Şimdi Ara

DSG Şanzıman (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.706
Cevap
67
Favori
134.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aykut467

zaten bu iyi niyet garantisini hiç anlamıyorum hatta kullanıcılara yapılan büyük bir terbiyesizlik olarak görüyorum
    sen hatalı araç üret ondan sonra da lütfedermiş gibi mecburiyetten değil sadece iyi niyetimizden yapıyoruz bunu de
    ya hatalı araba üretiyorsunuz ve bunu tüm dünyada yaptığınız gibi ücretsiz yapmaya mecbursunuz bunun ötesi yok
    olmamalı daha doğrusu...

+1
  • Sosyal Medyayı Sallayan Skandal Belge

Darısı ana haber bültenlerinin başına
  • Dsg arızasından en ucuz yırtan biziz, garantisi 7 ay geçmiş aracımızın 116 TL'ye komple şanzımanını değiştirdik ama ya 60 bin bakımını dışarıda yaptırsaydık, zaten servis ağları çok kötü, anadoluda bakım için dünyalar kadar yol ggitmeniz gerekiyor, DSG hiç bize göre değilmiş, biz sıfır araç alıp, 7-8 yıl binmek isteyenlerdeniz, iki yılda bir araç sıfırlayacak gücümüz yok. O nun için artık kesinlikle dsg'ye bulaşmayacağız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkswagen Türkiye'ye özelde şu mesajı attım, haliyle henüz bir cevap gelmedi, gelirse paylaşırım fakat hiç sanmıyorum cevap vereceklerini.

"Aşağıda paylaşılan olayla ilgili ne düşünüyorsunuz? Doğru mudur?

http://forum.donanimhaber.com/m_88154445/tm.htm"
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

quote:

Konuda 23 kayitli üye 180 misafir var

180 Doğuş çalışanı

Yuksek ihtimal

Yoksa! nerdeee o kadar ziyaretçi(misafir)?

*Konu uçarsa diye -acil olarak- yedeğini alıyorum.

Ferruh okuyodur konuyu...
    Elinde akilli telefonu ''bulun onu" diye emir yagdiriyodur

• vay anam vay neler dönmüş ya
  • VW Türkiye sayfasına kalpli mesajda attım. Artık ilgilensinler bir zahmet.

DSG Şanzıman
  • Golf 5 deki 6 ileri vites dsg değil dimi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin.25

VW Türkiye sayfasına kalpli mesajda attım. Artık ilgilensinler bir zahmet.

DSG Şanzıman

güzel olmuş elinize sağlık bende yazdım vw facebook sayfalarına

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin.25

VW Türkiye sayfasına kalpli mesajda attım. Artık ilgilensinler bir zahmet.

DSG Şanzıman

:)))))))

Benim tahminim şu anda VW Türkiye, forumdaki bu konuyu nasıl kapattırabileceğini düşünmeye başlamıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bal974 -- 19 Şubat 2014; 15:12:04 >

• https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1467259360156450&set=o.126633520699374&type=1

Cevap gelmiş , ingilizce yazın denmiş , adam gibi bir açıklama yazılmalı.
  • tam sayfa ss alma programı gibi bir şey vardı. Bu konu her ne şekilde kapatılırsa kapatılsın, kendi facebook/twitter hesaplarımızda paylaşalım.. Facebookta/twitterda herkes ortalama 100 kişiye yaysa yeterli.
  • :)) Arkadas in olayı baya bir etkili oldu ama , biz yazsak altına 2 satır yazılır unutulurdu..
    Millet catacak yer arıyor bu aralar , bu yuzden sanıyorum baya bir ses getirdi...
    Bizde 2011 Jetta 1.4 TSI (Hepsi Kırmızı) 160 PS arac var... DSG sanzuman , su ana kadar sorun cıkarmadı , ama umarım ileride de cikarmaz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rimesia

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1467259360156450&set=o.126633520699374&type=1

Cevap gelmiş , ingilizce yazın denmiş , adam gibi bir açıklama yazılmalı.

Esasında onlar çoktan o kağıtta ne yazdığını öğrenmişlerdir de, başlarından atmaya çalışıyorlar.

