Şimdi Ara

DSG Şanzıman (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.706
Cevap
67
Favori
134.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Baruch Spinoza

Bildiğiniz gibi DSG şanzımanı 5.000 tl vererek Başaran otomotivde komple değiştirmiş ve akabinde aracımı satmıştım.Geçen hafta öğrendim ki sattığım aracın şanzımanının mekatroniği yeniden bozulmuş ve sahibi 1.850 tl ye değiştirmek zorunda kalmış.Güya şanzımanı 2 yıl garantili demişlerdi garanti kapsamına sokmamışlar.

Sattığınız adama söyleseydiniz keşke 2 yıl garantiliydi bu diye.
    Boşa para vermeseydi bari.
  • quote:

Bildiğiniz gibi DSG şanzımanı 5.000 tl vererek Başaran otomotivde komple değiştirmiş ve akabinde aracımı satmıştım.Geçen hafta öğrendim ki sattığım aracın şanzımanının mekatroniği yeniden bozulmuş ve sahibi 1.850 tl ye değiştirmek zorunda kalmış.Güya şanzımanı 2 yıl garantili demişlerdi garanti kapsamına sokmamışlar.

kardes soyleyecek birsey bulamiyorum,dsg alacaklara okutmak lazim bunlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

bugün öğlen yolda kalmış golf gördüm dsg'li, asfaltın ortasında durmuş adam kaputu açmış servis bekliyordu. arabadan takır tukur sesler geldi ilerlemedi dedi. dsg sorunuydu zannedersem.

yazık la kimin wv'cisiyse..

Siz asfaltın ortasında durunca kaza olmamış Allahtan.
    Yardım edeyim derken kaza olabilirmiş..
  • Gine belli kişiler koşmuş gelmiş konuya

• quote:

Orijinalden alıntı: sseker

quote:

Sattığınız adama söyleseydiniz keşke 2 yıl garantiliydi bu diye.
    Boşa para vermeseydi bari.

Söyledim tabi hocam hatta faturasini bile verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sseker

quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

bugün öğlen yolda kalmış golf gördüm dsg'li, asfaltın ortasında durmuş adam kaputu açmış servis bekliyordu. arabadan takır tukur sesler geldi ilerlemedi dedi. dsg sorunuydu zannedersem.

yazık la kimin wv'cisiyse..

Siz asfaltın ortasında durunca kaza olmamış Allahtan.
    Yardım edeyim derken kaza olabilirmiş..

yok kardeş ben yürüyerek gidiyorum iş yerime, evime yakın. kaza olcak bi yer değildi hem, dörtlüleri yakması için uyardım yine de.
  • servisde calışan tanıdığım var o bile manuel alın diyor.arıza yapıyormuş dsg .bu yalan filan değil.ama yüzde kacı arıza yapar o şansa kalmış birşey artık.ama yurt dışında bile 10 yıl garanti verdiklerine göre yurt dışında kabul etmişler.bizim burda malasef sıkıntı var demekki. garantiden dolayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: beratgazi

Gine belli kişiler koşmuş gelmiş konuya

Kim gelecekti,arabayi garantiyi bitmeden garibanlara kakalayan vw fanboylari mi?1500 lirayi da sen verirsin artik.Garibani kaziklamak kolay nasilsa
  • Bence her markanın yaptığı arabada her hangi bir hata çıkabilir. Önemli olan markanın üreticisi ile bayisi ile servisi ile bu problemi sahiplenmesi ve müşterisini mağdur etmemesidir. Güven zor tesis edilir ama çok çabuk bozulur. Görünen o ki, Volkswagen tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de artan satış rakamlarının altından kalkmakta zorlanıyor. Ben Volkswagen'deki bu büyümeyi ve beraberindeki pazarlama stratejisini obez (ayakları yere sağlam basmayan) bir şekilde ilerletmeye başladığını düşünüyorum. Doğuş da bunun altından zor kalkacak gözüküyor. Bu yüzden müşteri şikayetlerine gereken hassasiyet acilen verilmelidir. Kusurlu bir parça üretildiyse bunun müşterideki maliyetinin sahiplenilmesi gerekir. Öte yandan devletin de tüketiciye destek olması gerekir. VW'nin onca aracı belli sebeplerden dolayı ABD'de recall alırken, Türkiye'deki kullanıcıların da hakları benzer şekilde güvence altında alınabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

quote:

Orijinalden alıntı: beratgazi

Gine belli kişiler koşmuş gelmiş konuya

Kim gelecekti,arabayi garantiyi bitmeden garibanlara kakalayan vw fanboylari mi?1500 lirayi da sen verirsin artik.Garibani kaziklamak kolay nasilsa

Tamam hemen

• bide dalga geçiyorsunuz.insan utanir ya neyse
  • Bakıyor 20-30 gün geçmiş kimse yazmamış @Aydoğan* up yapıyor saçma bir yazı ile. Yalandan 3-5 yazı girilip alev lıyor sonra tısss. Sonra @Aydoğan* yine aynı işi yapıyor...
    Bu kadar bayağı bir konu oldu artık DSG.
  • Distribütör değil bildiğin çete bunlar. İyi ayaginada sikariz dagada kaldiririz dememişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojana -- 1 Eylül 2015; 7:02:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bctrbbilisim

