Şimdi Ara

SİZDE 7 İLERİ(KURU TİP) DSG MEKATRONİK TAMİRİ VE KAVRAMA DEĞİŞİMİ YAPABİLİRSİNİZ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
12.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DSG kullanıcısı arkadaşları memnun edecek videolardan seçmeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdiesel -- 18 Ekim 2013; 21:07:22 >

• haydi kolay gelsin
  • Reklam alani..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoyu kaydedeyim nasılsa yakında lazım olacak bu gidişle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi suncacik sey icin mi 10bin lira istiyorlarmis? :V

Video da 2011de yuklenmsis cok gec kalmissin paylasmak icin bissuru magduru kurtarabilirdin :p

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

haydi kolay gelsin

Abi biliyorum çok taş gelecek ama inan bir ark niyet yok ,araştırıyordum denk geldim DSG kullanıcılarının işine yarar dedim (araçlarını garantisi bitmiş olan üyeler için)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bütün VW sahipleri birer şanzıman ustası olacak yani
  • Şu şanzımanın güzelliğine bakar mısın resmen sanat eseri
  • İlk videoda dikkat ettiniz mi? Repair set yapmış Luk firması DSG için
  • mrmst kullanıcısına yanıt
    Evet setleri hazır bir şekilde satışta
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmst

İlk videoda dikkat ettiniz mi? Repair set yapmış Luk firması DSG için

DSG süper şanzıman demiyorum ama her şanzıman için o tarz kitler vardır

Sonuçta hepsine bakım yapılıyor veya parça değiştiriliyor.

• Bütün Marmaris şu an arkamda, VW Fethiye Yetkili Satıcısı Başaran'da sponsor olacakmış.

• Servis hallediyor zaten iyi niyetten, kasmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biturbo

Servis hallediyor zaten iyi niyetten, kasmaya gerek yok.

2 yıl garanti tamam, 1yılda da iyi niyet garantisi ya da 2+2 garanti tamam,peki 5 yaşına girdiğinde bu araç kavrama değişmesi yada mekatronik arızası verir ise ne olacak herkes sıfır araç alamıyor bu memlekette?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

quote:

Orijinalden alıntı: Biturbo

Servis hallediyor zaten iyi niyetten, kasmaya gerek yok.

2 yıl garanti tamam, 1yılda da iyi niyet garantisi ya da 2+2 garanti tamam,peki 5 yaşına girdiğinde bu araç kavrama değişmesi yada mekatronik arızası verir ise ne olacak herkes sıfır araç alamıyor bu memlekette?

2 yıl garantiden sonra +2 olmadan aracın 4. yaşında doğuştan kavrama'da değiştirdik mekatronikte(full doğuş bakımlı), gayet düzgün davrandılar ve ilerde de bu konuda bir sorun olacağını düşünmüyorum, ha dersen ki aracı 2. el aldım, garantisi bitmiş ve gittim servise, nasıl davranırlar bilemem, belki o zaman yamuk atarlar.
  • Biturbo B kullanıcısına yanıt
    Bende onu kastediyorum 2. elde ne olacak bu şanzımanlar, 5. yaşında sanırım sahiplerinin çok canını yakacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdiesel -- 18 Ekim 2013; 21:09:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

Bende onu kastediyorum 2. elde ne olacak bu şanzımanlar, 5. yaşında sanırım sahiplerinin çok canını yakacak

Orası muamma işte, ne desem afaki kaçar. Bekleyip göreceğiz, ama piyasada bu kadar dsg'li s-tronic'li araç varken doğuş bu işi çözer, çözmeli yoksa kalıcı bir prestij kaybına uğrar ki inanılmaz meblağlar dönüyor bu şanzımanların değişim fiyatı için.
  • Biturbo B kullanıcısına yanıt
    Çözecek olsaydı, Rusya,USA ve Çin'de olduğu gibi 10 yıl garanti verir polemik konusu haline getirmezdi. Demek ki en fazla 2+2 yılı doldurmuş olan araç DSG arızası nedeni ile servise geldiğinde ücret talep edecekler. Bu da şunu gösteriyor ki DSG şanzımanlı araçlar 2.elde düşünüldüğü kadar prim yapmayacaklar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Çözecek olsaydı, Rusya,USA ve Çin'de olduğu gibi 10 yıl garanti verir polemik konusu haline getirmezdi. Demek ki en fazla 2+2 yılı doldurmuş olan araç DSG arızası nedeni ile servise geldiğinde ücret talep edecekler. Bu da şunu gösteriyor ki DSG şanzımanlı araçlar 2.elde düşünüldüğü kadar prim yapmayacaklar .

2. elde durumu bilen almaz, bilmeyen ise doğaldır ki alacaktır...

Zaman gösterecek, bakalım ne olacak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.