Merhaba arkadaşlar 10 yıldır kullandığımız 2011 1.5 Crdi Accent Era otomatik aracımızın yanına 2018 1.0 Tsi Dsg Polo aldık. ( era yı satmadım) 10 yıl Era kullandıktan sonra Polo çok farklı geldi. Uzun süredir çift kavramalı otomatik kullanmamıştım. Era tam otomatik olduğu için frenden ayağını çekince yürüyordu. Malesef Polo da gaz vermeden hareket etmiyor. Hafif gaz verdiğimde 1500 devir civarı araba zor yürüyor biraz fazla basınca birden kalkıyor. Bunun pratiği nedir? Daha rahat kullanmanın tekniği nasıl acaba alışması kolay olur mu? Teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dsg'ye Alışma Süreci
-
-
Bir videoda görmüştüm, bilgisayar ile şanzımanı kalibre ediyorlardı. Ayağını gazdan çekince araç hareket ediyordu. Sizin araca da o ayar gerekebilir.
https://www.youtube.com/watch?v=_3UHaMBMZWk&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler Hocam araştıracağım
Turbo.
Edit: sıkıntı yok normal olan bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC01DF2E2 -- 12 Şubat 2023; 15:37:11 >
Dsg böyle, hatta geri de kaçırır yokuşlarda. Alışma süreci gerektirir
Dsg ilk kalkışta gerçekten kötü. Ayağını çekersin gitmez basarsın fırlar. Edc daha iyiydi simdi de bmw nin çift kavramasını kullanıyorum o da iyi kalkışlrda dsgden.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yaklaşık 6 yıl imzamda ki dsgli aracın sahibi oldum. Onun dışında da bir çok dsgli araç kullandım, hepsi de frenden çekince yokuşta değilse yürüyordu. Gaza hafif dokunup araca ilk kalkışı verdikten sonra normal gaz verince akıp gider zaten. Alışırsınız zamanla.
-
kavrama omrunu bitirmek uzere oldugu icin gec kavrayip birden kavriyor maalesef.
umarim kalibrasyonla kurtarir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 12 Şubat 2023; 18:44:41 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kavrama 1 ay önce değişmiş
Diğer arkadaşlara da teşekkürler alışamazsam değiştiririm
dostum Auto Hold kapat sorunun çözülür
Bu zamana kadar dsg'li birçok araç kullandım (caddy,octavia,passat) hepside frenden ayağımı çekince yürüyordu gaza basmama gerek kalmadan.
Sizin araçtaki sorun belki yazılımla halledilebilir yukarıda bir arkadaş videosunu paylaşmış zaten.
-
Start stopu kapatınca biraz daha iyi oldu
Stronic aracım ayağımı frenden çekince ilerliyor. Autohold devrede ise ilerlemez.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aracında auto hold açık ondan yürümüyor. kapatırsa çözülecek sorunu
-
quote:
Orijinalden alıntı: TSuNaMi_aracında auto hold açık ondan yürümüyor. kapatırsa çözülecek sorunu
polo'da auto hold yok yokuş kalkış desteği var onuda kapatamaz zaten.
yokuşta gaza basmadan yürümemesi normal ama düz yolda yürümesi lazım.
bence arkadaşın aracında sorun var.
-
Yakıt olarak eraya göre nasıl artı performans ve konfor olarak yorumlar mısınız hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- fiat doblo 1.6 multijet safeline yorumları
- polo 1.0 tsi comfortline yorum
- opel corsa 1.2 kullanıcı yorumları
- istanbul"da kış lastiği gerekli mi
- chery tiggo 7 pro euro ncap kaç yıldız
- suzuki swift 2024
- honda hornet 750 fiyat
- togg ortakları ayrıldı
- alpine araba
- omoda 5 ev
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X