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Kendisinin sorun yasamamamis olmasi o malin kusurlu olmadigi anlamina gelmez. Kac tane arkadasim var dsg li araci olup da sorun yasayan. Bunlardan biri de bendim. Sorunlu olmasa her yil guncelleme, yazilim, güçlendirme vs gelmez.

benimde anlatmak istediğim tam olarak bu benim sorun yaşamam kusurlu olmadığı anlamına geldiği gibi sizin sorun yaşamanız kusurlu olduğu anlamına gelmez herkezin kısmeti kendinedir sadece Türkiyede 6 milyon adet satan bir şanzımandan bahsediyoruz tabiki çok sayıda arızaya rastlayacaksınınız, ben özellikle kendi araçlarımın plakalarını verdim sorun yaşamadığımı belirttim nedense ama yorumları okuduğumda kimse aracı ile bilgi vemeden şirketinin arabasıyla arkadaşının arabasıyla komşusunun arabasıyla yorum yapıyor,

kaldıki dsg şanzumandan bahsediyorsunuz yani konforlu vites değiştirme sarsıntısız ve bu şanzumanı almak için normalinden ciddi oranda fala para vermeniz gerekiyor böyle bir şanzımanlı araca binecekseniz 5 bin tl lik arıza ücreti ödeyince ortalığı yıkmayacaksınız ayağınızı yorganınıza göre uzatın manuel ve parçası ucuz yerli malı araba alın

Ağır wv fanboyusunuz, hayırlı olsun yeni işiniz.

• Bu aşağıdaki cümle ile başlayan daha önce yazdığım mesaj, kendilerine ağır geldiği için VW yardakçıları tarafından şikayet edilmiş ve yönetim tarafından da 3. şahıslara hakaret gerekçesi ile silinmiş durumdadır..Şimdi herkese soruyorum bu mesajda 3. şahısın ismi neydi?? Kime hakaret etmişim ? Forum da yönetim de iyice ciddiyetini kaybetmeye başladı..YAZIK

Bu DSG işi tamamen AIDS e benzedi .......
  • 1 tane küfür etmemiş üyeyi dsg yüzünden banladilar burda kardeş,hala attiklari banin sebebini söyleyemiyorlar,küfürcülerin banını açtılar shadowun banını açmıyorlar ondan bişey deme,üstü kapali dokundur benim yaptiğim gibi,sen banlattirmaya bak laf edenleri
    Bu fanboylar bana da shadowun fake üyeliğisin dediler,çatır çatır uyari aldirdim hepsine kardeşim.böyle apaçi,fanboy tip gördün mü hemen şikayet et karşilikli atişmaya da girmedin mi sıkıntı kalmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SkiP_ -- 1 Eylül 2015; 17:29:54 >
  • bizim burada scirocco ile deli gibi gazlamasına rağmen bir sorun çıkmadı sanırım şans işi
  • DSG

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +7Can

Bence her markanın yaptığı arabada her hangi bir hata çıkabilir. Önemli olan markanın üreticisi ile bayisi ile servisi ile bu problemi sahiplenmesi ve müşterisini mağdur etmemesidir. Güven zor tesis edilir ama çok çabuk bozulur. Görünen o ki, Volkswagen tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de artan satış rakamlarının altından kalkmakta zorlanıyor. Ben Volkswagen'deki bu büyümeyi ve beraberindeki pazarlama stratejisini obez (ayakları yere sağlam basmayan) bir şekilde ilerletmeye başladığını düşünüyorum. Doğuş da bunun altından zor kalkacak gözüküyor. Bu yüzden müşteri şikayetlerine gereken hassasiyet acilen verilmelidir. Kusurlu bir parça üretildiyse bunun müşterideki maliyetinin sahiplenilmesi gerekir. Öte yandan devletin de tüketiciye destek olması gerekir. VW'nin onca aracı belli sebeplerden dolayı ABD'de recall alırken, Türkiye'deki kullanıcıların da hakları benzer şekilde güvence altında alınabilir.

İyide Doğuş hükümetle konsorsiyum halinde vatandaşı resmen düdükleyen haramzade bir şirket?

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Sorun yaşayanlara hiç üzülmüyor hatta seviniyorum. Hakediyorsunuz.

Arkadaşım,duygularına katılmayı çok isterdim ama herkes bu veya başka forumları takip edip bozuk DSG hakkında bilgiye sahip olamıyor maalesef.
    Çevremde vw alacak kişileri hep DSG yüzünden uyarıyorum fakat 80 milyonluk ülkede görünen odur ki dsg satışları hızla devam ediyor.Bu da insanlarımızın dsg konusunda bihaber olduğunu gösteriyor.Fakat gün gelecek ortalık dsg çöplüğüne döndükten sonra medya haber yaparsa insanlarımız aydınlanmış olacak.O zamana kadar VW şanzımandan yolmaya devam edecek.

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.