Şimdi Ara

DSG Şanzıman (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.706
Cevap
67
Favori
134.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: icemy

İki kişiyi gözüm çok arıyor
    Cihanair
    Shadowgeist

+147
  • Şikayetçi olan arkadasın aracı yaptırım satması da ılgınc, acaba sattıgı kısıyı durumdan haberdar ettımı belkı o kısıde magdur olucak ...
  • Yazacağım çok şey var, sonraya saklıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

An itibari ile VW resmi facebook sayfasına gönderdiğim ek ve yazı...

Facebook'da gönderiyi buldum ve beğendim.

Hepimiz bence bu iletiyi beğenerek Volkswagen Almanya'da dikkat çekmesini sağlamalıyız.
    Ayrıca facebook'da kendi profilimde de paylaştım.

Bu ileti çok dağılırsa, Almanya, Türkiye'de birşeylerin yanlış gittiğini görecektir.

Bir şey yapar mı bilmem, ama en azından haberi olur.

Yazıyı ben göremedim valla, link verebilir misiniiz? Takip edelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bal974

quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

An itibari ile VW resmi facebook sayfasına gönderdiğim ek ve yazı...

Facebook'da gönderiyi buldum ve beğendim.

Hepimiz bence bu iletiyi beğenerek Volkswagen Almanya'da dikkat çekmesini sağlamalıyız.
    Ayrıca facebook'da kendi profilimde de paylaştım.

Bu ileti çok dağılırsa, Almanya, Türkiye'de birşeylerin yanlış gittiğini görecektir.

Bir şey yapar mı bilmem, ama en azından haberi olur.

Ben de bulup begendim. Bence forumdan cok facebooktaki sayfalari etkili olur.

Bu konuda; her markada yasanan kronik sorunlarla ilgili ayni tepkileri dile getirirsek dikkat cekilir ve sorunlar çözulme noktasina ulasir.

Sayfadaki baglantiya gerek İngilizce gerek Turkce veya Almanca tepkinizi yazın arkadaslar. Bu hepimizin başina gelebilecek bir sey ulkemizde. Lutfen duyarlı olalım ! Tepkimizi gösterelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sadohan

Şikayetçi olan arkadasın aracı yaptırım satması da ılgınc, acaba sattıgı kısıyı durumdan haberdar ettımı belkı o kısıde magdur olucak ...

Serviste yapılan her işlem kayıt altındadır, satın alanın haberi olmaması gibi bir durum olmaz..
  • SonNn_ S kullanıcısına yanıt
    link alabilirmiyim rica etsem ?
  • Benimde değil hocam bakma şuan kullanıyorum. eşim otomatik istedi bütçeme göre 1.6 dizel otomatik kafama bu yattı aldım. önceki aracım kia ceed idi.. bi fanlık durumum yok yani. hoşuma gideni alır geçerim.. Bilgi İşlem personeliyim uzun yıllar arama motoru optimizasyonu üzerine çalışmalar yaptım önce bunları bilmenizi istedim:)

Sadece google araması 2 veya daha fazla kelimeden oluşuyorsa dönen sonuçların yarısından çoğu hertürlü alakasız olur.
    Mesleki olarak bakıp sadece arama sonuçlarına göre çok bilindiği ve yaşandığı kanısına varmayı doğru bulmadığımı söyledim ki söylemez olaydım

Yoksa bende garanti uzatarak satın aldım. günün birinde sorun açabileceğini biliyorum.. ama paronaya yapmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

quote:

Şikayetçi olan arkadasın aracı yaptırım satması da ılgınc, acaba sattıgı kısıyı durumdan haberdar ettımı belkı o kısıde magdur olucak ...

Serviste yapılan her işlem kayıt altındadır, satın alanın haberi olmaması gibi bir durum olmaz..

Adama bu şekilde belge ımzalatan bı fırmadan bahsedıyoruz ve servıs kayıtını da tutmasını umuyoruz :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: stjarna

ekişsözlük'de ki ve burada ki topic'i halktv'ye mail olarak yolladım, haberi yaparsa onlar yapar gerisi penguen.

Halk TV Facebook hesabında olayı paylaşmış
  • Cevabı merak ettim çevirebilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Mobildeki uygulamadan buldugum icin link yok. Ama facebook a girip vokseagen arattirirsaniz sadece "Volkswagen " yazan sayfaya girin sayfada en asagida " yakinlarda ... Kisi paylasim yapti " yazan yere tiklayin goreceksiniz fotoyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonNn_ -- 19 Şubat 2014; 14:08:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada özellikle tork konvertörlü olmayan otomatik şanzımanları kullanırken, kırmızı ışıklarda, durakladığınızda vitesi boşa alınız, rampalarda da elfreniyle kalkmanız şanzımanın ömrünü uzatır.
  • Bu konunun anti VW cileri orgazma getirmekten başka kimseye faydası olmaz...

