Şimdi Ara

DSG Şanzıman (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.706
Cevap
67
Favori
134.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Reklam reklamdır.

Bir Doğuş oto reklamı izlediniz.
  • Bu iş karakolda biter.
  • Çok sakat var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.shadowx

VW bayilerinin bu ukalalığı ve birçok sorunu kullanıcıya yıkmaya çalışmaları kabul edilir şey değil. Doğuş otonun müşteriye karşı tutumunu hepimiz kınıyoruz ancak Volkswagen in bu konuyla alakası yok bence.
    Ben de uzun zaman DSG li araç kullandım ve hiçbir problem yaşamadım. DSG nin rahatlığı da hiçbirşeyde yok. Araştırdığım kadarıyla 7 ileri DSG şanzumanlardaki sıkıntı kuru kavramadan kaynaklı imiş ve bu sorun da çok yoğun trafiğin ve nem vb olan yerde sık rastlanıyormuş. 2009-2010 ve 2011 modellerde rastlanan bu sıkııntı servisler tarafından çok iyi biliniyormuş. Kavrama yada mekatroniğin değişimi ile hallediliyormuş ve 2011 den sonra bu kronik sorun çözülmüş. Ve piyasaya bakarsak DSG şanzuman hakikaten eşi olmayan bir şanzuman. Burda anti-VW cilerle hükümete yakınlığıyla tanınan bir şirkete siyasi bir kin besleyenler toplanmış biraraya. E işin içine bir de her fırsatta hükümete verip veriştirmek için fırsat kollayan ekşi de girince.

Bence buradaki sorun o servisin bu işi en geç ihtardan sonra çözmemesi ve olayın buralara kadar büyümesi. Doğuş otonun bu tutumuna siyasi yaklaşmak yerine bu konu başlığını açan arkadaşımızın yaptığı gibi tüketici haklarımızı korumak adına yaklaşmalıyız. Doğuş oto tüm bayi-servislerini müşteriye daha iyi davranma ve sorunlarını daha çabuk çözme konusunda uyarmak zorundadır.

Kimsenin siyasi yaklaştığı yok, sen hariç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

DSG KÖTÜLEMEYİN ŞAHİN'E BİNİYONUZ SİZ KİMSİNİZ DSG KÖTÜLEYECEKSİNİZ YENİ GOLF 7'DE SORUN ÇÖZÜLDÜ.ARTIK DSG SORUNSUZ.DSG ZATEN SORUNSUZ İNSANLAR KULLANMAYI BİLMİYOR O YÜZDEN ARIZALANIYOR.İNTERNETTE YAZILAN HER ŞEY YALAN.MAHKEMEDE YALAN GERÇEK OLAN DSG.

Ağzım açık kaldım
  • Herşeyi geçtimde.Müşterinin para verip aldığı ve mağdur duruma düştüğü bir mal hakkında Tehdit etmek ne oluyor arkadaş
  • gülüyorum sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

DSG KÖTÜLEMEYİN ŞAHİN'E BİNİYONUZ SİZ KİMSİNİZ DSG KÖTÜLEYECEKSİNİZ YENİ GOLF 7'DE SORUN ÇÖZÜLDÜ.ARTIK DSG SORUNSUZ.DSG ZATEN SORUNSUZ İNSANLAR KULLANMAYI BİLMİYOR O YÜZDEN ARIZALANIYOR.İNTERNETTE YAZILAN HER ŞEY YALAN.MAHKEMEDE YALAN GERÇEK OLAN DSG.

Ağzım açık kaldım

oha... utanmasa insanlık yokken dsg vardı dsg'yi insalık bozdu dicek polyanacılık bunlar hep o kadar para vermiş kötü dermi adam da haklı.
  • Sırf şu DSG şikayetleri yüzünden VW almaktan vazgeçtik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny B. Goode -- 30 Nisan 2014; 11:27:24 >
  • İroni (Eski Yunanca: eironeía), söylenenin tam tersinin kastedildiği ifadedir. Söylenen ya da yapılan eylem, ciddi görüntüsü altında, karşıt söylenceyi ya da eylemi, çelişki noktasına çekmeyi hedefler. Mizahdan farkı olarak, ironi daha eleştirel yaklaşır. İroni mimik, jest ve tonlama ile söylemek istenenin altını, dolaylı çizer.

DSG sahipleri böyle söylüyor ben söylemiyorum ben onların söylediklerini derledim.
  • quote:

İroni (Eski Yunanca: eironeía), söylenenin tam tersinin kastedildiği ifadedir. Söylenen ya da yapılan eylem, ciddi görüntüsü altında, karşıt söylenceyi ya da eylemi, çelişki noktasına çekmeyi hedefler. Mizahdan farkı olarak, ironi daha eleştirel yaklaşır. İroni mimik, jest ve tonlama ile söylemek istenenin altını, dolaylı çizer.

