Şimdi Ara

KiNGDOM OF AMALUR RECKONiNG (PS3 ANAKONU) 'DEMO US PSN'DE'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Twn01 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
104
Cevap
0
Favori
4.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  KiNGDOM OF AMALUR RECKONiNG  (PS3 ANAKONU)  'DEMO US PSN'DE'

Oyunun Yapimcisi : 38 Studios

Turu : RPG

Platformlar : PC, PS3, XBOX 360

Cikis tarihi :10 Subat 2012

Oyunun başında daha önce Bethesda'da Elder Scroll III ve Oblivion oyunlarının baş tasarımcılığını yapan Ken Rolston dışında, yapımda ünlü yazar R.A Salvatore ve Spawn'ın da yaratıcısı olan Todd McFarlanegibi isimler de bulunuyor.

KiNGDOM OF AMALUR RECKONiNG  (PS3 ANAKONU)  'DEMO US PSN'DE'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 20 Ocak 2012; 8:32:05 >

• Oyun hakkında bilgi yok mu? Online mı oynanıcak skill lvl gelişmesi eşya silah vb. şeyler nasıl acaba sistemi
  • Oyun hakkinda fazla bir bilgi yok sanirim. Hatta ulasabilir elle tutulur dogru duzgun tek vidyo bu. Network uzerinden co-op veya pvp savaslari olurmu hic bilemiyorum. Benimde gonlum olmasindan yana. :)
  • PS3 ü aldıktan sonra en büyük hayal kırıklığını sacred 2 de yaşamıştım. Şöyle yüzlerce kişiyle aynı anda oynayabileceğimiz bir RPG gerekli. Sağlam birşey çıksa ilk ben alacağım ama yok..
  • @ Buffa sacred 2 yi hic oynamadim. DH deki yorumlari takip ettim sacred 2 hakkinda hic olumlu degildi, oyuzden uzak durdum. Eger RPG den hoslaniyorsan Demon's Souls u mutlaka dene. Pisman olmuyacaksin. Hatta Demon's Souls rehber basligindan gerekli butun bilgileri edinebilirsin. Evet MMO turunde henuz bir oyun gelmedi PS3 'e. ileride FFX 14 geliyor. Ama ben Kingdom Under Fire 2 diye bir MMOARTS oyun var cikis tarihi belli degil en cok bekledigim oyunlardan birisi MMO turunde.
  • Demon souls oynayan arkadaşlarla konuştum da mmo tarzı olmaması hoşuma gitmedi. Final Fantasy 14 ün gameplay lerine baktım, beğenmedim combatların çok yavaş hani oyuculuk gerektirmiyor. Bir wow gibi oyun elbetteki gamepad le olmaz bunun bilincindeyim ama bir Shaiya yada metin 2 tipinde (bunlar gibni kalitesiz değil elbette) oyun yapılabilir. Sonuçta gamepadde de 14 tane fonksiyonel tuş var. Sacred 2 nin motoru buna çok elverişli fakat oyun zayıf
  • Bence Kingdom Under Fire 2'yi beklemek daha mantikli, gerci oyun RTS tabanli fakat Aksiyonla sentezlendigi icin ayni zamanda savasin icinde hissettiriyor. PS3 de MMO turunde beklenmesi gereken en onemli oyunlardan biri gibi gozukuyor simdilik. Kimbilir nezaman cikar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BHG ve 38 Studios'un gelmekte olan epik RPG oyunu Kingdoms of Amalur:Reckoning için Comic Con'dan beri yeni bir haber çıkmamıştı. Bugünse Curt Schilling tarafından Reckoning için, oyun içi görüntüleri içeren iki adet duvar kağıdı yayınladı.

• Yalnız oyunun ekibindeki isimler çok sağlam, müthiş bir RPG oyunu bizleri bekliyor gibi görünüyor.

RPG'de en çok ortaçağ dönemini yansıtanları severim bu oyunda öyle üstüne dediğim gibi müthiş isimlerin imzası var oyunda.

2011 müthiş bir RPG yılı olacak birde Diablo 3 geliyor oy oy oy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 16 Aralık 2010; 12:11:34 >
  • PS2 de Spawn denilen oyunu severek oynamisdim yaraticisi, Todd McFarlane mis. Fakat bu oyun RPG degildi. Ama Oblivion muhtesem bir oyundu RPG acisindan seninde belirttigin gibi Ken Rolston'da buyuk kazanc olsa gerek bu oyun icin. Evet 2011 de cok guzel RPG oyunlari ile karsilasicagiz. Basda Demon's Souls un devami niteligindeki yeni oyunu Project DARK, The Whitcher, Elder Scrolls V:Skyrim, insallah Diablo 3
  • ilk vidyolar GDC 2011 de bizlerle:

Şu sıralar Vietnam topraklarında şiddetli çatışmalara giren Battlefield oyuncuları, ilerleyen dönemde Battlefield 3 ile yeni bir cepheye yönelecekler. Electronic Arts, Battlefield 3 ile ilgili ilk bilgileri 28 Şubat - 4 Mart tarihleri arasında San Francisco?da gerçekleştirilecek olan GDC?de duyuracak. 1 Mart?ta oyunla ilgili detayları açıklayacağını duyuran Electronic Arts, oyununsa 2011 yılında piyasaya sürüleceğini not düştü. Öte yandan firmanın GDC?de tanıtacağı diğer oyunlarsa Alice Madness Returns, Crysis 2, Kingdom of Amalur: Reckoning ve Shadows of the Damned.

http://www.level.com.tr/index.php/haber/haber/6984-battlefield-3-icin-geri-saym

• Arkadaşlar bu resim sitesi incelemek isterseniz
    http://reckoningthegame.com/
  • 1 Martta kismetse ilk bilgilere ve vidyoya kavusuruz.
  • Bethesda tarafından yayınlanacak olan RAGE(id Software tarafından geliştiriliyor) ve Kingdoms of Amalur: Reckoning adlı oyunların birer demo ile Pax East 2011'de yer alacakları açıklandı.  11-13 Mart tarihleri arasındaki fuarda çeşitli oyunların yanı sıra geliştirici ve yayıncılardan önemli isimler sunum yapacaklar.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-RAGE_ve_Kingdoms_of_Amalur_Pax_Eastte_Olacak-13415.htm

• RA Salvatore varsa senaryosu harika olur
  • Yılın en iyi yeni IP'sı L.A Noire ile birlikte bence.Tam çıkış tarihini bilen varmı?
  • Ben 2011 biliyordum fakat en son verdigim vidyonun sonunda 2012 yaziyordu :)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.