Şimdi Ara

DSG Şanzıman (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.706
Cevap
67
Favori
134.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlamadığım nokta forumda dsg arızadan kullanılmıyor fakat etrafımdaki herkes dr gayet mutlu ve sorunsuz biçimde dsg kullanıyor. Forumda yazılanlar ile gerçek hayatın kesinlikle bağdaşmadığını düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaMoreau

Anlamadığım nokta forumda dsg arızadan kullanılmıyor fakat etrafımdaki herkes dr gayet mutlu ve sorunsuz biçimde dsg kullanıyor. Forumda yazılanlar ile gerçek hayatın kesinlikle bağdaşmadığını düşünüyorum.

Dışarıda insanlar, etraflarındakine "sorup soruşturmadım, dsg aldım" diyemiyordur belki de. "Enayi" yerine konmak istemiyorlardır. Hani borsada sadece kazandıklarında anlatıp kaybettiklerinde kimseyle paylaşmayanlar gibi. Oysa bu, müşterinin hatası değil, üreticinin çakallığı.
  • DSG mantıksal ve teoriksel olarak çok başarılı bir otomatik şanzıman kesinlikle özellikle orta segmentte . Şimdi burda bu kadar sorun çıkarttığını söyleyen insanlara yalancı diyemem . Aynı şekilde sorunsuz olduğunu söyleyen insanlarada yalancı diyemem . Demekki sorun çıkartabilen ama şansına sorun çıkartmadan da devam edebilen bir mekanik parça(hemen hemen herşey gibi ) bir yerde şansa bağlı . Burda asıl eleştrilmesi gereken konu Doğuş otomotivin tutumu
  • Garantiler bitince ne olacak çok merak ediyorum dogrusu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSuNaMi_

quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Gizli kusurlu mu? Gizlisi kalmadı açık kusurlu..Yakında mahkeme kararı ile kataloğa yazdırtacaklar..DSG şanzımanlı araçlarımız kusurludur iade dava kabul edilmez diye

Komik değil, nedir amaç insanları dsg li araç almaktan kurtardığınızı felan mı sanıyorsunuz?

Boşuna çabalıyorsunuz. Gizli kusurlu yani üretim hatasından dolayı enjektör değişimleri olan mercedes e350 ler oldu. Eee? Söyleyinde almasınlar...

lakin mercedes o enjektörleri değiştirirken bizde böyle bir hata yok kullanıcıda hata var demişmidir ? yada öncesinde mercedes o aracı satarken veya sattıkdan sonra bu kusur hakkında hiçbiryerde konuşmayacaksın diye belge imzalatmışmıdır ?

yoksa
    hatasını kabul ederek direk enjektörleri değiştirmişmidir?

bu soruları yanıtlarsanız farkı daha iyi anlarız.

Off felaket gömmüşsün adamı.

• quote:

Orijinalden alıntı: edıfıce

Garantiler bitince ne olacak çok merak ediyorum dogrusu...

Ne olacak millet telef olacak. Ortalık mahşer alanına dönecek.
  • Sosyal medya bu kadar yaygın bir halde iken bu riski nasıl alıyorlar anlamıyorum. Böyle bir belge imzalatmanın kendi topuğuna sıkmaktan farkı yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

quote:

quote:

Gizli kusurlu mu? Gizlisi kalmadı açık kusurlu..Yakında mahkeme kararı ile kataloğa yazdırtacaklar..DSG şanzımanlı araçlarımız kusurludur iade dava kabul edilmez diye

Komik değil, nedir amaç insanları dsg li araç almaktan kurtardığınızı felan mı sanıyorsunuz?

Boşuna çabalıyorsunuz. Gizli kusurlu yani üretim hatasından dolayı enjektör değişimleri olan mercedes e350 ler oldu. Eee? Söyleyinde almasınlar...

lakin mercedes o enjektörleri değiştirirken bizde böyle bir hata yok kullanıcıda hata var demişmidir ? yada öncesinde mercedes o aracı satarken veya sattıkdan sonra bu kusur hakkında hiçbiryerde konuşmayacaksın diye belge imzalatmışmıdır ?

yoksa

Off felaket gömmüşsün adamı.

şartlar mecbur bırakıyor hacı

• quote:

Orijinalden alıntı: BorgaXxX

DSG mantıksal ve teoriksel olarak çok başarılı bir otomatik şanzıman kesinlikle özellikle orta segmentte . Şimdi burda bu kadar sorun çıkarttığını söyleyen insanlara yalancı diyemem . Aynı şekilde sorunsuz olduğunu söyleyen insanlarada yalancı diyemem . Demekki sorun çıkartabilen ama şansına sorun çıkartmadan da devam edebilen bir mekanik parça(hemen hemen herşey gibi ) bir yerde şansa bağlı . Burda asıl eleştrilmesi gereken konu Doğuş otomotivin tutumu

usta zaten o konuda hiç kimsenin diyecek sözü yoktur emin ol. Mercedesin ve toyotanın şanzımanından sonra DSG gelir benim gözümde serilik ve performans olarak. Fakat dostum malesef iş sorunsal boyuta gelince o güzelliğin bi anlamı kalmıyor

• Dsg alicaksan 100 kere dusuneceksin
    Kasimpasa uzay otoya ugramaniz yeterli olucaktir arizali dsg coplugune donmus vaziyette

