Bildirim
SİZDE 7 İLERİ(KURU TİP) DSG MEKATRONİK TAMİRİ VE KAVRAMA DEĞİŞİMİ YAPABİLİRSİNİZ!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir - 5 Masaüstü

Giriş
-
-
haydi kolay gelsin -
Reklam alani..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Videoyu kaydedeyim nasılsa yakında lazım olacak bu gidişle
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Simdi suncacik sey icin mi 10bin lira istiyorlarmis? :V
Video da 2011de yuklenmsis cok gec kalmissin paylasmak icin bissuru magduru kurtarabilirdin :p
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
haydi kolay gelsin
Abi biliyorum çok taş gelecek ama inan bir ark niyet yok ,araştırıyordum denk geldim DSG kullanıcılarının işine yarar dedim (araçlarını garantisi bitmiş olan üyeler için) -
Bütün VW sahipleri birer şanzıman ustası olacak yani -
Şu şanzımanın güzelliğine bakar mısın resmen sanat eseri -
İlk videoda dikkat ettiniz mi? Repair set yapmış Luk firması DSG için -
Evet setleri hazır bir şekilde satışta -
quote:
Orijinalden alıntı: mrmst
İlk videoda dikkat ettiniz mi? Repair set yapmış Luk firması DSG için
DSG süper şanzıman demiyorumama her şanzıman için o tarz kitler vardır
Sonuçta hepsine bakım yapılıyor veya parça değiştiriliyor.
-
Bütün Marmaris şu an arkamda, VW Fethiye Yetkili Satıcısı Başaran'da sponsor olacakmış.
Servis hallediyor zaten iyi niyetten, kasmaya gerek yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: Biturbo
Servis hallediyor zaten iyi niyetten, kasmaya gerek yok.
2 yıl garanti tamam, 1yılda da iyi niyet garantisi ya da 2+2 garanti tamam,peki 5 yaşına girdiğinde bu araç kavrama değişmesi yada mekatronik arızası verir ise ne olacak herkes sıfır araç alamıyor bu memlekette? -
quote:
Orijinalden alıntı: Rdiesel
quote:
Orijinalden alıntı: Biturbo
Servis hallediyor zaten iyi niyetten, kasmaya gerek yok.
2 yıl garanti tamam, 1yılda da iyi niyet garantisi ya da 2+2 garanti tamam,peki 5 yaşına girdiğinde bu araç kavrama değişmesi yada mekatronik arızası verir ise ne olacak herkes sıfır araç alamıyor bu memlekette?
2 yıl garantiden sonra +2 olmadan aracın 4. yaşında doğuştan kavrama'da değiştirdik mekatronikte(full doğuş bakımlı), gayet düzgün davrandılar ve ilerde de bu konuda bir sorun olacağını düşünmüyorum, ha dersen ki aracı 2. el aldım, garantisi bitmiş ve gittim servise, nasıl davranırlar bilemem, belki o zaman yamuk atarlar. -
Bende onu kastediyorum 2. elde ne olacak bu şanzımanlar, 5. yaşında sanırım sahiplerinin çok canını yakacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdiesel -- 18 Ekim 2013; 21:09:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Rdiesel
Bende onu kastediyorum 2. elde ne olacak bu şanzımanlar, 5. yaşında sanırım sahiplerinin çok canını yakacak
Orası muamma işte, ne desem afaki kaçar. Bekleyip göreceğiz, ama piyasada bu kadar dsg'li s-tronic'li araç varken doğuş bu işi çözer, çözmeli yoksa kalıcı bir prestij kaybına uğrar ki inanılmaz meblağlar dönüyor bu şanzımanların değişim fiyatı için. -
Çözecek olsaydı, Rusya,USA ve Çin'de olduğu gibi 10 yıl garanti verir polemik konusu haline getirmezdi. Demek ki en fazla 2+2 yılı doldurmuş olan araç DSG arızası nedeni ile servise geldiğinde ücret talep edecekler. Bu da şunu gösteriyor ki DSG şanzımanlı araçlar 2.elde düşünüldüğü kadar prim yapmayacaklar . -
quote:
Orijinalden alıntı: tartekin
Çözecek olsaydı, Rusya,USA ve Çin'de olduğu gibi 10 yıl garanti verir polemik konusu haline getirmezdi. Demek ki en fazla 2+2 yılı doldurmuş olan araç DSG arızası nedeni ile servise geldiğinde ücret talep edecekler. Bu da şunu gösteriyor ki DSG şanzımanlı araçlar 2.elde düşünüldüğü kadar prim yapmayacaklar .
2. elde durumu bilen almaz, bilmeyen ise doğaldır ki alacaktır...
Zaman gösterecek, bakalım ne olacak.
Benzer içerikler
- mpi motor nedir
- araba yolda giderken stop etti çalışmıyor
- range rover sport 2.7 kronik sorunlar
- 82 h lastik ne demek
- rehinli araç satışı
- audi a3 2025
- ford fiesta sıfır
- byd menzil
- ssangyong torres kullanıcı yorumları
- zeekr 007 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X