Şimdi Ara

DSG Şanzıman (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.706
Cevap
67
Favori
134.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

Helal olsun.

Eyvallah kardeş
  • Hatırlamıyorum ben, olay neydi?
  • bir müşteri daha kaybettiler, bilgilerine
    babam, arkadaşlarım en az dört müşteri bu da bilgilerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Eger arkadastan 10.000 tl alırlarsa ben 100 tl yardımda bulunurum. Birlikten kuvvet doğar.

Bir vw kullanıcısı olarak al bendende bi o kadar.Türkiye artık distribütörlerin çöplüğü oldu..
  • dinyaperr D kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldin,helal olsun.sanada bu yakışır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

Ya o degil de bu kagidin aynisi imzalayan, internet bilmeyen, birseyden anlamayan kac tane yurdum insani var acaba.

Bence ilk bu arkadas hocam. Ilk olayı ifşa ettiginden boyle bir yol izlemişlerdi.

İmzalı bir durumu ilk olabilir ama "aba altından sopa göstermek" babında, bir sürü durum olduğunu/olabileceğini, kişisel olarak düşünüyorum.
  • PM'den atarım, Doğuş'un ağzından çok fena itiraflar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

PM'den atarım, Doğuş'un ağzından çok fena itiraflar var.

Bekliyorum
  • Beyler twitter üzerinden yazın daha etkili olur

#doğuşoto
  • Kesinlikle olan on yargimi pekistirmis olan olaydir bu.

• Ekşi'de dikkatimi çekip buraya gelenlerdenim;
    ekşi sözlük
    doğuş otomotiv'in müşterisine imzalattığı belge
    https://eksisozluk.com/dogus-otomotivin-musterisine-imzalattigi-belge--4245381

Sosyal medya'ya yayılması çok da uzun sürmemiş anlaşılan, git gide olayın büyüdüğünü görüyorum. Konu sahibi arkadaşa Allah sabır versin diyerek en iyisini temenni ediyorum.

• dinyaperr D kullanıcısına yanıt
    Desteginiz icin tesekkurler, siz yasadigim sureci yakindan biliyorsunuz..

• bu belgeyi paylaşan bu 10binlirayı ödemek zorunda kalabilir.Hatta esktradan tazminat bile açılabilir.
  • İmzalayan arkadasa soruyorum.. Okuman yazmandamı yok kardes? İnsan o belgeyi imzalarmı.. Ayrıca doğus çok çok ileri gitti artık. Araba alınmaz bunlardan. Mafyamısınız bayimisiniz bir karar verin. Ne yazıkki vw gibi firmadan nefret ettirdi bize bu doğus sarardık solduk yıldık be..

• quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

Desteginiz icin tesekkurler, siz yasadigim sureci yakindan biliyorsunuz..

Seni kurban seçtiler

Aynı durumu bir arkadaş yaşadı beni aradı Doğuş oto esenyurt ile görüştüm HAKAN bey yarımcı oldu

Aracın garantisi yok ek garanti yok komple şanzıman değişti 100 lira ödedi

Arkadaş konu açacaktı ne oldu bilmiyorum

Edit yazmış

quote:

Arkadaşlar aracı bugün teslim aldık, konunun süreci etkilememesi için yönetimden kaldırılmasını rica etmiştik. Aracın komple şanzımanı değişti 14 bin lira fatura çıkarıldı, bizden işçiliği %30'unu talep ettiler ve sadece 116 TL ödedik, DSG kullanan arakdaşalara tavsiyem kesinlikle garantiniz bittikten sonra bakımları dışarda yaptırmayın. Evet doğuş çok iyi bir rakama sorunumuzu çözdü ama ya 60 bin bakmını dışarıda yaptırsak ne olacaktı? Artık şu bir gerçek DSG sorunlu vr Doğuşta bunu kabul ediyor. Aracı satmaya karar verdik ve bir daha DSG'li araç almayı düşünmüyoruz. Herkese yardımları ve yorumları için teşekkür ederim. Konunun tartışmaya dönüşmemesini rica ediyorum iyi forumlar.

Arkadaşlar 2011 model 70 binde leon bugün Dsg arızası verdi, önce araba garip bir sesle çalışmaya başladı su kaynaması gibi, daha sonra ekranda trip arızası yazdı ve tak tuk vuruntu sesleri geldi, D2'de kilitlendi ve ekranda D2 yazısı yanıp sönmeye başladı, şimdi araç evin önünde yatıyor servisler kapalı olduğu için bilgi alamadık.

Aracın garantisi 7 ay önce bitti arıza ve izlememiz gereken yol hakkında tecrübesi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

İstanbul'da hangi servisi önerirsiniz. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Herkese kazasız belasız sürüşler...
    Paylaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dinyaperr -- 19 Şubat 2014; 0:22:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vatoz00

bu belgeyi paylaşan bu 10binlirayı ödemek zorunda kalabilir.Hatta esktradan tazminat bile açılabilir.

Birşey olmaz .

• Konu 6 sayfa hepsini okuyamadım ama şöyle bir durum var; Piyasada DSG gibi Konfor/Ekonomi/Performans sunan bir şanzıman yok. (Premium markaları dışarıda tutuyorum) Aracımı yeni aldım sayılır. Bu problemleri de bilerek aldım. Zaten tahminimce 2 yılda satarım. Daha uzun kullanmayı düşünürsem 18. ayda +garanti uzatma satın alırım.
    Bence önemli olan bilinçli almak bilinçli kullanmak.
  • Twittere yüklenin. Herkes retweet fln yapsin. Etkili olur bence.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.