Şimdi Ara

DSG Şanzıman (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.706
Cevap
67
Favori
134.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Ne DSG'ymiş arkadaş...

Forumdan forum yönetimi tarafından sınırsız kovulanlar bile 2. üyeliklerini açıp bukalemun gibi renk değiştirmişler.

Kimsenin renk falan değiştirdiği yok

Öncede VW'i doğuşu eleştiriyordum şimdide

Açmış olduğu konular ortada bakabilirsiniz

Doğuşun yeni leondan DONANIM ÇALMAYA başladığını ilk ben söyledim konu açtım burada

Ben hiç bir markanın fanatiği değilim
  • dsg önemli bir detay değil. bence kapısı tok kapanıyorsa sorun olmamalı.
  • bazookaa B kullanıcısına yanıt
    Kardeşim borçlar kanunun kanunun aşırı yararlanma hükümleri gereği bu sözleşme iptal ettirilir. Hatta kişinin zor durumundan yararlanma ticari işlerde aşırı yararlanma hükmünün uygulandığı tek durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok artık!

• Geçmiş olsun hocam.Sonuna kadar destekliyorum sizi, Türkiye de artık tüketicilerin de hakları olmalı elimizden ne geliyorsa yaparız
  • bozuğunu türkiyeye kakalıyorlardır mutlaka Almanya da bu haltı yiyemezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

Doğuş otonun bana imzalattırdığı belge

İnsan gerçekten hayret ediyor.
  • hocam öncelikle çok geçmiş olsun diyeyim. Bence bu yazıyı vw almanya ya göndermeliyiz. Yaw çinlilere 10 yıl garanti bize gelince 2 yıl garanti. Birde üstüne mafyavari hareketler. Yanındayız hocam.
  • Hocam ekşideki başlıkta imzalatılan belgenin bir geçerliliği olmadığı söyleniyor.
  • Hocam çok geçmiş olsun. Konuyu şimdi okudum ağzım açık kaldı resmen.

• imzalatılan belgenin hukuken hiçbir geçerliliği yoktur.
    zaten imzalamazsanız 14.000 tl diyerek sizi imza etmeye icbar ettikleri cihetle, mutlak butlan hali ortaya çıkar.

hala devam etsin bizim saf insanlarımız bu firmadan alışveriş etmeye. müstahak bizim gibi milletlere.
  • Eğer bu belgeyi yayınladığınız için sizden 10.000 tl almaya niyetlenirlerse, az da olsa 100 TL ile ben de katkı sağlamak isterim.

Kedi boku örter gibi örtmeye çalışıyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bal974 -- 19 Şubat 2014; 9:38:48 >
  • konuyu bende okudum ve imzalatılan belgeleride görünce vw cok sevip begenmeme rağmen ve su andada yenı arac bakmama rağmen direk eledim vwi.. herkese yayıp bilgilendirme yapmak lazım korkulacak birşey yok hiç bi halt edemezler ne demek müşteriyi tehtit eder gibi belge imzalatmak yaaa..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğuş bünyesindeki hiçbir aracı sıfır olarak almam diyordum, beni Doğuş ile muhatap edecek hiçbir sıfır ve ikinci el aracı almayacağım netleşti. Ekşi'de gündem kısmında üstlere tırmanmış vaziyette bu konu. Akşama tepelerdeki yerini alacaktır.
  • ..NeyzeN.. kullanıcısına yanıt
    DSg nin çeşitlerine göre üretim yerleri değişiyor.
    Güncel durumda DQ200 (7ileri kuru), DQ250(6ileri ıslak), dq500(7ileri ıslak) bu üç şanzımanda HAS VW AG üretimidir.
    diğer spor modeller ve PDK hakkında bilgim yok malesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • OHAA Kİ NE OHAA...

milletin halk arabası diye bindiği arabayı zaten premium diye satıyorlardı, bu olmamış.

hazır arabayı yenileyecekken hanım için otomatik golfe biraz bütçeyi sarsalım mı diyorduk, Allah korumuş. daha da bakmam vw grubundan araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnell -- 19 Şubat 2014; 9:44:58 >
  • geçmiş olsun
  • 2011 den berı vw dsg kullanıcısıyım. ılk dsglı aracım polo ıkıncısı golf oldu. su ana kadar hıc problem yasamadım. ozellıkle sanzumanı cok ozenle kullandıgımı belırtmek ısterım. gercı bu yasamayacagım anlamına gelmıyor tabıkı.

su an kı aracımdan cok memnun olmama ragmen arkadasa yapılan muamele sankı bana yapılmıs gıbı zoruma gıttı. arkadasın mutlaka hukuki yollardan hakkını araması gerektıgını dusunuyorum. her ne kadar 3. dunya ulkesı muamelesı gorsekte bu yapılan tıcaret ahlakını yansıtmamaktadır.

bır dogus grubu calısanı olarak grubun dıger sırketlerının kalıtesı ve anlayısını maalesef dogus oto yansıtmadıgını dusunuyorum.
  • Wv fazla etki yapmasın derken DH' e çarptı. Bir de sosyal medya adreslerinde paylaşılırsa pişman olacak belli
  • şaşkınım, geçmiş olsun. dsg nin sorunlu olduğunu buralarda çok okuduk aslında. sizinki arıza sonrası gelişen süreç açısından boyut değiştirmiş resmen.
    ancak burda şöle bi durum varki, yarın başka firmalarda bu tarz yollara başvurabilir.
    aslında bu kadar trafik olmasa manuelden şaşmamak lazım da, artık Türkiye öle bi yer değil.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.