Şimdi Ara

DSG Şanzıman (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.706
Cevap
67
Favori
134.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AxiZebaniA

Konu sahibinin vw ye attığı maille gelen cevap mailinin türkçesi yok mu?

eğer ingilizceniz varsa almanca-ingilizce çevirisini google translate'den yapıp okuyabilirsin. özetle, "bizim tüm ülkelerin sorunlarına bakan global bir birimimiz yok, lokal distribütörlerle işi hallediyoruz, sizin distribütör doğuştur, yazdığınızı onlara iletiyorum" demiş.

DSG ile ilgili doküman topluyorum ben de, inşallah üşenmezsem ben de hukuki süreç başlatıcam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: saldi

quote:

Orijinalden alıntı: AxiZebaniA

Konu sahibinin vw ye attığı maille gelen cevap mailinin türkçesi yok mu?

eğer ingilizceniz varsa almanca-ingilizce çevirisini google translate'den yapıp okuyabilirsin. özetle, "bizim tüm ülkelerin sorunlarına bakan global bir birimimiz yok, lokal distribütörlerle işi hallediyoruz, sizin distribütör doğuştur, yazdığınızı onlara iletiyorum" demiş.

DSG ile ilgili doküman topluyorum ben de, inşallah üşenmezsem ben de hukuki süreç başlatıcam :)

Teşekkür edem hocam :) valla bende passat almayı düşünüyodum ama bu dsg işi vazgeçirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu DSG neymiş böyle.

• Başlığın adı neden 'DSG Şanzımanın gizli kusurlu
    olduğuna dair mahkeme kararı
    ' iken 'Dsg Şanzıman' olarak değişti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 16 Haziran 2015; 23:44:01 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Acaba yandaş Yargıtay mahkeme kararını bozduğundan konu sahibi 3,5 atmasından dolayı olmasınmı?

Nasıl bir ülkede yaşadığımızı unutuyoruz sanırım.

• Şıhayenk müdahale ettirmiştir.

• Konu başlığı uzun oldugundan ve zaten konu icerigide bu yönde gelistiginden konu basligini degistirdim arkadaslar. Altinda bisey aramayin 😀

• Yüzbilerce satılan arabada bir tane hata çıktı diye bütün markayı suçlayamassın. Arkadaşım 1.4 tsı dsg golfünü detaylı ekspertiz yaparak sattı 50 binde araba motor dynodan full çıktı vites geçişlerinde en ufak hata olmadığı söylendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bağkur_borcu

Yüzbilerce satılan arabada bir tane hata çıktı diye bütün markayı suçlayamassın. Arkadaşım 1.4 tsı dsg golfünü detaylı ekspertiz yaparak sattı 50 binde araba motor dynodan full çıktı vites geçişlerinde en ufak hata olmadığı söylendi.

Biz DSG şanzımandan bahsediyoruz arkadaşım, tüm markadan değil. Ayrıca bunu ben demiyorum, bilirkişilere dayanarak mahkeme diyor. Sen tüm olup biteni sadece arkadaşının arabası ile değerlendiriyorsan bu senin ne kadar kısır bir değerlendirme tarzının olduğunu gösterir.
  • bağkur_borcu kullanıcısına yanıt
    Tabi dedikleriniz doğru olabilir ama vw'nin "şanzımanın sıcak ve nemli bölgelerde arıza verebildiği" açıklaması ve Çin gibi pazarlarda dsg için verilen 10 yıl garanti olguları ortada iken bırakın tüketici kendi karar versin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Causa Sui

quote:

Orijinalden alıntı: bağkur_borcu

Yüzbilerce satılan arabada bir tane hata çıktı diye bütün markayı suçlayamassın. Arkadaşım 1.4 tsı dsg golfünü detaylı ekspertiz yaparak sattı 50 binde araba motor dynodan full çıktı vites geçişlerinde en ufak hata olmadığı söylendi.

Biz DSG şanzımandan bahsediyoruz arkadaşım, tüm markadan değil. Ayrıca bunu ben demiyorum, bilirkişilere dayanarak mahkeme diyor. Sen tüm olup biteni sadece arkadaşının arabası ile değerlendiriyorsan bu senin ne kadar kısır bir değerlendirme tarzının olduğunu gösterir.

eskifen en çok satan vw-skoda-seat-audi markalarıydı, şimdi ise nerdeyse sadece bunlar satılıyor. Bunların hepsinin otomatiği dsg. Buna rağmen bu kadar az hata bence ödül almalı dsg

• "Buna rağmen bu kadar az hata bence ödül almalı dsg"

İlginç tespit.
  • bctrbbilisim B kullanıcısına yanıt
    WW çalışanı 155 bin tl lik araca binemezmiş.Öğrenmiş olduk.
  • Garantisi varmıydı hocam?

• Bildiğiniz gibi DSG şanzımanı 5.000 tl vererek Başaran otomotivde komple değiştirmiş ve akabinde aracımı satmıştım.Geçen hafta öğrendim ki sattığım aracın şanzımanının mekatroniği yeniden bozulmuş ve sahibi 1.850 tl ye değiştirmek zorunda kalmış.Güya şanzımanı 2 yıl garantili demişlerdi garanti kapsamına sokmamışlar.
  • Korku filmi ya
  • 1,5 sene sonra tekrar çöp.
    Kimse vites geçişleri çok iyi,hızlı ,benim başıma gelmedi diye bu şanzımanı temize çıkarmaya çalışmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 31 Ağustos 2015; 13:26:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baruch Spinoza

Bildiğiniz gibi DSG şanzımanı 5.000 tl vererek Başaran otomotivde komple değiştirmiş ve akabinde aracımı satmıştım.Geçen hafta öğrendim ki sattığım aracın şanzımanının mekatroniği yeniden bozulmuş ve sahibi 1.850 tl ye değiştirmek zorunda kalmış.Güya şanzımanı 2 yıl garantili demişlerdi garanti kapsamına sokmamışlar.

Ohoo! Bu nedir yahu?

Ne oldu? Parça garantisi, İyi niyet, sırt sıvazlama vs......
  • Sorun yaşayanlara hiç üzülmüyor hatta seviniyorum. Hakediyorsunuz.

• bugün öğlen yolda kalmış golf gördüm dsg'li, asfaltın ortasında durmuş adam kaputu açmış servis bekliyordu. arabadan takır tukur sesler geldi ilerlemedi dedi. dsg sorunuydu zannedersem.

yazık la kimin wv'cisiyse..
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.