşünmüyorum.

Ki kaç tane konuda Doğuş'un fiyatlandırmasını eleştirdim, donanımdan çalmalarından bahsettim, ESP'nin opsiyonel olmasının ayıp olduğunu sırf bu yüzden başka modellere yönelebilceğini söyledim, son 2 ayda kaç kişiye Polo yerine Jazz önerdiğimi hatırlamıyorum bile, hatta bunları tek tek derleyip önüne bile koymuştum da o konu yok olmuştu....

Yine dikkatim çeken bir nokta, ben bu eleştirileri veya şikayetleri yaptığım zaman gerçekten sessizsin, ama olumlu konuştuğum zaman anında yakalıyorsun, e şimdi burda art niyet yok mu?

Anıl'la olan mesajlarımı bile gösterebilirim adama kaç kere oğlum git Accord al diye beynine baskı kurdum resmen, sedan istemiyorum diyo ;)

Auto6R'ın sorunsuzluğu konusunda da tartışabilirim, elinde istatistik olmadan bunu söylemen çok çok zor, ama Ankaradayken GÖRAL'la görüş bakalım kaç tane şikayet almışlar 308 ve 3008'deki şanzımanlardan? Konusunu açmıyorum, niye, elimde dayanak yok çünkü ama yazın bu konuda ciddi çalışma yapacağım.

Forumda bile kaç tane auto6r kullanıcısı çıkartabilirsin? DSG'de 25'e yakın adam çıkarttık.

Birde herşeyi geçtim, sürekli fanatiklerden yakınıyorsun (haklı olarak), özellikle VW fanatiklerine güzelce giydiriyorsun (bu konuda da çoğunlukla haklı olarak diyelim..) Peki, seni bu kadar objektivizm abidesi kılan şey ne Utku? Bana bunun sırrını açıklar mısın? Yani diğer insanların fanatik olup olmadığına karar verebilme yetisini nasıl edindiğini merak ediyorum sadece.

Uzun oldu kusura bakma ama, gerçekten son konuşmada bana gizli fanatik diyip onboardx gibi üyelerle aynı kefeye soktun ve tabir-i caizse 8 yıllık emeğimin (otomobil genel'de 4) içine de ettin, tepkim bu yüzdendir, haketmediğimi düşünmemdendir, hukuk öğrencisisin diye hatırlıyorum, bir nevi savunma metni gibi düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janjan -- 10 Mart 2012; 12:49:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

quote:

Bu kOnuyu buyutenlerden birisi de sensin cihan, kendi actigin konuda aninda guncellemelerle dsgye giydirdin, simdi de milletten sikayet etme. Ben bile bu saatten sonra dsg almaya tereddut ederim ki en buyuk etken senin actigİn konu.

Acmasamiydim peki

Vw savunuyorum laf ediyordunuz hatasini soyluyorum yine suclu oluyorum

Bu memlekette 3 k yapiyacsin asgeri duzen

Konusmuycan kaytarmiycan karismiycan

Ben sadece dogru bildiklerimi yaziyorum yasadigim olaylari kulaktan dolma degil bire bir yasanmis olaylar adam bir yerden duymus arkadasin dsgli araci komple degismis diye 18.000 tl sakin almayin diyor bunlari uazanlarin mesajlarina alinti yapip + 1 yazsam en iyi ben olurum yazmadim diye kotu oluyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

AUTO6R ŞANZUMAN İYİDİR.

VW düşmanı da değilim.

Selamlar.

Düşman, kelimesi biraz aşırı oldu... :)

sadece dsg ci değilsiniz diyelim...

DSG iyidir diyerek, kimseyi yanıltmış olduğumuda düşünmüyorum. Arıza, mekanik bir aleti iyi veya kötü etmez, Ama Özellikleri eder.

http://haber.ihlassondakika.com/haber/Ronaldo-luks-araci-ile-yolda-kaldi---4925_460972.html

bir kere daha bu örneği vermiştim. bu araç yolda kaldı diye kötü mü?

Oğuzcum ne kadar edc'ci isem o kadar da dsg'ciyim.

Geçen ağustosta araç bulabilseydim dsg'li bir golf sahibi olacaktım şimdi.

Tıpkı megane'da olacağı gibi onu da garanti bitmeden satardim ama.

Ben yeni geliştirilen teknolojilerin yeterince test edilmeden piyasaya sürülüp müşteriler üzerinde denenmesini uygun ve etik bulmuyorum.

Daha da vahimi bu teknolojilerin reklamı hep "en iyi" olarak yapılıyor.

Bu reklamlara kanıp firmayı yücelten , araçların değerinden çok daha fazla paraya satılmasına sebebiyet veren (t)onlarca kişi var ülkemizde.

Benim nezdimde Vw'nin diğer Avrupalı üreticilerden teknoloji anlamında büyük bir farkı yoktur.

Mevcut farkı yaratan vw pazarlama departmanıdır.

Selamlar.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.