Olsa olsa Doğuş artık garanti süresi bittikten sonra DSG arızası çıkaran araçlarda iyi niyet garantisini devreye sokmaz ve konu sahibine yaptıkları indirimi kimseye yapmaz

BUndan sonra garanti sonrası DSGsi bozulan 14000i bayılır..
  • Elimden geldiğince dikkat ediyorum, düşünüp tavsiyede bulunduğunuz için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonNn_

quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Mobildeki uygulamadan buldugum icin link yok. Ama facebook a girip vokseagen arattirirsaniz sadece "Volkswagen " yazan sayfaya girin sayfada en asagida " yakinlarda ... Kisi paylasim yapti " yazan yere tiklayin goreceksiniz fotoyu.

Tamamdır buldum, teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

quote:

Adama bu şekilde belge ımzalatan bı fırmadan bahsedıyoruz ve servıs kayıtını da tutmasını umuyoruz :)))

Adamlar başına gelecekleri bilmiyordu ki :)
  • Bir vw satış temsilcisi arkadaşımız vardı dsg sorunlu değil kullanmayanlar sorunlu diye laf atıyor diyordu 10 sayfalık konuda 1 tane bile mesajını göremedik neden acaba
  • Benim araçta önce kavrama sorunu çıktı, garantiden çözüldü.

Sonra garanti bittikten sonra yağ eksiltme sorunu çıktı. Sorunu çözdüler (işçilik ücreti dahil ödediler. Benden kuruş çıkmadı. Biraz uğraştım; ama para ödemedim).

Sonra DSG Mekatronik sorunu çıktı. Onu da işçilik ücreti dahi ödemeden hallettim. Sabah arabayı bıraktım, ertesi gün öğlen teslim aldım.

Forumların ve sosyal medyanın gücüne inanın. Bu forumu da seviyorum. Bayağı işime yaradı.

Doğuş'taki abilerin biraz kafalarına buyruk davrandıkları ve güvenilmemesi gerektiği doğrudur. Ama benim işimi çözdüler valla. Araba şimdi daha 90.000km'de. Bir bu kadar daha kullanır satarım zaten.

Mevcut fiyatlarla asla VAG almam. Kimseye de tavsiye etmem. Şirkette müdüre bodos ama imajı kurtaracak araba lazım olursa en bodosundan bir Jetta alabilirim. FSI ve DSG'ye gıcığım. Giderim TDI düz vites alırım. Kendi kullanımım için VAG bana uzak olsun. Gider kendime gerçek keyif arabası alırım. Keyif arabalarından cücük kadar anlıyorsam 1.8tfsi cabrio A3 sadece Cabrio bir araba arkadaş. Keyif arabası falan değil. Sıkış tamamen. Deve gibi Station Legacy ile daha çok eğleniyorum yolda. Hayatımda bu kadar bodos bir arabaya binmedim diyebilirim. Ha herif yapmış, orası ayrı. Ama keyif yok. Beklemeyin yani. Öyle bir dünya yok.

Ama bir forumda aynı anda 5 ayrı DSG konusu açacak bir durum da yok. Sakin olun. Kaput bu DSG. Doğrudur. Ama büyütecek de birşey yok. İki mızıklıyorsun. Olmazsa tehdit ediyorsun, daha da olmazsa üçkağıt çeviriyorsun bedavaya yapıyorlar arabayı. Araba bir şekilde yürüyor neticede. Hayatınızda 90'larda kupon araba sahibi olmadığınız nereden belli... 90'larda Alfa veya Saab sahibi oldunuz mu çucuum? O zaman görecektiniz asıl eğlenceyi. Şimdiki distribütörler çok iyi bakmayın siz. 2000'lerin başlarından bir Volvo Volan hikayeleri anlatırım uçuklarsınız. Türkiye burası. Bebek adımları ile iyileşiyor bu işler. Sosyal medyaya da çok iş düşüyor. Hep gündemde tutun böyle. Distribütör sürekli diken üstünde olacak ki, hizmeti iyi olsun, malının arkasında dursun. Kısaca yapmayın demiyorum. Hobi olarak gene yapın. Ama bir forumda 5 ayrı konu da fazla be arkadaş!

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.