Şimdi Ara

DSG KULLANIMI ÜZERİNE [VIDEOLU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
2.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim dsg 139000 oldu.Performansta cok degisen bisey yok. Seri-konforlu-tuketim dusuk.115000de kavrama degismistim.Bunun haricinde hic bir sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSY

Bir internet sitesine bakarak 1 aylık satılan araçları baz alarak ülkenin gerçeklerini ortaya çıkardınız vaybe sizi nasaya hemen yollayalım. Hediye vw ceoluğu verelim. Sizin gibilerin beyni gerçekten incelenmeli sorun neyse acilen yok edilmeli.

Hocam elimde olan verilerle butune varim ile vardigim bir sonuc. Sonucta anketlerde de bu sekilde sonuclara variliyor. Ayrica benim gibilerin zekasi zaten turkiyenin en iyi okullarinda kullaniliyor. Sizin vardiginiz duygusal sonuca ben hic ber veriden varamadim. Siz nasil vardiginizi anlatin ondan sonra haa evet bu da mantikliymis diyeyim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    En son cevap vermeyeceğinizi söylüyordunuz sanırım bahsettiğiniz okulda sadece zeka kullanılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSY -- 5 Nisan 2017; 21:29:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

DSG öyle bir şanzumandır ki insana otomatik vites kullanmayı yeniden öğretmek için rehber çektirir/izletir
    Kullanmayı bilmiyorsunuz ne la. Otomatik vites, sanırsın uçak kullanıyoz
    Yeni bir ehliyet çeşidi çıkartacak yakında bu fanboylar. Manuel, otomatik, DSG

sana bi olay anlatayım....

kadın otomobil alacak, oturmuş şoför koltuğuna yanınada satış temsilcisi. satış temsilcisi arabayı tanıtıyor kadına.
    o sırada arabayı alacak kadın sinyalleri falan kurcalıyor, satış temsilcisi başlıyor sinyalleri anlatmaya. sola dönerken aşağı çekiceniz sağa dönerken yukarı falan diye...
    arabayı alacak kadın sitemkar bir şekilde satış temsilcesine dönüyor... of yaa otomatik değilmiydi bu araba, kendi vermiyomu sinyali....

işte dostum yukarıda anlattığım kadın kadar bi habersin otomobil dünyasından...
    sadece kendini ve sahip olduğunu beğenen bi insanın...

gerçi yazdıklarımı görmüyorsun, sadece kendi yazdıklarını okuyorsun ama boşver biz senin denyo yorumlarını severek takip ediyoruz...

bu da ne oluyorsa her cümlenin sonuna iliştiriyorsun... neyin kafasındaysan...

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Evet a3'deki s-tronic, dsg'nin aynısı, o yüzden bi a3 300 km de şanzıman arızası vermişti.

Diger firmalarin sanzimanlari hic sorun cikarmiyor mu ? Bi kac ornek uzerinden gideceksek isimiz var :) bilindigi uzere piyasadaki otomatik araclar arasinda satis yuzdesi en yuksek dsg li araclar

Yanlış bir düşünce !.. Çok sattığı halde pek arıza vermiyor cümlesimi doğru olur yoksa çok satıyor o yüzden çok arızayla karşılaşılıyor cümlesimi ?

Yani şunu kabullenmek gerek yeni nesil yarı otomatik şanzumanlar arasında rakiplerine nazaran arızaya en yatkın olan şanzuman dsg dir...

Bakın şunu belirtmek isterim. Bende yeni nesil çift kavrama bir şanzuman kullanıyorum. 7 ileri DCT kıllanıcısıyım. 2015 te ilk çıkan DCT serisinde volantta küçük bir ses yapma sorunu oldu ilk 6 ayda nüksetti ve KOREliler hmn önlemini aldılar , geliştirilmiş tırnaklı volantla değiştirdiler ve yeni volantta ses ihtimali yok dediler.

Adamlar anında müdahaleyi yaparken bu mekatronik denen parça nasıl birşeydirki yıllardan beri milletin anasını ağlattı, bir geliştirme bir güncelleme çıkmadı. Bu hususu açıklayabilecek kimse var mı ?..

• Ülkemizde 2 tip kafa yapısı mevcut

1) volkswagen fanı kafa yapısı = akp fanı kafa yapısı = apple fanı kafa yapısı

2) volkswagen düşmanı kafa yapısı = chp fanı kafa yapısı = android fanı kafa yapısı

• Dsg karalama kampanyalarını bırakın arkadaşlar . Ben memnunum ailece 3 aracımızda dsg var gayet memnunuz eksileri olabilir zamanla kavramanın bitmesi normal düz viteslerde de biter kavrama. Anormal birşey yok. Kavrama biterse 1800tl civarı kevlar kavrama takılıyor artık. Geçenlerde polo gt ile f30 bmw 320 ied roll yaptım her vites atarken yarım boy öne atladım zf şanzıman benim nazarımda çöp dsg çatır çatır vites atarken öne geçiyorum. Denemek isteyen f30 olursa gelsin özelden pm atsın deneriz görür. Ben gülü seviyorum dikenine katlanıyorum 3-4 yılda bir kavrama mı yeniler mis gibi binerim. Olaylar basit sevmiyorsanız almayın kardeşlerim

• aydinpurcek kullanıcısına yanıt
    Hadi dsg aracında sıkıntı yoktur anlarım , inşallah hiç sıkıntıda yaratmaz ama tutupta zf ye laf atmak atmak kadar boş bir yorum görmedim , otomatik var otomatik var, Dsg neki Zf ile karşı karşıya konacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinpurcek

