Şimdi Ara

KiNGDOM OF AMALUR RECKONiNG (PS3 ANAKONU) 'DEMO US PSN'DE' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
4.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rammstein

Ps3 de ilk defa rpg formatinda bir oyun oynadim. Oda bu demodur. Kesinlik bir daha rpg nin yanina yaklasmam. Skyrim almayi dusunuyordum direk fikrimi degistirdim. Bu arada demo harbiden baya uzun.

İlk kez rpg türünü deneme kararını çok hatalı bir demoya sahip bir oyun için almışsın dostum. Gerçekten oyunun çoğu dinamiğinde bug bulunuyor. Bilmiyorum ben combat sistemini bile sevemedim, belki en son Demons Souls oynadığım içindir bana vuruş hissi yavan geldi.

Almosfer ve grafiğe bir yorum yapmayacağım, her stüdyo kendi tercihine göre cıvıl cıvıl ya da karanlık yapar bu bir tercih meselesi ama kaplamaların geç gelmesi, onu geçtim NPC'lerin kafalarının 3-5 saniye sonra gelmesi nedir. Konuşmalarda ses bir gidiyor bir geliyor. Hatta açık dünyaya ilk adım attığımız yerde npclerle konuştuğumda ses zaten hiç gelmiyor, alt yazı ise bir saniye bile kalmadan gidiyor.

Her yerde görünmez duvarlar oyuna koridor havası vermiş. Bu rpgye hiç yakışmıyor. Bende çok olumsuz etki bıraktı..

• Zindanlar aslında iyiydi. Dışarıya çıkınca afalladım. Her yer cıvıl cıvıl. İlk alacağım rpg büyük ihtimal Dragon's Dogma olacak.
  • Kingdoms of Amalur: Reckoning'in ilk puanları

Oyun PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 platformları için piyasada. İşte verilen puanlar:

Joystiq – 5/5

IncGamers – 9

1UP – B+

GameTrailers – 8.2

Videogamzone.de – 81/100

Videogamer – 8

GamingXp – 8

GamesTM – 8

GamesRadar – 8

Destructoid – 8

Eurogamer – 8

GameInformer – 8

CVG – 7.8

Gamespot – 7.5

Everyeye.it – 7.5

G4 – 2.5/5

Eurogamer Italy – 9

OPM – 8

Guardian – 5/5

PCGames.de – 81/100

GameStar.de – 8

GameFront – 85/100

RipTen – 8.5

Edge – 6
    .

http://www.merlininkazani.com/Kingdoms_of_Amalur_Reckoningin_ilk_puanlari-haber-48440p1.html

• Daha Skyrim'in etkisinden cikamamisken bu yapilir mi yahu?
  • Aldığı puanlardan oyun, Rage muamelesi görücek gibi geliyor banada. "Oyun çok iyide şurası burası kem küm cak cuk" gibi cümleler çok kurulcak. Ama rage gibi buda benim için uygun bir zamanda alınıp oynancak oyunlar arasında.
  • oyunu alıp oynayan yokmu?biraz bilgi verseniz co-op varmı tr psn paskey satlıyor o ne için
  • Online pass birkac quest ve esyayi aktif hale getiriyor. Coklu oyuncu destegi yok.
  • cevap için teşekurler.
  • oyunu oynuyorum şu anda 15 lv limde baya sardı oyun yani de bi hastalık gibi bişeye yakalandım silahlarla hayvana vurduğum ilk 2 atışta banada zarar geliyor orda oyunda birisi bu yakalandığımız hastalığı geçiriyodu ona gittim ama geçirmedi boyle bişile karşılaşan var mı ??
  • demon's souls'u oynamayı becerememiş biri olarak bu oyunu çözebilir miyim sizce .)
  • oyuna yeni başlayacağım. bir kere oynayabilirim , oyun iin pek zamanım yok. mage mi yoksa varrior mu hangisi zevkli. birinden başlayayım ? birde hangi statlara yükleneyim tavsiyelerinize ihtiyacım var.
  • Hepsi zevkli hocam, hangisini oynamayı seviyorsan ona yüklen. İstediğin zaman herşeyi sıfırlayabiliyorsun o yüzden pek dert etme, her karakter de gayet zevkli üstelik karışık da kasabilirsin. Ben rogue/mage oynamıştım, baştan sona eğlendirdi beni.
    Çok fazla yan görevlere yüklenme derim sadece, oyun sıkıcı olmaya başlıyor belli bir süre sonra. Ana göreve yüklen ve ilerle sadece ana görev seviyeden yüksek olursa yan görevlere dal derim.
  • siberarmi
    eyvallah. varrior bazen de mage tarzim aslında . ama mage yi sırf costum leri güzel gelmediği için tercih etmiyorum bazen ama bu oyunda mage zevkliymiş öyle duydum. bu nedenle mage oynayabilirim teşekkür ederim. ilerde yeni sorularım olacak :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Hepsi zevkli hocam, hangisini oynamayı seviyorsan ona yüklen. İstediğin zaman herşeyi sıfırlayabiliyorsun o yüzden pek dert etme, her karakter de gayet zevkli üstelik karışık da kasabilirsin. Ben rogue/mage oynamıştım, baştan sona eğlendirdi beni.
    Çok fazla yan görevlere yüklenme derim sadece, oyun sıkıcı olmaya başlıyor belli bir süre sonra. Ana göreve yüklen ve ilerle sadece ana görev seviyeden yüksek olursa yan görevlere dal derim.

