Şimdi Ara

DSG Şanzıman (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.706
Cevap
67
Favori
134.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oha lan o nasıl belge? bu ne aymazlıktır, bu nasil bir zihniyettir? hatunun 2005 polosu için doğuş oto'da cekmedigimiz çile kalmamıştı.. bu son nokta olmuş..

önünden geçilmez artık..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte bunlar hep ileri demokrasi

adama imzalattırdıkları belge ye bak... amerika da yapsa bunu bir servis , o servisin g.... tunden kan alırlar kan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manilafortuna -- 19 Şubat 2014; 12:55:20 >
  • Hayret bir olay. Yazıklar olsun bunlara bu cesareti verenlere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbrsgn

Aslında on binin hepsini, çoğunluğu 1 kuruş olan bozukluklarla ödeneceksin. Duymayan kalmaz. Olay olur.
    Onu geçtim dsg alırım, garantisi bitince satarım mantığıyla hareket eden cok insan var. Bu insanlara ne demeli?

Samsung'un yaptığı gibi mi :)

Bozuk ve sorunlu şanzımanı olan bir aracı çaktırmadan başka günahsız bir vatandaşa satmak, kakalamak ise en hafif tabiriyle ayıptır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • V.K. kullanıcısına yanıt
    Audi süslü ww deyince kızıyorlar sonrada.
  • Sorun acik 7 ileri de 6 ileri 150 binde tertemiz passat biliyorum ki ben hala 6 ileride olsa merco bmw disinda tam otomatige karsiyim

• 2010 yılında ilk arabamı alacağım zaman Honda Civic, Golf, Toyota Corolla arasında kalmıştım. Babam ısrarla Golf demişti ben Civic istedim, şimdi iyi ki Civic aldım diyorum bu tip yazıları görünce. Eğer doğruysa bu olay, adam gibi bir ülkede skandal olmalı fakat son zamanlarda öyle olaylar yaşadık ki, artık hiç bir şeye şaşırmıyorum.
  • Bu olay kapanıp gitmemeli. Gerçekten sağlam bir avukat bulursanız, medya'yada iş yansırsa, Türkiye'deki dsg satışlarının kökünü kurutursunuz, yüklüde bir tazminat alırsınız. Elinizdeki mektup tehdit edildiğinizin imzalı belgesidir. Bunu iyi değerlendirin.
  • Konuyu örtbas etmeye çalışırlarken bir sürü müşteri ve daha önemlisi güven kaybettiler.Umarım medyaya yansır durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

quote:

Orijinalden alıntı: Shellci

quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

google'a dsg problem yazın

About 4,880,000 results

dsg error

About 2,170,000 results

daha ne örtbas edilmek isteniyor inanılır gibi değil!

Aynı aramaları dsg yerine EDC koyarak yaparsak:

EDC problem Yaklaşık 39.400.000 sonuç bulundu

EDC error Yaklaşık 17.600.000 sonuç bulundu

nekadar hatalı bir şanzuman olduğunun google sonuçları ile ölçülemeyeceğini anlamış oluruz sanırım.

Edc problem yazıp arattınız da baktınız mı kaçı sizin aradığınız EDC? EDC çok farklı şeyler getiriyor.

Zaten bende bu mantığın yanlış olduğunu anlatmak için edc'yi örnek verdim.

Emin olunki dsg problem yazımca oluşan sonuçlarında birçoğu alakasız şeyler..

Siz yanlış anlamışsınız. EDC daha sorunludur demek istemedim. Google arama sonucunda dönen index sayısına göre değerlendirmek çok yanlış dedim..

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: bbrsgn

Aslında on binin hepsini, çoğunluğu 1 kuruş olan bozukluklarla ödeneceksin. Duymayan kalmaz. Olay olur.
    Onu geçtim dsg alırım, garantisi bitince satarım mantığıyla hareket eden cok insan var. Bu insanlara ne demeli?

Samsung'un yaptığı gibi mi :)

Bozuk ve sorunlu şanzımanı olan bir aracı çaktırmadan başka günahsız bir vatandaşa satmak, kakalamak ise en hafif tabiriyle ayıptır.

Aynen orda bahsi gecen para miktari 1milyon $ dı sanırım. Kamyonlarla gondermislerdi.
    Hepsini olmasa bile bir kısmını bu şekilde vermek bile cok keyifli olur.

• Maalesef çift kavramalı şanzımanların hepsinde bu kusur mevcut.
    Bu daha çok,sıkışık trafikte kullanılan araçların başına geliyor.Dur-kalk trafikte,vites sürekli 1-2 arasında takılı kalıyor,ve bir zaman sonra kafa atmalara sıra geliyor.
    Almanya'da veyahut avrupa'da bu tip sıkıntılar neden yok diyen dostlar,Avrupa'da (hele ki almanya'da) bizdeki kadar günlük trafik yok.Bu nedenle şanzımandan kaynaklı sorun daha az...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

An itibari ile VW resmi facebook sayfasına gönderdiğim ek ve yazı...

DSG Şanzıman

Facebook'da gönderiyi buldum ve beğendim.

Hepimiz bence bu iletiyi beğenerek Volkswagen Almanya'da dikkat çekmesini sağlamalıyız.
    Ayrıca facebook'da kendi profilimde de paylaştım.

Bu ileti çok dağılırsa, Almanya, Türkiye'de birşeylerin yanlış gittiğini görecektir.

Bir şey yapar mı bilmem, ama en azından haberi olur.