Dsg karalama kampanyalarını bırakın arkadaşlar . Ben memnunum ailece 3 aracımızda dsg var gayet memnunuz eksileri olabilir zamanla kavramanın bitmesi normal düz viteslerde de biter kavrama. Anormal birşey yok. Kavrama biterse 1800tl civarı kevlar kavrama takılıyor artık. Geçenlerde polo gt ile f30 bmw 320 ied roll yaptım her vites atarken yarım boy öne atladım zf şanzıman benim nazarımda çöp dsg çatır çatır vites atarken öne geçiyorum. Denemek isteyen f30 olursa gelsin özelden pm atsın deneriz görür. Ben gülü seviyorum dikenine katlanıyorum 3-4 yılda bir kavrama mı yeniler mis gibi binerim. Olaylar basit sevmiyorsanız almayın kardeşlerim

Olay zaten kavramanın bitmesi değil ki. Mekatronik arızasıdır insanları korkutan. Aracın garantini yoksa 5-6 bin tl.den başlayan mekatronik masraflarına gebedir dsg...

• Dsg seviliyor. Cunku dsg sevgili gibidir. Onsuz yapamazsiniz ancak sizi ne zaman yariyolda birakacagi bilinmez.

• DSG'de son zamanlarda yapılan güncellemelerle sorunlar azaldı yazısı bu forumda klasik haline geldi. Şanzıman sorunlu işte güncelleselerde ne halt ederlerse etsinler dsg yani çift kavramalar problemli. Koyun 6 ileri Aisin tam otomatik millet rahat nefes alsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Hadi dsg aracında sıkıntı yoktur anlarım , inşallah hiç sıkıntıda yaratmaz ama tutupta zf ye laf atmak atmak kadar boş bir yorum görmedim , otomatik var otomatik var, Dsg neki Zf ile karşı karşıya konacak.

Gel ayarla bi f30 bmw yan yana hızlanırken vites atarken nasıl geride kaldığını görünce anlarsın. Ben zf kötü demedim ki benim nazarım da çöp dedim ben rolling koşturduğum için ben sevmiyorum o şanzımanı yavaş gelmez bana. Zf yada dsg bnm babamın malı değil ki sen neden zf yi savundun anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinpurcek -- 6 Nisan 2017; 9:56:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncap

7 ileri kuru kavrama dq200 kodlu dsg şanzımanın tork dayanımı 250nm, adamlar sırf bu yüzden 1.6 tdi ın torkunu artırmıyorlar, gücü 120bg oldu torku hala 250nm

1.6t f30 bmw nin tork 170hp 250nm torku. Anormal bi durum yok. Bnm aracım yazılımlı 310nm torku var dsg çatır çatır çalışıyor kardeşim haberin olsun.

• orhan1461 kullanıcısına yanıt
    Umarım kimsenin ki bozulmaz kardeşim. İyi niyet garantisi yapılıyor yardımcı oluyor. Her araçta sıkıntı olabilir bmw vanos arızları zincir arızları var. Ben karalama kampanlarını veya alay edilmesini anlamıyorum. Bende dsg yi savunuyorum bilmiyorum ama kendi kullanım tarzıma uygun dsg ben seviyorum.

• aydinpurcek kullanıcısına yanıt
    Siz galiba paranoyak olmuşsunuz dsg ye laf atılmasına kızıyorsun sorunsuz sıkıntısız premium araba ve kullanılan zf ye aynı şeyi yapıyorsun polo gti f30 u geçebilir onada bişey demiyorum 180bg versiyonu chip tunningde yapılır fark atarsın eyvallah ama şunu demek fanboyluk olmaz zf ile dsg arasında polo ile f30 arasında aklı başında olan herkes bmw tercih eder,

Umarım anlatabildim...

• DSG kötü vites kutusu değildir. Sorunlu ve sık arıza yapan bir vites kutusudur.
    Arıza yapmasın diye böyle yeni yöntemler buldurur sahibine.
  • Yıllardır tam otomatik vites araç kullanırım.

Bu zamana kadar ne aracın ne zaman hangi viteste olduğuna baktım ne de manuel e çekip takviye yaptım.

Gaza bastım gitti frene durdu

Ayrıca tek yaptığım masraf 100 bin ve üzeri kmlerde şanzıman yağı değiştirmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viagara Şelalesi

Ülkemizde 2 tip kafa yapısı mevcut

2) volkswagen düşmanı kafa yapısı = chp fanı kafa yapısı = android fanı kafa yapısı

vay ülkemizin haline...
    ikisinden birisin muhtemelen...
    o zaman,
    vay senin haline...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yayengec

quote:

Orijinalden alıntı: Viagara Şelalesi

Ülkemizde 2 tip kafa yapısı mevcut

vay ülkemizin haline...
    ikisinden birisin muhtemelen...
    o zaman,
    vay senin haline...

vay senin de haline

• Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Sizin beni anlamadığınız belli . Bir kere ben polo gti demedim gt dedim 150hp bnm ki yazılım ile 180hp civarı. F30 la poloyu da kıyaslamadım onu da yanlış anladınız. Ben zf şanzımanın vites atarken ki yavaşlığından bahsetmek istedim bunu da anlamadınız. Ayrıyette kötü demedin zf ye yavaş bana gelmez benim nazarımda çöp dedim bunu da anlamadınız olabilir herkes yanlış anlayabilir sıkıntı yok. Doğrudur paranoyak olmuşumdur eyvallah

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.