mageye karar verdim. bir kaç tevsiyede bulunurmusun ? statların ağırlıkları, eşya, filan.
  • Oyun ilerledikçe set eşyaları buluyorsun zaten güzel stat arttıran, onlardan önce mananı ve doluş hızını attıran, lighting/fire zararını arttıran eşyalar kullanmaya bak. Staff ve Wand kullanacaksın silah olarak, staff kısa menzil ve alan saldırılarında iyidir wandlarda uzaktan tek hedeflere karşı etkilidir ama hasarı düşüktür stafflara göre.
    En iyi vereceğim tavsiye büyülerden seçmen gerekenler olur, sadece büyücülük üzerine yoğunlaşacaksan (Archmage oluyor ileride)

Charged Bolt; ilk büyü ama bütün oyun boyunca kullanışlıdır. Özellikle ağacın sonlarındaki elemantal rage ile coşar.
    Mark of Flame Kullanıma göre gücü değişen bir büyü, tek hedeflerde çok etkili değil ama 4-5 kişi varsa ve hepsini işaretleyebilirsen hem güzel efektler çıkıyor ortaya hem de iyi zarar veriyorsun.
    Protective Shiled İlk başlarda düz koruma sağlar ama seviyesi yükseldikçe etrafındakileri geri iktirir, böylece rahatça büyüleri yapabilirsin.
    Healing Surge Çok iyi değil ve uzun sürüyor yapması ama tek heal büyüsü, el mahkum :) Zor durumlarda kullanırsın.
    Elemental Rage Çok iyi büyüdür, bütün elementlerle saldırırsın sırayla, en son saldırısında buz dağı atarsın rakiplerin üstüne :) Rakipleri bir araya toplar ilk başta, alan hasarı için güzel başlangıç yapar.
    Meteor İyi menzile sahip ve çok da iyi hasar veriyor ama dikkatli kullanmak lazım çünkü cooldownı biraz uzun boşa atınca hasarsız kalırsın bir süre. Ayrıca ağaçta çok sonlardadır, sadece mage üzerine yoğunlaşman gerekir neredeyse.

Cold büyüleri ve summon pek işe yaramıyor. Coldlar gene tercih meselesi ama oyun ortalarından itibaren güçlü düşmanları yavaşlatamıyorsun ve fire/lightinge iyi yüklenirsen zaten öüyorlar gelene kadar. Yazdığım büyüleri ve geliştirmelerini aç derim sadece, silahlardan da kullanmak istediğine yüklen.

Yanlış seçerim diye panik olmaya gerek yok, oyunda herşeyi sıfırlamak çok basit. Hoşuna gitmezse istediğin zaman değiştirirsin.

• her rpg oyunumda olduğ gibi bunda da sorularımı cevapsız bırakmadın.
    teşekkürler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Oyun ilerledikçe set eşyaları buluyorsun zaten güzel stat arttıran, onlardan önce mananı ve doluş hızını attıran, lighting/fire zararını arttıran eşyalar kullanmaya bak. Staff ve Wand kullanacaksın silah olarak, staff kısa menzil ve alan saldırılarında iyidir wandlarda uzaktan tek hedeflere karşı etkilidir ama hasarı düşüktür stafflara göre.
    En iyi vereceğim tavsiye büyülerden seçmen gerekenler olur, sadece büyücülük üzerine yoğunlaşacaksan (Archmage oluyor ileride)

Charged Bolt; ilk büyü ama bütün oyun boyunca kullanışlıdır. Özellikle ağacın sonlarındaki elemantal rage ile coşar.
    Mark of Flame Kullanıma göre gücü değişen bir büyü, tek hedeflerde çok etkili değil ama 4-5 kişi varsa ve hepsini işaretleyebilirsen hem güzel efektler çıkıyor ortaya hem de iyi zarar veriyorsun.
    Protective Shiled İlk başlarda düz koruma sağlar ama seviyesi yükseldikçe etrafındakileri geri iktirir, böylece rahatça büyüleri yapabilirsin.
    Healing Surge Çok iyi değil ve uzun sürüyor yapması ama tek heal büyüsü, el mahkum :) Zor durumlarda kullanırsın.
    Elemental Rage Çok iyi büyüdür, bütün elementlerle saldırırsın sırayla, en son saldırısında buz dağı atarsın rakiplerin üstüne :) Rakipleri bir araya toplar ilk başta, alan hasarı için güzel başlangıç yapar.
    Meteor İyi menzile sahip ve çok da iyi hasar veriyor ama dikkatli kullanmak lazım çünkü cooldownı biraz uzun boşa atınca hasarsız kalırsın bir süre. Ayrıca ağaçta çok sonlardadır, sadece mage üzerine yoğunlaşman gerekir neredeyse.

