Şimdi Ara

DSG Şanzıman (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.706
Cevap
67
Favori
134.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Berk Erden

Bir vw satış temsilcisi arkadaşımız vardı dsg sorunlu değil kullanmayanlar sorunlu diye laf atıyor diyordu 10 sayfalık konuda 1 tane bile mesajını göremedik neden acaba

Konuya gelecek yüzleri olmadığından olabilirmi
  • Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    Ben bulamadım valla hala, kabiliyetsizim herhalde :)

Not: Buldum link veren arkadaşa teşekkürler. Türkiye sayfasında arıyordum ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breyantin -- 19 Şubat 2014; 14:18:35 >
  • alman disiplinini duymuştum ama alman mafyasını ilk defa duyuyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johannes Gutenberg

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Durun durun hazir firsatini bulmusken bende vosvosa iki cift laf edeyim Hadi vosvoscular aciklayin bu durumuda. Premium + markanizin sorunlari bitmek bilmiyor. Nasil olcak bu isler

isiniz gucunuz fanboyluk, adamin derdi ne sizin derdiniz ne. sanzimandan dolayi honda avrupada 40 bin civic ve jazz geri cagirdi. tipki dsg sanzimaninda problem olmasi gibi hondada da vardi. bos bos konusmakta ustunuze yok.

Yav takiliyorum ustam sakin ol. Fanboy falan degilim. Tarafsiz taraftayim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucastorn

quote:

Orijinalden alıntı: bal974

quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

An itibari ile VW resmi facebook sayfasına gönderdiğim ek ve yazı...

DSG Şanzıman

Facebook'da gönderiyi buldum ve beğendim.

Hepimiz bence bu iletiyi beğenerek Volkswagen Almanya'da dikkat çekmesini sağlamalıyız.
    Ayrıca facebook'da kendi profilimde de paylaştım.

Bu ileti çok dağılırsa, Almanya, Türkiye'de birşeylerin yanlış gittiğini görecektir.

Bir şey yapar mı bilmem, ama en azından haberi olur.

Yazıyı ben göremedim valla, link verebilir misiniiz? Takip edelim.

bu sayfada sağ tarafta başkalarının gönderileri kısmında var...

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    burada cevap yazmıyorlar forumdaki diğer konulara bakarsanız görürsünüz hepsini oradan cevap yazıyorlar
  • sadohan kullanıcısına yanıt
    Evet haberi var, zaten benim bir arkadaşımın amcaoğlu, süreci baştan sona biliyorlar. Şanzıman yeni takıldığı için bilerek aldılar, faturasını gösterdim. Zaten onlarda 2 yıl sonra satarız düşüncesi ile aldılar tahminimce, ayrıca fiyatını da uygun tuttum bir an önce satıp kurtulmak için. İsterseniz sattığım kişinin tel numarasını verebilirim arayıp sorabilirsiniz. Kimsenin üzerimde hakkı kalsın istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut467

burada cevap yazmıyorlar forumdaki diğer konulara bakarsanız görürsünüz hepsini oradan cevap yazıyorlar

Zaten akılları varsa gelmesinler. Gelene sağlam girişirim, laflarım hazır beklemede.
  • bu konu üzerine bence herkes DSG'ye sahip çıkmalı
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Ben marka olarak suçlamıyorum kendilerini, sorun olabilir bir üründe ama iyi marka, çözüm üretir, müşterisini tehdit etmez, memnun eder. Toyota yeri geliyor bütün şanzımanlarını ücretsiz değiştiriyor, kimi firmaysa bizim ürünlerimizde hata yok diyerek binlerce lira müşterilerden para alıyor tamir adı altında :)

Bir arabaya 100.000 lira civarı para vereceğim, üstüne üstlük sorun yaşayacağım, arkasından bir de tehdit edileceğim, bir de bunun üzerine para ödeyeceğim ve böyle yüzlerce olay olacak, sonrasında da hala bu markayı tercih edenler olacak öyle mi?

Müstehak, helal olsun adamlara, Allah karlarını arttırsın ne diyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Bu konunun anti VW cileri orgazma getirmekten başka kimseye faydası olmaz...

Olsa olsa Doğuş artık garanti süresi bittikten sonra DSG arızası çıkaran araçlarda iyi niyet garantisini devreye sokmaz ve konu sahibine yaptıkları indirimi kimseye yapmaz

BUndan sonra garanti sonrası DSGsi bozulan 14000i bayılır..

Kusura bakmayın ama yazdıklarınız pek mantıklı şeyler değil.

Ölümü göster, sıtmaya razı et, tamamen bu anlayış hakim.

