Şimdi Ara

DSG Şanzıman (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.706
Cevap
67
Favori
134.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sendeki şu dsg sevdasını ve avukatlığını çözemedim
    savunma makamı gibi savunuyorsun
  • root_echo kullanıcısına yanıt
    Sorun yaşayanlar ve çok yakınları yaşamışların paylaşımlarına eyvallah. Ancak kulakdan kulağa boyutunu geçmeyen dsg karşıtlığına tepkiliyim. Hatam varsa, kabul etmeye razıyım. ama yoksada "avukatlık" yerine sadece "tepki" denmesini tercih ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şeyin olduğunu soyleyebilmemiz için başımıza mi gelmiş olmasi gerekiyor. Mantığa bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oquzdag O kullanıcısına yanıt
    kardeşim ben seni bu konuda samimi bulmuyorum; her şey ortada çinde bilmem kaç yüzbin araç çağrılmış/onno usta bile dsglerin sorunu yazmış; tüm otomobil editörleri dsg ve diğer çift kavramalara mesafeli bakıyor sen gelmişin sayfalar boyu sanki kafana silah dayanmış gibi dsg savunusu yapmışım. bende c-max dizel cvt kullanıyorum, benim aracında şanzımanı sorunlu;bilen bilir ama tek bir arızA dahi yaşamadım 8 senedir ama çıkıpta "onlar yanlış biliyor dsg nin suçu değil buuuu, onun suçu değil buuu" diye burada türk pop müziği icra etmedim etmemde. Bok gibi para veriyoruz araba diken üstünde araç sürmem o kadar para verip sen süreceksen keyfin bilir. Zaten aylardır böyle bir tutum içindesin yeni değil yani,dsg yi savunman böyle partizanca savunman eminim herkesin dikkatini çekiyordur

DSG PATLAR PATLANAYA DEVAM EDECEKTİR
    POWERSHİFTLERDE DE AYNI SORUN VAR EDCLER YER YER ÖYLE
    ÇİFT KAVRAMALAR SORUNLU MEKANİKLERDİR
    SEN DSG Lİ ARAÇ ALDIN DİYE NE YAPALIM OĞUSUN HATRINA ÇAKMAYALIM MI NE DİYELİM OĞUZ KARDEŞİMİZ DSG ALMIŞ DÜŞMÜŞ BEYLER ARAKDAŞ ARACINI ELİNDEN ÇIKARANA DEK DSG YE ÇAKMAYAN ARKADAŞ DSG Yİ SATINCA OĞUZ GELİP BİZLE BİRLİKTE DSG YE ÇAKACAK MI DİYELİM

• Ne DSG miş arkadaş, kullanmayanı kullanandan daha fazla geriyor ya ben de buna şaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

kardeşim ben seni bu konuda samimi bulmuyorum; her şey ortada çinde bilmem kaç yüzbin araç çağrılmış/onno usta bile dsglerin sorunu yazmış; tüm otomobil editörleri dsg ve diğer çift kavramalara mesafeli bakıyor sen gelmişin sayfalar boyu sanki kafana silah dayanmış gibi dsg savunusu yapmışım. bende c-max dizel cvt kullanıyorum, benim aracında şanzımanı sorunlu;bilen bilir ama tek bir arızA dahi yaşamadım 8 senedir ama çıkıpta "onlar yanlış biliyor dsg nin suçu değil buuuu, onun suçu değil buuu" diye burada türk pop müziği icra etmedim etmemde. Bok gibi para veriyoruz araba diken üstünde araç sürmem o kadar para verip sen süreceksen keyfin bilir. Zaten aylardır böyle bir tutum içindesin yeni değil yani,dsg yi savunman böyle partizanca savunman eminim herkesin dikkatini çekiyordur

DSG PATLAR PATLANAYA DEVAM EDECEKTİR
    POWERSHİFTLERDE DE AYNI SORUN VAR EDCLER YER YER ÖYLE
    ÇİFT KAVRAMALAR SORUNLU MEKANİKLERDİR
    SEN DSG Lİ ARAÇ ALDIN DİYE NE YAPALIM OĞUSUN HATRINA ÇAKMAYALIM MI NE DİYELİM OĞUZ KARDEŞİMİZ DSG ALMIŞ DÜŞMÜŞ BEYLER ARAKDAŞ ARACINI ELİNDEN ÇIKARANA DEK DSG YE ÇAKMAYAN ARKADAŞ DSG Yİ SATINCA OĞUZ GELİP BİZLE BİRLİKTE DSG YE ÇAKACAK MI DİYELİM

Hak veriyorum hocam ben size.

• quote:

Orijinalden alıntı: trust06

Ne DSG miş arkadaş, kullanmayanı kullanandan daha fazla geriyor ya ben de buna şaşıyorum.