Cold büyüleri ve summon pek işe yaramıyor. Coldlar gene tercih meselesi ama oyun ortalarından itibaren güçlü düşmanları yavaşlatamıyorsun ve fire/lightinge iyi yüklenirsen zaten öüyorlar gelene kadar. Yazdığım büyüleri ve geliştirmelerini aç derim sadece, silahlardan da kullanmak istediğine yüklen.

Yanlış seçerim diye panik olmaya gerek yok, oyunda herşeyi sıfırlamak çok basit. Hoşuna gitmezse istediğin zaman değiştirirsin.

level atlarkan ilk başta gliştirdiğimiz yetenekler var , basic , advanced, ve master diye geçiyor onlardan hangilerine yükleniyim ?? ilk başta zaten en altta 3 seçenek var onlar aktif oluyor, bir türlü karar vermedeim hangisini mastera yükselteyim diye .... kartlardan da ben socure yi seçiyorum ,

bir sürü ot topluyorum ne yapacam onlarla ? satmadım hala biriktiriyorum :)

bazı elbiseleri giyemiyorum mihgt 5 -10 istiyor mesela, elbiseleri giymek için might -flight 5-10 kadar vermeye gerek var mı ?

köyden birşeyler çalsam köy bana düşman olur peki bunu nbir sıkıntısı var mı ;?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 14 Şubat 2013; 8:48:49 >

• Bu ağaca göre gidebilirsin seviye atlarken sadece büyücü olmak istiyorsan. Might tarafına sonradan verebilirsin;

http://www.38watch.com/calculator/#0000500056000000000000000000000000000000000000000003666366550551305503055550

Etrafı gezerken Detect Hidden, Lock Pick ve Dispellinge verebilirsin. blacksmith, alchemy ve sagecraft eşya yaratmadır, onlara arada bir yetenek sıfırlayıp eşya yaratmak için verebilirsin. Sonra eski özelliklerine geri dönersin. Otlar alchemy için gerekiyor, iksir yapıyorsun ama bir noktadan sonra çok güçlü oluyor karakterler ve her yerden iksir düşüyor çok da işe yaradığı söylenemez.

Might isteyen eşyalar savaşçı eşyalarıdır, ağır zırhlardır, büyücüysen uğraşma hiç onlarla direkt sat.

Köyde hırsızlık yaparken yakalanırsan sana düşman olurlar, köyün korucuları saldırır sana, insanlar kaçar ya da saldırır. Böyle durumlarda bir süre uzaklaşman gerekir durulmaları için ama seni tam olarak affetmezler. Hırsızlık özelliklerine puan vermiyorsan uzak dur derim, yakalanmak kolay çünkü.

• Oyuna başlar başlamaz çekti içine beni valla çoğu şey hayalimdeki gibi.Ayrıca uzun süre might oynayıp house of valorda bi trophy için varımı yoğumu sorcerera basınca mightin amelelik olduğunu düşünmedim değil.gerçi belirli bir levela gelince sorcerer iş yapmaya başlar diye düşünüyorum ama hileli oynuyor gibi hissettim kendimi büyüler çok güçlü ve işlevli
    Oyunda daha bir tane bile main quest yapmadan 200e yakın side yaptım haritanın sol kısımında görev kalmadı sanırım factionlarda sadece House of Sorrow kalmıştı o sebepten karşıya geçtim.

olan da burada oldu

House of Sorrowsun son görevindeyim ve bulunduğum yere hapsolmuş durumdayım Bisarane denen elemanın görevi tamamladıktan sonra ortaya çıkması lazım ama çıkmıyor o sebepten görevi tamamlayamıyorum ve fast travel yapma gibi bir şansım da yok oyun tamamen kilitlenmiş durumda işin güzel tarafı oyunu bile bitiremedim ve platinum almam iiçin bir iki ıvır zıvır haricinde house of sorrowsu tamamlayıp oyunu bitirmem gerekli sadece.Başka başına gelen var mı?

• Bu oyuna bayılmıştım yarın tekrar başlayacağım.Bu arada şuan duyabileceğiniz en müjdeli haberi veriyorum.38 Studios geri dönüyor.

Kaynak:http://www.gamespot.com/news/rhode-island-38-studios-relied-on-speculative-financial-projections-6406430
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.