Bildirim
KiNGDOM OF AMALUR RECKONiNG (PS3 ANAKONU) 'DEMO US PSN'DE' (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Big Huge Games tarafından geliştirilmekte olan ve oldukça büyük bir oyuncu kitlesinin beklediği Kingdoms of Amalur: Reckoning, 2012 içerisinde piyasada olacak. Yayımlanan yeni Kingdoms of Amalur: Reckoning yapımcı günlüğü ise oyunu sabırsızlıkla bekleyenler için illginç detaylar içeriyor. Geliştirici takım, bu videoda el emeği dövüş animasyonları, çeşitli kombo zincirleri, yetenekler gibi başlıklar hakkında konuşuyorlar. Kingdoms of Amalur: Reckoning, 2012'de PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 için gelecek. .http://www.merlininkazani.com/Kingdoms_of_Amalurun_savas_videosu_cikti-haber-47385p1.html
-
-
RPG severler bu oyun tutar. -
Oblivionun baş tasarımcısı Ken Rolstonun E3 te oyunu deli-vari sunuşunu hatırlarım hala. Hikayenin arkasında pek fantezi romanı okumasamda adını çokça duyduğum R.A. Salvatore varmış.
Yukarıdaki ilk 30 dk sını izledim beklediğimden biraz daha farklı görünüyor ama hala iyi çıkmasını "umuduğum" oyunlar arasında. -
Vidyoda dikkat ettiyseniz dovus esnasinda vurus sitillerimize gore Combolara gore XP puan veriyor , karekter modellemeleri, oyunun basinda epey ayrintili verilmis bir cok secenek var. -
Diyalog sistemide gayet basarili Dragon age gibi, ayrica renk paleti epey hosuma gitti. -
quote:
Orijinalden alıntı: SiPAHi_
Kingdoms of Amalur: Reckoning ilk 30 dakika.
Vidyonun 26. dakikasi 36. saniyesinde Boss la dovusdugu esnada boss tam vuracakken bizimki enerji aliyor, o esnada o enerji nereden geldi yerde duruyorduda tusa basipmi aldi yoksa baska birseymi oldu orayi cozemedim. Birde 30 dk boyunca bir kamyon adam ayyikladi XP ler hep az level hep yerinde sayyyyy :) bu durumada sevindim level atlamak epey guc.
-
Boss dovusunun sonundaki A harfi daha sonrada Y harfi nin belli bir zamanini ayarladigimizda ki Fniser oluyor XP puanini daha fazla kazanma sansi buluyoruz nitekim 143 XP puanini Boss dan kapti . Birde boss un ismi Rock Troll mus :) oyuna simdiden isindim. -
Kingdoms of Amalur'un demosu için rahatlatıcı açıklamaBu oyunda herkese eşit hak var .
Dün 38 Studios'un yaptığı açıklama ile merakla beklenen Kindgoms of Amalur: Reckoning'in demosunun önümüzdeki hafta Xbox Live'a çıkacağını öğrenmiştik. Hal böyle olunca özellikle PC sahipleri kendilerinin bu demodan ne zaman yararlanabileceklerini veya yararlanıp yararlanamayacaklarını merak etmeye başladılar.açıklamayla da diğer iki platformun sahiplerini rahatlatacak sözler verildi. Buna göre oyunun demosu PC için de çıkacakmış.Oyunun resmi forum sayfasında durumu onaylana Jess "Muse" Folsom:"Kindgoms of Amalur: Reckoning'in demosunun yakında çıkacağını ve tüm platformlar için hazırlandığını doğrulayabiliriz. tüm detayları açıklayacağız"şeklinde yazdı.Folsom yazısında herhangi bir gecikmeden bahsetmediği için tahminimizce oyunun PC demosu PS3 ve Xbox'a olduğu gibi 17 Ocak'ta çıkacak..http://www.merlininkazani.com/Kingdoms_of_Amalurun_demosu_icin_rahatlatici_aciklama-haber-47699p1.html
-
İyi iyi az kaldı demosuna, çok merak ettiğim oyunlardan buda. Normalde RPGleri pcde oynarım ama bu oyunun combatı aksiyon ağırlıklı olduğundan PS3 almayı düşünüyorum. (demoyu beğenirsem :))
Umarım güzel bir hikaye ve yan görevlerle gelir, sadece aksiyon ağırlıklı olmasın(hobi demosunu izledim gerçi)
Tek gözüme batan tarafı grafikler fazla "Asyamsı". Onuda ben çok sorun etmem şahsen :) -
Sali gunu demo geliyor bakalim nasil olucak evet gorsel olarak bir Dark Souls asla degil, gorsel anlamda 7 puan orta dercenin biraz ustu, diyebiliriz, diyalog sistemi, XP sistemi, Boss dovuslerinin sonunda Quick time event ve daha sonrasindada buna bagli olarak Fniser yapip XP puanini daha fazla kazanma hakki gibi bazi seyler mevcut sanirim. FFX 13-2 demoyu beyendim sira bunda. -
Oyunu bende merak ediyorum. Videolardan gördüğüm kadarıyla grafikler World of Warcraft tarzında. Dövüş sistemi hoşuma gitti. Diyalog ve senaryo olarakta doyurucu olursa oyun başarılı olur. Tek şanssızlığı Mass Effect 3 ile aynı zaman diliminde çıkması. Şahsen benim ilk tercihim Mass Effect 3 olacak. -
İşin komik tarafı 2 oyununda dağıtıcısı EA... -
-
Oyunda beş farklı bölge, dört oynanabilir ırk, üç gelişme ağacı ve her bir ağaçta da yirmi iki adet yetenek olacak. Cesetlerin arasından dirilerek oyuna başlayacak olan kahramanımızın bir de kader sistemi mevcut. Bu sistem ile oyunda karakterimizin sınıfını belirleyebileceğiz. Ayrıca zamanlama tekniğine bağlı olarak kullanılacak bir dövüş sistemi mevcut olacak ancak bu savaş şekli sadece belli durumlarda etkili olacak ve aslen RPG oyunlarına yaraşır stratejik kararlarla oyunda ilerleyebileceğiz.Bu arada kadro içerisinde Drizzt Do'urden kitaplarının yaratıcısı R.A. Salvatore, Spawn'ın yaratıcısı Todd McFarlane ve Oblivion'un baş tasarımcısı Ken Rolston bulunuyor. .http://www.merlininkazani.com/Kingdoms_of_Amalur_Reckoning_videosu-haber-42358p1.html
-
Hocam bugün demoyu indirip oynarsan, izlenimlerini bir paylaşıver sana zahmet :)
TTNet sağolsun internetsizim 10 gündür, taş devri yaşıyorum evde akşamları... -
quote:
Orijinalden alıntı: siberarmi
Hocam bugün demoyu indirip oynarsan, izlenimlerini bir paylaşıver sana zahmet :)
TTNet sağolsun internetsizim 10 gündür, taş devri yaşıyorum evde akşamları...
Tabiki insallah kardesim demoyu oynar oynamaz hemen elimden geldigince paylasirim ALLAHin izniyle. -
Sanirim demo PS3 e gelmiyecekmi ne halen PSN de yok. -
Bu oyunu Fable'a baya benzetiyorum, acayip potansiyeli var.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X