Doğuş şu olayın üzerine bir de böyle bir tutum içine girerse intihar etmesi demek olur bu, çok müşteri kaybeder, öyle bir hata yapacaklarını sanmıyorum.

Konuyla ilgili "ne de olsa iyi niyet garantisi var, bozulursa yaptırırım" diye düşünen bir müşteri kitlesi de mevcut. Bahsettiğinizi yaparsa bunları da kaybeder.

Bir noktadan sonra da garantisi bitmiş DSG'li araçlar sahiplerinin elinde patlar, çok saf olmadıkça kimse gidip de bile bile lades durumuna sokmaz kendini.

• Biz üçüncü dünya ülkesiyiz ya, yaparlar.
    Sıkıysa bunu Avrupa ya da Amerika'da yapsınlar...
  • rst78 kullanıcısına yanıt
    Güzel yazmışsınız fakat.

Bugün Volkswagen yetkilileri çıkıp dese ki:"Evet kardeşim yapıyoruz bunu, işinize geliyorsa imzalayın, gelmiyorsa verin 14.000 TL, bizde böyle, biz Volkswagen'iz" desinler, aynı miktarda satış yapmazlarsa hiçbirşey bilmiyorum. Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki, bazı markalara adeta tapan insanlar var. Bu dediklerimi yapsın bu firma, millet "Volkswagen işte bu, duruşu var seviyorum" demezse millet ne olayım
  • aynen sana ne birader para benim paramla rezil olacam diyolar. Bile bile lades.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucastorn

Ben marka olarak suçlamıyorum kendilerini, sorun olabilir bir üründe ama iyi marka, çözüm üretir, müşterisini tehdit etmez, memnun eder. Toyota yeri geliyor bütün şanzımanlarını ücretsiz değiştiriyor, kimi firmaysa bizim ürünlerimizde hata yok diyerek binlerce lira müşterilerden para alıyor tamir adı altında :)

Marka olarak suçlanmayabilir, en azından yurtdışında adamlar hatalarını kabul etti, garanti sürelerini uzattı, hatalarını kabul edip bir şekilde müşterilerinin mağduriyetlerini gidermeye çalıştılar. Bu nedenle markayı çok suçlamamak lazım ama burada markanın kesinlikle hatası var, hem DSG hem de TSI motorlarda aceleci davranıp adam gibi test etmeden piyasaya sürdüler, ürünler kullanıcıların elinde test edildi, kullanıcılar kobay oldu.

Buradaki sorun ise ülkemizdeki distribütörün böyle bir şeye yanaşmaması, yurtdışında durum böyleyken +2 yıl garantiye para talep etmesi, "iyi niyet garantisi" gibi abuk subuk bir yaklaşımla markanın kendisinin kabul ettiği ve kronikleşen bir sorunu gidermek için hala müşterilerden para tırtıklamaya çalışması.

Üzerine bir de bu olay, örtbas etme çabaları.

Hiç hoş değil.

Neresinden tutsanız elinizde kalıyor.

• Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki, denk getirebilen öpüyor birbirini.Sıkıysa üçüncü dünya ülkesi olmayan bir ülkede yapsınlar bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

O değilde "DSG şanzımanlara 5000-10000 TL ödeniyor denmesi şehir efsanesi." diye saçmalayan arkadaşlar nerede ? Bu konuda bile 2 tane arkadaş var astronomik rakamlar ödeyen.

Konuyu görmemezlikten geliyorlar.

Ciğerlerine ateş düştü tabi.
  • alman forumlarına duyurmak lazım bu konuyu, markanın suçu yok ama olay yayılırsa doğuş grubu sıkıntıya girebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

quote:

Orijinalden alıntı: stjarna

ekişsözlük'de ki ve burada ki topic'i halktv'ye mail olarak yolladım, haberi yaparsa onlar yapar gerisi penguen.

Halk TV Facebook hesabında olayı paylaşmış

Adamlara paylaşmaları yönünde güzel bir mesaj attım facebook üzerinden, kırmamışlar sağolsunlar
  • rst78 kullanıcısına yanıt
    zaten bu iyi niyet garantisini hiç anlamıyorum hatta kullanıcılara yapılan büyük bir terbiyesizlik olarak görüyorum
    sen hatalı araç üret ondan sonra da lütfedermiş gibi mecburiyetten değil sadece iyi niyetimizden yapıyoruz bunu de
    ya hatalı araba üretiyorsunuz ve bunu tüm dünyada yaptığınız gibi ücretsiz yapmaya mecbursunuz bunun ötesi yok
    olmamalı daha doğrusu...
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.