Merak etme kullananı da fazlasıyla geriyor da erkekliğe bok sürdürmemek için cazlar yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaTaDoR

Son zamanda çevremdeki iki kişiyi tam Jetta alacakken Toyota Corolla Cvt'ye döndürdüm. Şu an çok memnunlar.

Dsg problemini biraz abarttım anlatırken ama olsun sonuçta içim çok rahat vatandaşlık görevimi yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Gizli kusurlu mu? Gizlisi kalmadı açık kusurlu..Yakında mahkeme kararı ile kataloğa yazdırtacaklar..DSG şanzımanlı araçlarımız kusurludur iade dava kabul edilmez diye

Komik değil, nedir amaç insanları dsg li araç almaktan kurtardığınızı felan mı sanıyorsunuz?

Boşuna çabalıyorsunuz. Gizli kusurlu yani üretim hatasından dolayı enjektör değişimleri olan mercedes e350 ler oldu. Eee? Söyleyinde almasınlar...

yine doğuş wv ikilisini büyük bir hareretle savunuyorsunuz, bravo size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73181344B -- 23 Mayıs 2014; 22:29:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ST4LK3R

quote:

quote:

Gizli kusurlu mu? Gizlisi kalmadı açık kusurlu..Yakında mahkeme kararı ile kataloğa yazdırtacaklar..DSG şanzımanlı araçlarımız kusurludur iade dava kabul edilmez diye

Komik değil, nedir amaç insanları dsg li araç almaktan kurtardığınızı felan mı sanıyorsunuz?

Boşuna çabalıyorsunuz. Gizli kusurlu yani üretim hatasından dolayı enjektör değişimleri olan mercedes e350 ler oldu. Eee? Söyleyinde almasınlar...

düşünün bir insan vardı mercedes gibi bir dehayı vw gibi çürükcül bir araçla kıyaslayan

• VW kullanıyorum sanayiden çıkamıyorum. DSG 3 kere patladı..... dermişim. En düşüğü 65000 en yükseği 80000 6 tane dsg li aracın hepsi ilk günkü gibi. Siz kendinizi tanımadığınız bilmediğiniz adamların lafıyla mahrum etmeye devam edin. Hala 18.000TL veren birisi fatura koyamadı şuraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi entelim -- 23 Mayıs 2014; 23:18:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: entelim

VW kullanıyorum sanayiden çıkamıyorum. DSG 3 kere patladı..... dermişim. En düşüğü 65000 en yükseği 80000 6 tane dsg li aracın hepsi ilk günkü gibi. Siz kendinizi tanımadığınız bilmediğiniz adamların lafıyla mahrum etmeye devam edin. Hala 18.000TL veren birisi fatura koyamadı şuraya.

baya şanslıymışsın yerinizde olsam loto totoda oynardım bu kadar şansın üstüne
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSuNaMi_

quote:

quote:

quote:

düşünün bir insan vardı mercedes gibi bir dehayı vw gibi çürükcül bir araçla kıyaslayan

Demek ki o Mercedes ve VW'yi kıyasladığı gün insaflı günündeymiş. Yoksa normalde VW hariç hepsine "çöp" diyip kestirip atıyordu

• quote:

• Bizim bir tanıdığın c4 ü var şansımanı değişti Ford focus alan ardakaşım şanzımanı bunlar olabilecek şeyler sanki tüm araçlarda varmış gibi lanse ediliyor sanki benim araçta dsg okudum tüm yorumları yine de gittim aldım iyiki almışım diyorum;) bir sorun vs çıkmadı saygılar .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TSuNaMi_

quote:

quote:

quote:

Demek ki o Mercedes ve VW'yi kıyasladığı gün insaflı günündeymiş. Yoksa normalde VW hariç hepsine "çöp" diyip kestirip atıyordu

• Forumdan iki arkadaşın 3 gün içinde dsg ve mekatronik ile ilgili başlıklarına rastlanacak haberiniz olsun.

• kısaca işin özeti VW alıcaksan manuel olanı tercih edeceksin dsg VW için bir hayal kırıklıgıdır..

çinde ve americada 10 yıl garanti vermek zorunda kaldıgı bir üretim için malesef ülkemdeki müşterilerine 2 yılı bile fazla gören bir zihniyet
    ayrıca mahkeme kararıyla arabasını geri aldırtan müşterilerede gizlilik kararı imzalatan bir kurumdur VW
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Forumdan iki arkadaşın 3 gün içinde dsg ve mekatronik ile ilgili başlıklarına rastlanacak haberiniz olsun.

Bakalım neler neler olmuş, okuyalım bilgilenelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Forumdan iki arkadaşın 3 gün içinde dsg ve mekatronik ile ilgili başlıklarına rastlanacak haberiniz olsun.

Bakalım neler neler olmuş, okuyalım bilgilenelim.

İkisi de çok önemli bir konu olacak abi.

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.