Konfor olarak polo daha iyi. Tüketim ve performans olarak era daha iyi. Ortalama tüketim şuan 11 litre 3 5 km lik kısa mesafede kullanıyorum birde arabaya yeni yeni alışıyorum. Zamanla düşeceğini düşünüyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dsg'ye Alışma Süreci (2. sayfa)
-
-
Evet bunlara auto hold yokmuş. Kavrama dan olacağını sanmıyorum çünkü yeni değişmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O kısa mesafede 11 litre çok normal hocam.yokuslarda polo nasil hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her ay kenara 3 5 kurus atarak olasi masraflara alismak da mumkun
Fena değil şuana kadar zorlandığını görmedim
1.0 motor araç olduğu için sıkıntı yaşıyorsun bende 2.0 TDI passat vardı uçak gibiydi...
dsg yokuşta kalkmaz gaz vermen gerek ancak düz yolda gider kendi. ilk kalkışta şanzımanı korumak için geç alıyor biraz haklısın. ayağın biraz alışması lazım istediğin dengede vermek için. spor moda alıp dene bir de. spor modda daha net tepki veriyor.
-
2012 leon vardı bizde aldığımızda ayağını frenden çekince düz yolda kendi gidiyordu sonra mekatronik patlayınca servis değişim yaptı. Ondan sonra araba kalkışlarda kamyon gibi oldu gaz veriyorsun anca kalkıyor, sonra satıp kurtulduk bombadan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 13 Şubat 2023; 15:33:14 > -
Her Dsg gaza basmadan ilerler diye bir şey yok. Bendeki gaza basmadan gitmiyor. Hatta böyle daha iyi oluyor. Ayağım sürekli frende durmuyor. Araç durunca ayağımı frenden çekebiliyorum. Yanlış bilgi yazmışsınız.
-
Sizin bahsettiginiz auto hold, dsg degil
Zafer Aksoy AkademiyoutubeAuto Hold ( yokuş tutuş ) Nedir ? Nasıl ve Nerede Kullanılır ?https://www.youtube.com/watch?v=OXkp8Jk6ekc&feature=youtu.be
Benim araçta da frenden çekince diğer otomatikler gibi ilerlemiyor. Yani arada bariz fark var. Bunda hafif gaz vermezsen adım adım gidiyor ancak.
Evde Tork konvertörlü araçlar var onlarla arasında baya fark var bu konuda.
İyi mi kötü mü kişiye göre değişir alışana kadar ilk başta yoruyor.
Bende auto hold yok ama yokuş kalkış tarzı bir şey var. Frene sonuna kadar basınca ne geri kayıyor ne ileri gidiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 13 Şubat 2023; 19:58:0 >
Auto Hold un ne olduğunu nasıl kullanıldığını anlatan videoyu paylaşmanız bu teknolojiyi bilmeyenler adına aydınlatıcı olmuş. Sizin "Dsg gaza basmadan ilerlemez" yazmanız ne anlama geliyor? İlerleyen yada ilerlemeyen araç değil mi? Dsg o devinimi sağlayan bir ekipman. Ben de diyorum ki araç ilerlemiyor. Yanlış olduğunuzu düşündüğüm nokta budur.
-
Aracınız nedir? (Marka-model-model yılı-motor)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autindustry -- 13 Şubat 2023; 20:38:42 > -
DSG.nin nasıl çalıştığını görmek isteyenler aşağıdaki videoyu 5.55'ten itibaren izlesin. Rampada dahi aracın gaza basmadan kalkıp yürümesi gerekir (Aşırı dik rampada tabi ki gazsız ilerlemesini beklemeyin)
Bahattin AKKAYAyoutubeDSG şanzıman kavrama sorunu, probleminin nasıl anlaşılır? 2. El DSG araç alırken kavrama sorunu var mı? Bu sorular DSG şanzımanlı araç sahiplerinin ve DSG şanzımanlı araç almak isteyen herkesin kafasındaki temel sorudur. Kavramada problem var ise nasıl anlaşılır uygulamalı bir şekilde anlattım. DSG Kavrama değişim maliyeti ne kadar tutar? Keyifli Seyirler #DSG #kavrama #DSGKavrama #DSGşanzıman #otomatikviteshttps://www.youtube.com/watch?v=URaXPeGXZ6A&feature=youtu.be -
1.2 110 bg 2015 Golf. Anlaşılmayacak bir şey yok. Dsg hilholder devrede, vites kolu "D" de ve araç gitmiyor. İstersen video sunu da atarım. Ha burada dsg yi gaza basmadan boşa alan bir sistem vardır yoktur vs. araştırmadım. Gerek te yok. Sonuçta araç gaza basmayınca gitmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teteni -- 13 Şubat 2023; 21:2:37 > -
Aracınızda sorun var, şanzımana baktırın. İlk başta attığım auto hold videosu zaten tsi golf 7
Edit: Edit yapmışsınız, videoyu atın da bakalım. Ayrıca, hill holdun 2 saniye kapanmasını tabi ki bekleyeceksiniz. Hill holdun devrede olduğu yokuşta araç 2 saniye sonra serbest kalacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autindustry -- 13 Şubat 2023; 21:7:47 > -
Aracı alalı yaklaşık 25 bin km oldu. Daha önce DSG kullanmadım. Ve bu bir sorun mudur? Rahatsızlık duymadığım için hiç soruşturmadım. DSG nin arızalı olduğunu düşündürecek her hangi bir aksaklık kararsızlık, ısınma ya da absürt viteslere atma vs. hiç olmadı. Kısacası bu kadar km de beni şüpheye düşürecek bir durum yaşamadım.
En kısa sürede video çekip atacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teteni -- 13 Şubat 2023; 21:9:45 > -
Büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum ancak kavramanızın ömrü bir şekilde azalmış ve sonlara doğru yaklaşıyor da olabilir. İşten anlayan birine adaptasyon yaptırırsanız, kavrama ömrü tükenene kadar daha güzel şekilde kullanma şansınız olur
Eninde sonunda bir şekilde sarf malzemesi tükenecek, 1.000 euro civarına sıfırlamanız gerekecek. Çok kafa yormaya gerek yok. Ancak aracınızın çalışma şekli fabrikasyondan uzaklaşmış
-
S modda ve Manüel de deneyecegim.
Peki 1.0 Tsi için yazılıma ne diyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X