Hızlıca ingilizce birşeyler karaladım oraya.
    Anlamak isteyen anlar zaten... :)

• Forumda herkes Almanca mi biliyor yaw? Wolksvagenin cevap mailinin Türkcesi yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar , belli ki çoğunuz taahütnamenin ne olduğunu bilmiyor. Ve hayatında hiç taaahütname imzalamış ve hatta görmemiş. Anayasal haklardan girilmiş , imza sirkülerlerinden çıkılmış.Kanunsuz olduğu iddia edilmiş.

( Hukukumuz sadece şirketler için imza yanında şirket kaşesi kullanımını zorunlu tutar , imza sirküleri imzayı atan kişinin , şirket adına imza atmaya yetkili olduğunu ve imzasının nasıl olduğunu gösteren bir belgedir. Bu olayda imza atan kişi şahıs olduğu için sadece imzası taahütname için yeterlidir )

Belge ceza-i şartlı bir tahhütname. Belgenin düzenlenme tarzına veyaa içinde yazan ibarelere takılı kalmayın. Bir kartvizite dahi attığınız imzanın hukuki yaptırımı vardır. Elbette imza attığınız belgede her ne yazıyorsa o konuyla sınırlıdır.

Bu taahütnamede bahsi geçen şartın yerine getirilmemesi durumunda yine aynı taahütnamede ödenmesi taahhüt dilen 10.000 bedel sadece mucbir sebepler (imzayı atanın Ölümü , ağır hastalık veya kaza geçirmesi, tutuklanması vs vs ) gerçekleştiyse , taahhütün yerine getirelemediğinden yola çıkarak ödenmeyebilir. Bu olay borcu silmez. Ödeme makul bir süre ertelenebilinir. Ancak bu olayda anlaşıldığı kadarıyla böyle bir durumda yok.

Elbette buradan konuşması ve yazması kolay. Ancak böyle bir olay benim başıma gelseydi, maddi durumumuda iyi olduğunu varsayarak 14.000 TL yi öder şanzımanı yaptırır ancak bana sundukları teklifi ve imzalatmaya çalıştıkları belgeleride imzalamadan alıp , konuyu Tüketici hakları mahkemesine intikal ettirdim. 5.000 Tl alarak yapılabilinen bir arıza için neye göre 14.000 TL isteniyor . Aynı tamirat için neden bu kadar farklı fiyat talep ediliyor . bunu hakime izah etsinler.

Ancak imza atılmış ve taahhütname şartları kabul edilmiş olduğu için bu olayda belgeyi imzalayan kişi olayı mahkemeye intikal ettirirse açık söylüyorum arkadaşlar büyük ihtimalle bu davayı kazanamaz.

Burada asıl olay bu tür bir belge Vw tarafından , dünyanın her yerinde bu tür bir arıza tamiratı için , bu şekilde şartlar ileri sürülüp imzalatılıyormu ? Yoksa bunu doğuş oto kendi kafasına göremi düzenleyip imzalatıyor ?

Eğer bu tür belge tanzimi talebi ve bu türlü ön şartlı hizmet verme uygulaması , ana fabrikadan geldiyse dünya çapında skandal kopar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bazookaa -- 19 Şubat 2014; 15:55:21 >

• bal974 B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam...Bir DSG kullanıcısı olarak yapılan bu muameleyi kınıyorum...
  • VW nin mailinde ne yazıyor hocam? Alamancamzı yok da
  • gultaaken kullanıcısına yanıt
    Konuyu açan kişi şurada Almanya'dan gelen yanıtın olumsuz olduğunu yazmış. Benim Google Çeviri yardımıyla anladığım olayı ithalatçı firmaya paslamışlar, yanlışım varsa düzeltin zira Google Çeviri yarım yamalak çeviri yapıyor bildiğiniz gibi.
  • Volkswagen Türkiye Facebook sayfasındaki mesaj, yönetici tarafından kaldırılmış.
    Ama Volkswagen'ın diğer facebook sayfasına müdahale edemedikleri için şimdilik orada duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.