DSG sahipleri böyle söylüyor ben söylemiyorum ben onların söylediklerini derledim.

zaten dsg sahipleri ne kastediyo çözemicez biz bu gidişte forum.dsgsahipleri.com açsınlar bence hiç kavga dövüş çıkmasın herkez mutlu mesut polyanna olsun

• tabii işin içine bir de ısparta faktörü giriyor.

geçmiş olsun amaa sagolsunlar daha da duyurdular yaptıkları sacmalıgı.
  • Merhaba.

gunaydin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 19 Şubat 2014; 1:33:50 >
  • nuri229 kullanıcısına yanıt
    Şimdi konulardan arayıp bulurdum yazdıklarını o kullanıcıların isimleri aklımda fakat pek çok konunun uçtuğu gerçeği var o yüzden uğraşmak istemiyorum ama ciddi ciddi "Şahin'e binen adam eleştiremez,DSG'li araç sahibi olmayan eleştiremez." tarzında şeyler yazıyordular.Bende inatla örnek olarak bir elektronik ürünü eleştirmek için illa ki kullanıp bozup mağdur olmam mı gerekiyor diye soruyordum.
  • İmzalanan belge gecersizdir, mutlak butlan yaptirimina tabidir.Çünkü sözleşme konusu hukuka aykırıdır. Bkz TBK.

Kararlaştırılan cezai sart da feri nitelikte olduğu için hukumsuzdur. Yani bu parayı ödemek zorunda kalmazsınız. istediğiniz yerde şikayetinizi dile getirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: takma ad

İmzalanan belge gecersizdir, mutlak butlan yaptirimina tabidir.Çünkü sözleşme konusu hukuka aykırıdır. Bkz TBK.

Kararlaştırılan cezai sart da feri nitelikte olduğu için hukumsuzdur. Yani bu parayı ödemek zorunda kalmazsınız. istediğiniz yerde şikayetinizi dile getirin.

Aynen hocam, borçlar hukukuna göre külliyen aykırı.

• quote:

Şimdi konulardan arayıp bulurdum yazdıklarını o kullanıcıların isimleri aklımda fakat pek çok konunun uçtuğu gerçeği var o yüzden uğraşmak istemiyorum ama ciddi ciddi "Şahin'e binen adam eleştiremez,DSG'li araç sahibi olmayan eleştiremez." tarzında şeyler yazıyordular.Bende inatla örnek olarak bir elektronik ürünü eleştirmek için illa ki kullanıp bozup mağdur olmam mı gerekiyor diye soruyordum.

Bu forumda bu mentaliteye sahip çok fazla insan var.Düz mantık bile bu kafa yapısının yanında daha kıvrak kalır.

Farklı bir versiyonu da şu;

Yorum: -Tasarımını beğenmedim çok tipsiz olmuş (Herhangi bir modelden bahsediyor)
    Cevap: -Hangi arabaya biniyorsun merak ettim.

Yani diyor ki "Bu modeli alacak paran var mı da tipsiz diyorsun?"

Bu adamlar iş bulup para kazanıyor işte.Hayat çok garip.

• quote:

Orijinalden alıntı: takma ad

İmzalanan belge gecersizdir, mutlak butlan yaptirimina tabidir.Çünkü sözleşme konusu hukuka aykırıdır. Bkz TBK.

aynisini soyleyecektim..

fakat burada esas acikli olan; yillik milyar milyar euro kar aciklayan ciddi (!) bir sirketin, hukuka bu kadar aykiri oldugunu bilmemesi veya bile bile kendi antetli kagidina boyle aykiri bir sozlesme hazirlamaya tevessul etmesi, ve bunu imzalatmasi..

kisaca, yersen mantigiyla hareket etmesi..

bu bayagilik ve basitlik hayatimizin her noktasina yapisti kaldi resmen.. kalan omrumde de duzelecegini sanmiyorum..

• VW fanboyu falan değilim. Daha önce ben de VW ile benzer sorun yaşadım. Şu an etrafımda da kimseye tavsiye etmiyorum. Ama bu arkadaşın daha önceki açtığı konuya da yazmıştım izlediği yolun yanlış olduğunu. Bence uygulanan indirim karşılığında imzalatılan belgede bir tuhaflık yok. Kabul etmiyorsan zaten imzalamazsın ve mahkemede hakkını ararsın. İyi niyet garantisi aldığı halde orada burada yazmaya devam eden tipler olduğu sürece, firmanın da kendini koruma altına almak istemesi çok doğal.
  • Puuuu yuzune senin dogus.cebe indirdim face te paylastim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.