• Siz Almanca ne yazdınız ve Almanyadan gelen cevap nedir ? Almancam olmadığı için çeviremedim, önceki sayfalarda çevrildiysede bakamadım çok sayfa olmuş.
  • allstar34 kullanıcısına yanıt
    aynı
  • ben de face ten yazıyı beğendim. şimdi almanya neden dsg üretmeye-kullanmaya devam ediyor denmiş. bazı ülkelerde 10 yıl şanzıman garantisi var. buna almanya da dahilse zaten adamlar rahatlığı için alırlar. dsg ye arızası dışında kötü bir şanzımandır demek arabadan anlamamak demek. ancak adamların garantisinde araba yattığı sürece ikame araç dahil türlü türlü hizmetler olduğuna eminim. bizim gibi muz cumhuriyetlerinde ise 2 yıl garanti sonrası size 10.000 liralık sus belgesi de imzalatırlar 100.000 liralık da. dsg iyi şanzımandır. güzel şanzımandır. ama türkiye de kullanılacak şanzıman değildir. ha eğer ben 2 yılda bir araç alır satarım derseniz yine kullanılmazı keyiflidir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

google'a dsg problem yazın

About 4,880,000 results

dsg error

About 2,170,000 results

daha ne örtbas edilmek isteniyor inanılır gibi değil!

Aynı aramaları dsg yerine EDC koyarak yaparsak:

EDC problem Yaklaşık 39.400.000 sonuç bulundu

EDC error Yaklaşık 17.600.000 sonuç bulundu

nekadar hatalı bir şanzuman olduğunun google sonuçları ile ölçülemeyeceğini anlamış oluruz sanırım.

Edc problem yazıp arattınız da baktınız mı kaçı sizin aradığınız EDC? EDC çok farklı şeyler getiriyor.

Zaten bende bu mantığın yanlış olduğunu anlatmak için edc'yi örnek verdim.

Emin olunki dsg problem yazımca oluşan sonuçlarında birçoğu alakasız şeyler..

Siz yanlış anlamışsınız. EDC daha sorunludur demek istemedim. Google arama sonucunda dönen index sayısına göre değerlendirmek çok yanlış dedim..

Ben de EDC sorunsuzdur demiyorum, sadece merak edip arattım ve daha ilk iki sayfada EDC ile alakasız pek çok sonuç buldum. Bunu da belirtmek istedim. İnsanlar yanlış bilgilenmesin, yoksa ne EDC ne DSG babamın malı değil :)

• Akrabada otomatik vites audi a6 vardı, rampa çıkarken bizi güzelce titretmişti. Stop eder gibiydi aynı:)
    Ondaki şanzıman da okuduğuma göre dsg ile aynı heralde(farklı isimde).

Bu da benden Türkiye sayfasına, garanti...:)
     DSG Şanzıman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 19 Şubat 2014; 13:55:43 >
  • Hocam çok geçmiş olsun da hem yazdığınızı, hem Almanya'dan gelen cevabı Türkçe'ye çevirirseniz süper olur, daha aydınlanırız.

Daha önce babamın işyerinden arkadaşı Audi A3 alıyor sıfır, modelini ve şanzımanını hatırlamıyorum yalan olmasın, daha ilk günden arızalar yaşamaya başlıyor ve araba 3 kez servise gidip geliyor, her 3 seferinde de tamir ettik deyip geri teslim ediyorlar aracı. Bu kişi de Almanca Almanya Audi'ye sağlam bir maille özetleyecek şekilde mail atıyor, "Ben sıfır aldım aracı ve sorunlu çıktı, bu aracı istemiyorum, iade almanızı da istemiyorum sadece yeni bir tane verin diyor yerine."

Sonuç: Almanya'dan müşteriyi mağdur ettikleri için özür maili geliyor ve bir üst opsiyonlu Audi A3'le değiştiriyorlar sorunlu arabayı. Malesef gelişmiş ülkelerin müşteri hizmeti anlamında çok gerisindeyiz.

Bu olay benim ilk arabamı alacağım zaman 2010 yılında gerçekleşmişti, Golf, Civic veya Corolla arasından seçim yapacaktım ve bu olayı duyunca A3'ü de listeye eklemiştim fakat fiyatı çok pahalı geldi, bütçemizi aştı. Otomatik vites olacağı için ve daha pahalı olduğu için Golf'u elemiştim iyi ki de öyle yapmışım.

Şu an Civic'im 59.000'de ve 1 kere olsun üzmedi beni, tüketimi biraz fazla ama bu dezavantajı. Babamda da 2006 Honda Jazz manuel var 100.000'de ve o da bir kez olsun üzmedi. Marka sadakatim yok, yarın Honda'yla sorun yaşarsam anında başka araca geçerim fakat şimdiye kadar hiç üzmedi bizi.

Babam'ın Jazz'dan önce Primera ve sonrasında Almera'sı vardı, 2'sinden de çok memnunduk. Kayınpederde de Corolla var yıllardır, 1 kere olsun üzmediler. Japonlarla kişisel olarak tecrübelerim çok iyi. Çok param olursa Mercedes denemek isterim ayrı konu :D

• quote:

Orijinalden alıntı: kajmer88

quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

Konu 6 sayfa hepsini okuyamadım ama şöyle bir durum var; Piyasada DSG gibi Konfor/Ekonomi/Performans sunan bir şanzıman yok. (Premium markaları dışarıda tutuyorum) Aracımı yeni aldım sayılır. Bu problemleri de bilerek aldım. Zaten tahminimce 2 yılda satarım. Daha uzun kullanmayı düşünürsem 18. ayda +garanti uzatma satın alırım.
    Bence önemli olan bilinçli almak bilinçli kullanmak.

Böyle insanlar olduğu sürece ww sırtı yere gelmez.

Karşısına doğru düzgün marka çıksın daha iyisini yapsın bizde onu alalım. VW'nin sırtını yere getirecek olan kullanıcısı değil rakip firmadır.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.