Şimdi Ara

Dsgamers

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar dsg ye bi bakinwww.dsgamers.net
    Server rate:exp5000x adena5000x sp5000x flan canim sıkılıyor orada herkes yabanci biraz turk gelsin diye buraya bu konuyu aciyorum bi bakin servere kurun hosunuza gitmezzse silersiniz o serverde benim adim ReNDKiLLeR pvp evette 3 üncü oldum:) aslinda birinci olurdumda admin teki gm bufflarina sahipmis adi ps1h
    bu adama karismayin yer sizi evet dedigim gibi bi bakın servere canim sıkılıyor orada gm shop var enchant yok canavarlardan dusuyor benim bowum dragonic +7... gelirseniz her turlu yardim ederim size gelmezseniz caniniz saolsun...

• quote:

Orjinalden alıntı: D3V1LM4G3TR

Evet arkadaslar dsg ye bi bakinwww.dsgamers.net
    Server rate:exp5000x adena5000x sp5000x flan canim sıkılıyor orada herkes yabanci biraz turk gelsin diye buraya bu konuyu aciyorum bi bakin servere kurun hosunuza gitmezzse silersiniz o serverde benim adim ReNDKiLLeR pvp evette 3 üncü oldum:) aslinda birinci olurdumda admin teki gm bufflarina sahipmis adi ps1h
    bu adama karismayin yer sizi evet dedigim gibi bi bakın servere canim sıkılıyor orada gm shop var enchant yok canavarlardan dusuyor benim bowum dragonic +7... gelirseniz her turlu yardim ederim size gelmezseniz caniniz saolsun...

Nasıl girecez buraya bi anlat bakalım..??
    Aynı zamanda Extreme de oynuyorum,silmicem..

• quote:

Orjinalden alıntı: Recki

quote:

Orjinalden alıntı: D3V1LM4G3TR

Evet arkadaslar dsg ye bi bakinwww.dsgamers.net

Nasıl girecez buraya bi anlat bakalım..??
    Aynı zamanda Extreme de oynuyorum,silmicem..

silme kardesim forever extreme ben diger serverlarda da oynuyorum xtreme de de oynuyorum ama hiç birisinde tutunamadım cünkü zamanım yetmiyo amq bir kactane sini bıraktım tabiki extrem ei deil arkadas ortamı güsel onda türk yabancı karsık ama yine de adam gibi muhabbeti bilen adamlar orda

• Forever TEmpest..

Her serverda her milletten insanlar var.
    Bunların iyisi vaaarrr kötü sü vaarr..
    Elbette can sıkıcı olaylar yasanacak ve çok bunaldığımız zamanlar olacak.
    Başka server a kaçmak hiçbirşeyi çözemeyecektir.

Amacım 5k x te Tempeste açmayı düşündüğüm charları orda test etmektir.

Giden gider biz burdayız,canlar sağolsun.

Dsgamers ı nasıl kurucaz ???????
  • D3V1LM4G3TR önerin için saol kardeş ama senin IQ seviyen düşük galiba. Güzel kardeşim server öneri ve yorumları die bi konu açtık oraya yazsan daha iyi olmazmı. bin tane server önerileri konusunda topic var. unutmaki senin bu açmış olduğun topic de o topiclerin arasında kaybolup gidecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kazuya55

D3V1LM4G3TR önerin için saol kardeş ama senin IQ seviyen düşük galiba. Güzel kardeşim server öneri ve yorumları die bi konu açtık oraya yazsan daha iyi olmazmı. bin tane server önerileri konusunda topic var. unutmaki senin bu açmış olduğun topic de o topiclerin arasında kaybolup gidecek.

böyle bir şeyden nasıl adamın zekasını anladın cidden merak ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.