Şimdi Ara

SİZDE 7 İLERİ(KURU TİP) DSG MEKATRONİK TAMİRİ VE KAVRAMA DEĞİŞİMİ YAPABİLİRSİNİZ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
12.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kardeş bu bilgiyi bana 10 gün önce vereydin ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Kardeş bu bilgiyi bana 10 gün önce vereydin ya

Bende yeni gördüm abi yoksa forumda kurtarılacak çok kişi var daha yani
  • Doğuş'un adamları gelip seni indirecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Doğuş'un adamları gelip seni indirecek.

Ustaların elinden ekmeğini aldık diye forumu basmasınlar
  • Peki;

Üretici sorunlu demesine rağmen mevzuyu kavrama sorunu olan kavrama sorunlu dsg'ciler bu videoda tarif edilen onarım şeklini kavrayabilecekler mi?
  • Harika video olmuş. Böyle videolar Amerikalılara lazım zira adamlar kendi garajlarında tamir yapıyorlar genelde, o yüzden DSG yi tamir edemezler diye krize giriyorlardır muhtemelen

Böyle kitler Amerikada çok satılıyor. Adamlarda örneğin lastiğin patlarsa, değiştirmek için servis vs. çağırmak ayıp gibi algılanıyor, mini etekli topuklu güzel teyzeleri lastik değiştirirken görebilirsiniz... Ben takım elbise giysem lastik değiştirmem servis çağırırım şahsen...
  • Burada gosterilenleri su forumda, hatta su ulkede kac kisi yapabilir cok merak ediyorum. Baksaniza en ufak 1 parcanin kaybolmasi bile sanzimani elinize almaniza yeter zaten. Paylasmayin boyle seyler. Simdi biri denemeye kalkacak, sonra sanzimani sokmeye calisirken motorun altinda kalip olecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.