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DSG pişmanlıktır

Bomb has planted
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kqpeli

Dsg alicaksan 100 kere dusuneceksin
    Kasimpasa uzay otoya ugramaniz yeterli olucaktir arizali dsg coplugune donmus vaziyette

kedidir onlar kedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kqpeli

Dsg alicaksan 100 kere dusuneceksin

• oquzdag O kullanıcısına yanıt
    Evet aynen öyle milleti daha fazla yanlış yapmaktan kurtaralım koruyalım diye yazıyoruz. Mercedesler hakkında arkadaş gereken cevabı vermiş artık sizde de daha konuşacak hal kalmamış..Bir de unutmuştum evet nedir bu millete kağıt imzalattırıp aracın kusurlarından bahsetmeyeceksin diye zorlamalar. Mafyavari hareketler değil mi bunlar? VW de iyi valla Doğuş u salmış milletin üzerine kıs kıs gülüyor.Yapsın bakayım böyle sözleşmeler Avrupa da, tüketiciler mahkemeye verir ciğerini sökerler alimallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaMoreau

Anlamadığım nokta forumda dsg arızadan kullanılmıyor fakat etrafımdaki herkes dr gayet mutlu ve sorunsuz biçimde dsg kullanıyor. Forumda yazılanlar ile gerçek hayatın kesinlikle bağdaşmadığını düşünüyorum.

Çevremde garantiden değiştirdiğini bildiklerim var o işçilik ücreti hariç ücret almadılar, servis bakımlıysa garanti sürecini işletiyorlar.En azından ben sıfır şanzıman parası veren görmedim.Fakat ilerki zamanlarda servislerin yaklaşımı ne olur bilemem.

Arkadaşların dediği doğru buradaki bazı yazılar adeta karalama düzeyine gidiyor, söylenen söylendi alan alır almayan almaz karar alıcıya bırakılmalı.Ben alır mıyım garantisi bitmiş ikinci el, almam bu da benim kararım.
  • quote:

quote:

quote:

yoksa

Hangi vw servisi sorun çıkan dsg için Kullanıcı hatası demiş? yok öyle bir şey, yahu ısrarla kendi tecrübe etmediğiniz şeyleri iddia etmeyin diyorum. Devam ediyorsunuz.

Mercedesin o sorunla ilgili tüketicilerine nasıl bir uygulama yaptığını bilmiyoruz. Garantisi bitenleri bile ücretsiz değiştirmişmi? siz biliyorsanız buyrun paylaşın. Bazı firmalar garantili araçlarda bile enjektörleri garantiye sokmuyor, kötü yakıt vs. ihtimalinden dolayı.

Ancak vw nin 2.0 tdi enjektörlerini 4 yıllık araçlarda bile ücretsiz değiştirdiğini biliyorum. Örnekdeki amaç, ücret istenmesi veya istenmemesi, aracın yaşına, sorunun boyutuna göre değişebileceğini göstermek.

tüketici imzalamasaymış, mahkemeye verseymiş, bütün mecralarda şikayetçi olsaymış. Bir çıkarı varki imzalamış. hakkı olmayan bir şey almışki imzalamış. GArantisi bitmiş aracın tamiratında indirim elde etmiş. Baba ile oğul arasında bile ne sözleşmeler imzalanıyor. iki taraf arasında imzalanan bu sözleşme hukuka aykırı felan değil.

Bakın durum şu. Hiç kimse memnun olmadığınızı ifade etmenizi engelleyemez. Mevzu olan, şikayet edilmemesi. Mahkemelerde bile bu kararlar çıkmıyormu?
    Geçenlerde ikide bir arızalanan çin işi tableti iki kere değiştiren servise, bana paramı iade edin dedim. Para iadesi yapamayız dediler. Sizi elimden gelen bütün sosyal medyada kötülerim dedim. Bir kaç kelam da birşeyler yazdım.
    Sonra müşteri hizmetlerinden şikayet etmezseniz paranızı gönderelim dendi. Gönderdiler ve konu kapandı. Ama soranlara sakın çin işi tablet almayın diyorum. Ancak firma sorunumu çözdüğü için firma ismi zikretmiyorum. Sonuçta aramızda sözlüde olsa bir anlaşma yaptık. Benim bakış açımda insan "verdiği sözleri yerine getirebildiği kadar" insandır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• VAY serhat neler dönmüş gördün mü :)))))
  • Son zamanda çevremdeki iki kişiyi tam Jetta alacakken Toyota Corolla Cvt'ye döndürdüm. Şu an çok memnunlar.

Dsg problemini biraz abarttım anlatırken ama olsun sonuçta içim çok rahat vatandaşlık görevimi yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaTaDoR

Son zamanda çevremdeki iki kişiyi tam Jetta alacakken Toyota Corolla Cvt'ye döndürdüm. Şu an çok memnunlar.

Dsg problemini biraz abarttım anlatırken ama olsun sonuçta içim çok rahat vatandaşlık görevimi yaptım.

Zaten döndürememiş olsanda büyük ihtimal arabaları şu an hala alamamış olduklarından hala bol bol vaktin olurdu :)
  • MaTaDoR kullanıcısına yanıt
    Bravo..tepki budur işte, zamanla iyice anlaşılacak tüketici tarafından bu ve benzeri faullü yaklaşımlar..ektiklerini biçecek insanımıza saygısı olmayan şirketler
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.